Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Andrejka81 ja jsem to mela dost dlouho, pak jsem si hledala z ceho to vlastne je a nasla jsem „nedostatek spanku a stres“… vic jsem spala a zmizelo to, ted se mi to zase vratilo, jak vysedavam do rana na emiminu ![]()
me to dela asi 10 dnu, nekolikrat za den na spodnim vnejsim vicku.No jako stve me to taky
.Fakt je ten, ze jsem prestala brat magnesko, tak zase zacnu ![]()
@Kaculatko píše:
@Andrejka81 ja jsem to mela dost dlouho, pak jsem si hledala z ceho to vlastne je a nasla jsem „nedostatek spanku a stres“… vic jsem spala a zmizelo to, ted se mi to zase vratilo, jak vysedavam do rana na emiminu
ja mam ze stresu snad vsechno, jestli ted i to vicko tak se uz nase**
…Spanek? Hmmm 5 hodin je asi malo no
.Ja si to asi privolala sama, ze srandy jsem tvrdila kdyz prisel chlap vecer domu, nebo byl pryc (a vsem na potkani
)ze uz mam tik v oku a je to tady ![]()
Mě to dělalo taky, vlastně někdy ještě dělá. Mě stačí se pořádně vyspat, a uklidnit - což se teda blbě dodržuje. Fakt je to stres a nedostatek spánku. Jinak ty léky jsou k ničemu. Neublíží, ale na tohle ani nepomůžou.
@wildcherry srandicky srandicky… ![]()
Pet hodin neni malo, aspon ne pro nas… jen nasim vickam to asi nestaci ![]()
@wildcherry
..těch 5 hod mám taky, někdy přerušovaných
začala jsem spát s mladším po obědě a už netikám
. Ona ta práce neuteče, a nohy na stůl když dítě spí, si pak dám večer
.
@Kaculatko píše:
@wildcherry srandicky srandicky…
Pet hodin neni malo, aspon ne pro nas… jen nasim vickam to asi nestaci
Blby vicka ![]()
@dada1511 píše:
@wildcherry..těch 5 hod mám taky, někdy přerušovaných
začala jsem spát s mladším po obědě a už netikám
. Ona ta práce neuteče, a nohy na stůl když dítě spí, si pak dám večer
.
V patek uz se vyspim
.Se mas, i kdybych mohla tak poo s malou neusnu
,v noci se furt budim
.A to jsem nadopovana vsema bylinkama
.
@wildcherry No, já tak nespím každý den, ale o víkendech a v út a ve čt dobíjím baterky
po obědě, to mi na netikání stačí
..já mám zas problém neusnou když po obědě uspávám
No vidíš, vyspíš se v pátek!!!Už ten příslib tvé tělo zklidní ![]()
Tak mne to tedy dela taky, zatim jsem to neresila.Ale hodne se tu zminujete o stresu a nevyspani.ani jedno z toho se me tedy netyka, tak nevim:-(.
Stava se mi to teprva cca tyden…
Mě zase bylo řečeno že je to z nedostatku pitného režimu od té doby co jsem se naučila dodržovat pitný režim tak mám klid ![]()
Jé, tak to jsem ráda, že nejsem jediná, komu cuká ze stresu a nedostatku spánku. Vloni měsíc před státnicema a ještě měsíc po nich.
Jsem myslela, že ho radši snad přilepim jak je to nepříjemný ![]()
@Kornel to by u me taky sedelo teda… s cim vsim nejsou ty vicka propojeny ![]()
Ahoj maminky, občas mi cuká v pravém víčku, je to docela nepříjemné. V poslední době to mám častěji. Beru na to pyridoxin i magnesium. Lékařka mi napsala oxazepam, ale stále se mne to drží. Měla jsem to i v těhotenství, ale pak to ustalo a nyní se to objevilo zase…Nevíte co na to pomáhá? Možná je to ze stresu, jak se všude říká, ale jde o to, že zatím mi na to nic nepomáhá. Zklidní se to, až budu v klidu?