Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Prosím udělalo se mě na chodidle toto, netušíte co to je a co na to? Trochu to bolí. Muže to byt plisen? Nebo nemate někdo tucha co to je?
Může to být z toho vedra a noha se ti prostě zapařila. Můžeš zkusit nějakou mast na plíseň nebo třeba lázeň nohou. Do bot bych v tomto počasí raději dávala zásyp. A mimochodem, když vkládáš fotku, zobrazí se u ní tvůj nick, takže nejsi anonymnní ![]()
@Z.jev
to je dobré vědět ![]()
sem si říkala jestli za to nemuže to že jsem dva dny praktikovala horské tury v crocskách ![]()
To vypadá na odpařenou nohu ![]()
@Z.jev no a všimla jsi si, že někdy anonym, vloží fotku jako anonym, není tam nick ![]()
Mě se teď udělalo něco podobného na ruce a taky netuším, o co jde. Mažu to konopnou mastí a pomáhá ![]()
@Amisek Jo, tak v tom případě bych problém opravdu viděla v tom zapaření
Můžeš zkusit bylinnou lázeň nebo nějakou tu mast, v lékárně by ti určitě poradili. A hlavně v tomto počasí nenos crocsy ![]()
@Jasněnkaa píše:
no a všimla jsi si, že někdy anonym, vloží fotku jako anonym, není tam nick
To jsem ještě neviděla, zatím se mi pokaždé u fotky nick ukázal ![]()
@Z.jev píše:
To jsem ještě neviděla, zatím se mi pokaždé u fotky nick ukázal
někdy ne, někdy je to anonym, se zeptám admina v čem je to tajemství ![]()
No jo jsem střevo, chodit 2Okm po horach bv crocsách, ale ja si první den boty namocila v bažinci a jine boty sem sebou neměla.
Holky ja bych řekla že fotka bude anonymní, když jí vloží nepřihlášený.
@Jasněnkaa píše:
@Amisek no nepřihlášený zas nemůže založit diskuzi ne?
já schválně něco založím ju, nejde to ted jsem to zkoušela
![]()
Prosím udělalo se mě na chodidle toto, netušíte co to je a co na to? Trochu to bolí. Muže to byt plisen? Nebo nemate někdo tucha co to je?