Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jizva jako taková je vždycky necitlivá - přeruší se nervové spojení. Nemám sice zkušenosti s nástřihem - ten jsem měla citlivý až až ještě dlouho po porodu, ale třeba kůži kolem jizvy po slepáku jsem začala citít tak po půl roce.
Je to normalni, chce to trochu masirovat any nebyla tak tuha, kup si lactacyd a zkus to tim masirovat, taky to bolelo a tahato pri sexu ale casem to povolilo a jizva uz je dobra
No ono už to nikdy není jako před tím. Já si teda užila. Nejhorší je, že doktorům se zdá normální všechno ![]()
Také jsem měla nástřih a byla potrhaná uvnitř. Jizva po nástřihu byla necitlivá hodně dlouho, určitě ještě půl roku po porodu, jizva uvnitř je citlivá doteď a to jsem po porodu 2,5 roku ![]()
Jizva po nástřihu je mrcha.tak si říkám, že kdyby ten personál s penisem věděl co fakt dělá, třeba by těmi nástřihy až tak neplýtval
a možná tihle dinosauři i vyhynou, ale pochybuju že brzy.
jo, přesně- pro ně je normální všechno.
@harpyje no nevím, ale můžu porovnat jizvu po nástřihu a jizvu po natržení, kdy tomu pan doktor, co už není „dinosaurus“, nechal volný průběh… A u třetího porodu si řeknu znovi o nástřih, protože se teda daleko líp hojil i citlivost byla lepší a hlavně sex byl dřív v pohodě…
Nečekejte že se vše vrátí do normálu po šestinedělí! Trvá to celé měsíce… ![]()
Rubiko - věřím ti, tak věř i ty mně. přece si nebudu vymýšlet jen tak ze srandy
Nástřih pro mne děs, natržení absolutně v pohodě (drobné pravda). každý to má jinak - zakladatelka zjevně bude stejný případ se mnou.
Já teda s nástřihem měla šílené potíže. Ke všemu se špatně zahojil přes veškerou moji snahu a musela jsem na operaci. 8 měsíců po porodu pořád zlobí a to hodně-někdy ho cítím až pod kolenem. Doktorovi se opravdu zdálo všechno v pohodě - i nesrostlá dírka
Ale po 6nedělí je opravdu brzo. Nevím, kdo tento termín zavedl ![]()
Zdravím, chci se zeptat. Jsem dva měsíce po porodu měla sem nástřih a ještě jsem byla potrhaná vevnitř. Po porodu mě to bolelo pekelně to sem čekala ale ted mám místo šití uplně necitlivé.. je to normální? máte to některá taky? Nebo je něco špatně?.. Na kontrolu po šestinedělí jdu příští týden tak bych chtěla vědět jestli je to normální nebo není.. děkuji za odpovědi