Necitlivá jizva po nástřihu

Anonymní
17.4.13 20:55

necitlivá jizva po nástřihu

Zdravím, chci se zeptat. Jsem dva měsíce po porodu měla sem nástřih a ještě jsem byla potrhaná vevnitř. Po porodu mě to bolelo pekelně to sem čekala ale ted mám místo šití uplně necitlivé.. je to normální? máte to některá taky? Nebo je něco špatně?.. Na kontrolu po šestinedělí jdu příští týden tak bych chtěla vědět jestli je to normální nebo není.. děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25243
17.4.13 21:07

Tak jizva jako taková je vždycky necitlivá - přeruší se nervové spojení. Nemám sice zkušenosti s nástřihem - ten jsem měla citlivý až až ještě dlouho po porodu, ale třeba kůži kolem jizvy po slepáku jsem začala citít tak po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
17.4.13 21:08

Je to normalni, chce to trochu masirovat any nebyla tak tuha, kup si lactacyd a zkus to tim masirovat, taky to bolelo a tahato pri sexu ale casem to povolilo a jizva uz je dobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505
17.4.13 21:10

No ono už to nikdy není jako před tím. Já si teda užila. Nejhorší je, že doktorům se zdá normální všechno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
17.4.13 21:15

Také jsem měla nástřih a byla potrhaná uvnitř. Jizva po nástřihu byla necitlivá hodně dlouho, určitě ještě půl roku po porodu, jizva uvnitř je citlivá doteď a to jsem po porodu 2,5 roku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
17.4.13 21:49

Jizva po nástřihu je mrcha.tak si říkám, že kdyby ten personál s penisem věděl co fakt dělá, třeba by těmi nástřihy až tak neplýtval :cert: a možná tihle dinosauři i vyhynou, ale pochybuju že brzy.
jo, přesně- pro ně je normální všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
17.4.13 21:58

@harpyje no nevím, ale můžu porovnat jizvu po nástřihu a jizvu po natržení, kdy tomu pan doktor, co už není „dinosaurus“, nechal volný průběh… A u třetího porodu si řeknu znovi o nástřih, protože se teda daleko líp hojil i citlivost byla lepší a hlavně sex byl dřív v pohodě…
Nečekejte že se vše vrátí do normálu po šestinedělí! Trvá to celé měsíce… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
17.4.13 22:02

Rubiko - věřím ti, tak věř i ty mně. přece si nebudu vymýšlet jen tak ze srandy :) Nástřih pro mne děs, natržení absolutně v pohodě (drobné pravda). každý to má jinak - zakladatelka zjevně bude stejný případ se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505
17.4.13 22:15

Já teda s nástřihem měla šílené potíže. Ke všemu se špatně zahojil přes veškerou moji snahu a musela jsem na operaci. 8 měsíců po porodu pořád zlobí a to hodně-někdy ho cítím až pod kolenem. Doktorovi se opravdu zdálo všechno v pohodě - i nesrostlá dírka :zed: Ale po 6nedělí je opravdu brzo. Nevím, kdo tento termín zavedl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí