Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den,
používám HA levertte. Tato antikoncepce je pro nekuřáky. Chtěla jsem se ale zeptat, zda-li bude mít tráva vliv na tuto anti.
Zeptej se v lékárně nebo u Dr…
Ona existuje nejaka pro kuraky?
Kouření neovlivnuje spolehlivost HA. Spíš je tam pak zvyseny riziko trombozy atd.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
používám HA levertte. Tato antikoncepce je pro nekuřáky. Chtěla jsem se ale zeptat, zda-li bude mít tráva vliv na tuto anti.
Zeptej se nějaké feťačky jako jsi ty.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Nekuř. Má to neblahé účinky na cévy.
Když budeš hulit místo TOHO, tak je 100% účinek proti otěhotnění zaručen a nemusíš brát ani tu antikoncepci.
Když budeš mít vadu srážlivosti krve, o které třeba vůbec nevíš a má to kolem 10% populace, k tomu hulit a brát antiko, tak máš takovou zkratku k tromboze.
@JancaS84 píše:
Ona existuje nejaka pro kuraky?Kouření neovlivnuje spolehlivost HA. Spíš je tam pak zvyseny riziko trombozy atd.
Ano, existuje. Jednou jsem si zakouřila a špinila jsem celý měsíc.
@Nevimnickname píše:
Ano, existuje. Jednou jsem si zakouřila a špinila jsem celý měsíc.
Fakt, to jsem netušila.
Každá žena je jiná.
Znám spoustu žen co kouří trávu a berou Antinu - bez komplikaci.
Docela by mě zajímalo co by ti na tu otázku řekl doktor na gynde a nebo ta lékárnice 😂 😂
@Veri.sta píše:
Každá žena je jiná.
Znám spoustu žen co kouří trávu a berou Antinu - bez komplikaci.Docela by mě zajímalo co by ti na tu otázku řekl doktor na gynde a nebo ta lékárnice 😂 😂
na gyndě se mě už ptali jestli hulím takže si myslím že asi v pohodě. V tý době jsem přestala, ale zase jsem dostala chuť
Dobrý den,