Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kornel píše:
Mě zase bylo řečeno že je to z nedostatku pitného režimu od té doby co jsem se naučila dodržovat pitný režim tak mám klid
TAk to u by na me sedelo:-D.
S pitnym rezimem mam veeelky problem, casto me boli i hlava.
No vidíte holky snad spasím vaše víčka
to samé je při cukání ve svalech-nedostatek hořčíku a nebo dehydratace
mému muži toto zabere vždy-pořádně zavodnit a má za nějakou chvilku klid ![]()
No mně doktorka řekla, že to prý mám ze stresu, je fakt, že se taky teď moc nevyspím, zkouším dokončit studium, do toho malý, je to taková větrná smršť, všude je ho plno, takže se třeba učím do tří do rána a v sedm vstávám. Tak možná je to tím..Ale je to docela nepříjemné, když se s někým bavím, hledí na mne a najednou mi začne cukat to horní víčko. Ty léky mi zatím jsou na nic. Po tom oxazepamu se mi akorát chce spát, ale víčko to nezklidní.
.
@Andrejka81 jj,ono je dosti trapné udržet vážný rozhovor, když při tom člověk vypadá jak cholerik - v lepším případě, v horším jak kdyby měl absťák.
@dada1511 píše:
@KornelTak u mě to nehrozí, já vypiju 4 l ať je zima či léto - vody
prčic jsem si myslela že začnu léčit
né ono to může souviset fakt i se stresem a vyčerpaností -jsou to prostě nervy a v téhle době je celkem těžké se o ně dobře starat ![]()
@dada1511 píše:
@Andrejka81 jj,ono je dosti trapné udržet vážný rozhovor, když při tom člověk vypadá jak cholerik - v lepším případě, v horším jak kdyby měl absťák.
Holky, někde jsem slyšela, že cukání v horním víčku, je známka močového infektu…
@Kornel píše:
Mě zase bylo řečeno že je to z nedostatku pitného režimu od té doby co jsem se naučila dodržovat pitný režim tak mám klid
chlastam jak praskla studna ![]()
@andrea74 píše:
Holky, někde jsem slyšela, že cukání v horním víčku, je známka močového infektu…
tak te by jeste mocak
?
Mně to dělá ze suchého oka nebo při alergickém zánětu spojivek.
@dada1511 píše:
@sara1000 Máš skrytý stres který si nechceš připustit
To je zakernak ten stres
.Asi budu muset preventivne nekoho sjet na 3 doby, abych si ulevila ![]()
@sara1000 To určitě
, nebo psychologa, nebo šamana a brouzdat v minulosti. Vždycky se něco najde
![]()
@dada1511 píše:
@sara1000 To určitě, nebo psychologa, nebo šamana a brouzdat v minulosti. Vždycky se něco najde
![]()
![]()
Tak v minulosti by se toho naslo mraky. Spoustu nevyrizenych uctu a krivd
.Ale to si rikam, ze uz man srovnano v sobe a ted jsem relativne v pohode.
E ted me tak napada, ze cekam na dulezite rozhodnuti, ikdyz mi prijde, ze cekam v klidu.Tak adi zas v takovem klidu nebudu ![]()