Cukání víčka

Qwentin
17.6.13 22:08

cukání víčka

Ahoj maminky, občas mi cuká v pravém víčku, je to docela nepříjemné. V poslední době to mám častěji. Beru na to pyridoxin i magnesium. Lékařka mi napsala oxazepam, ale stále se mne to drží. Měla jsem to i v těhotenství, ale pak to ustalo a nyní se to objevilo zase…Nevíte co na to pomáhá? Možná je to ze stresu, jak se všude říká, ale jde o to, že zatím mi na to nic nepomáhá. Zklidní se to, až budu v klidu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11750
17.6.13 22:13

@Andrejka81 ja jsem to mela dost dlouho, pak jsem si hledala z ceho to vlastne je a nasla jsem „nedostatek spanku a stres“… vic jsem spala a zmizelo to, ted se mi to zase vratilo, jak vysedavam do rana na emiminu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.13 22:15

8o me to dela asi 10 dnu, nekolikrat za den na spodnim vnejsim vicku.No jako stve me to taky :cert:.Fakt je ten, ze jsem prestala brat magnesko, tak zase zacnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.13 22:19
@Kaculatko píše:
@Andrejka81 ja jsem to mela dost dlouho, pak jsem si hledala z ceho to vlastne je a nasla jsem „nedostatek spanku a stres“… vic jsem spala a zmizelo to, ted se mi to zase vratilo, jak vysedavam do rana na emiminu ;-)

ja mam ze stresu snad vsechno, jestli ted i to vicko tak se uz nase** :cert: :lol:…Spanek? Hmmm 5 hodin je asi malo no :mrgreen:.Ja si to asi privolala sama, ze srandy jsem tvrdila kdyz prisel chlap vecer domu, nebo byl pryc (a vsem na potkani :lol: )ze uz mam tik v oku a je to tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.6.13 22:22

Mě to dělalo taky, vlastně někdy ještě dělá. Mě stačí se pořádně vyspat, a uklidnit - což se teda blbě dodržuje. Fakt je to stres a nedostatek spánku. Jinak ty léky jsou k ničemu. Neublíží, ale na tohle ani nepomůžou.

• Citovat
  • Upravit
11750
17.6.13 22:23

@wildcherry srandicky srandicky… :D
Pet hodin neni malo, aspon ne pro nas… jen nasim vickam to asi nestaci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.6.13 22:24

@wildcherry :mrgreen:..těch 5 hod mám taky, někdy přerušovaných :D začala jsem spát s mladším po obědě a už netikám :D. Ona ta práce neuteče, a nohy na stůl když dítě spí, si pak dám večer :).

• Citovat
  • Upravit
24379
17.6.13 22:26
@Kaculatko píše:
@wildcherry srandicky srandicky… :D
Pet hodin neni malo, aspon ne pro nas… jen nasim vickam to asi nestaci ;-)

Blby vicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
17.6.13 22:27

@wildcherry bez nich by nam asi taky nebylo hej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.13 22:33
@dada1511 píše:
@wildcherry :mrgreen:..těch 5 hod mám taky, někdy přerušovaných :D začala jsem spát s mladším po obědě a už netikám :D. Ona ta práce neuteče, a nohy na stůl když dítě spí, si pak dám večer :).

V patek uz se vyspim :mrgreen:.Se mas, i kdybych mohla tak poo s malou neusnu :cert:,v noci se furt budim :cert:.A to jsem nadopovana vsema bylinkama :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.6.13 22:35

@wildcherry No, já tak nespím každý den, ale o víkendech a v út a ve čt dobíjím baterky :lol: po obědě, to mi na netikání stačí :D..já mám zas problém neusnou když po obědě uspávám :mrgreen: No vidíš, vyspíš se v pátek!!!Už ten příslib tvé tělo zklidní :)

• Citovat
  • Upravit
5635
17.6.13 22:38

Tak mne to tedy dela taky, zatim jsem to neresila.Ale hodne se tu zminujete o stresu a nevyspani.ani jedno z toho se me tedy netyka, tak nevim:-(.
Stava se mi to teprva cca tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
17.6.13 22:40

Mě zase bylo řečeno že je to z nedostatku pitného režimu od té doby co jsem se naučila dodržovat pitný režim tak mám klid :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
17.6.13 22:42

Jé, tak to jsem ráda, že nejsem jediná, komu cuká ze stresu a nedostatku spánku. Vloni měsíc před státnicema a ještě měsíc po nich. :pocitac: Jsem myslela, že ho radši snad přilepim jak je to nepříjemný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
17.6.13 22:42

@Kornel to by u me taky sedelo teda… s cim vsim nejsou ty vicka propojeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí