Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Šárka1989 pokud si poneseš případné následky, tak si dej. Já bych to nedělal - játra mám jen jedny..
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, beru 5 dní antibiotika Fromilid, můžu si dát nealko. pivo?:zed:
![]()
Beru antibiotika Ospamox, jsem v půlce braní, doma něco slavíme, tak jsem si dala 1 dcl vína, tyto prášky se berou po 12.hod., další mám brát ve 22:00 hod., to 1 dcl jsem si dala před chvilkou, mám si ten prášek ve 22:00 vzít nebo raději ne?
Teď čtu, že se ničí játra, dnes jsem měla 3 x čaj ostropestřec mariánský, piji ho preventivně, pomůže mi to?
Jsem hloupá, poradíte někdo?
Anonym, chodí sem švagrová a dělala by si legraci.
@Anonymní píše:
Beru antibiotika Ospamox, jsem v půlce braní, doma něco slavíme, tak jsem si dala 1 dcl vína, tyto prášky se berou po 12.hod., další mám brát ve 22:00 hod., to 1 dcl jsem si dala před chvilkou, mám si ten prášek ve 22:00 vzít nebo raději ne?
Teď čtu, že se ničí játra, dnes jsem měla 3 x čaj ostropestřec mariánský, piji ho preventivně, pomůže mi to?
Jsem hloupá, poradíte někdo?
Anonym, chodí sem švagrová a dělala by si legraci.
klíííd.
![]()
Zobni tabletku a v pohodě.
Sem se pobavila
prej švagrová a dělala by si legraci
Ant. nesmis vynechat…normálně si vem, nepij alkohol ![]()
No ja hodnekrat pila na atb, nikdy se mi nic nestalo, az naposled kdyz jsem mela anginu, opila jsem se za tu dobu asi dvakrat a po nekolika dnech zanet ledvin jako blazen. Nevim, jestli to melo primou souvislost, ale uz to nikdy neudelam. Ovsem neslo o 1dcl, spis o 1l, takze decka ti urcite neublizi, vem si prasek normalne, ale uz na to radsi nepij. Atb jsou zahul pro telo celkove, natoz jeste v kombinaci s alkoholem.
@Azeretereza Ty ses sebevrah
No pit alkohol na antb.Prej už to nikdy neudelam
Se tady dnes pobavim ![]()
@Celestýna7 píše:
@Azeretereza Ty ses sebevrahNo pit alkohol na antb.Prej už to nikdy neudelam
Se tady dnes pobavim
Klidne se bav. Ja uz sama vim, ze to nikdy delat nebudu. ![]()
Včera v 6h ráno jsem dobrala ATB - Betamox. Můžu si dnes dát 2dcl bílého vína? Je to nějakých 36h od posledního léku, nevím, zda to stačí (kvůli játrům).
Děkuji a hezký víkend všem ![]()