Antibiotika a Postinor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.5.12 14:13

Antibiotika a postinor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda ovlivňuje antibiotikum V penicilin postkoitální antikoncepci Postinor 2. Poslední prášek penicilinu jsem si vzala v utery večer a za 14 hodin jsem si vzala první prášek postinoru. Vím, že penicilin snižuje účinnost antikoncepce(ale slyšlela jsem, že jen estrogenovou složku) ale je tomu stějně i u progesteronu Levonogestrel, který je v Postinoru?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.5.12 14:41

Ahoj
taky jde o to zda jsi měla v te době ovulaci.Zda penicilin snižuje učinnost Postinoru neporadím.
Mně Postinor selhal- vzala jsem ho hodne brzo po styku a dnes jsem 16+2 :)

• Citovat
  • Upravit
Simuzka
21.2.13 22:19

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vám kombinace postinor s penicilin zabrala. mám stejný problém a v mém věku bych kvůli nehodě nerada byla těhotná. děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Simuzka
21.2.13 22:21

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vám kombinace postinor s penicilin zabrala. mám stejný problém a v mém věku bych kvůli nehodě nerada byla těhotná. děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.15 13:01

Obnovuji diskuzi. V neděli ráno jsem si vzala Postinor a dnes odpoledne začnu brát Penicilin. :?

• Citovat
  • Upravit
33315
10.2.15 13:04
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi. V neděli ráno jsem si vzala Postinor a dnes odpoledne začnu brát Penicilin. :?

Proč ses nezeptala doktora, co ti ten Penicilin předepisoval? Si tam zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 13:06

@Tinuvien Protože doktor je příbuzný a o postinoru fakt nemusí vědět celá rodina. :roll: Antibiotika brát musím jinak bude brzo po mně, ale zajímalo by mě, jaká je šance že Penicilin ovlivní účinky toho postinoru.

• Citovat
  • Upravit
7188
10.2.15 13:09
@Anonymní píše:
@Tinuvien Protože doktor je příbuzný a o postinoru fakt nemusí vědět celá rodina. :roll: Antibiotika brát musím jinak bude brzo po mně, ale zajímalo by mě, jaká je šance že Penicilin ovlivní účinky toho postinoru.

Tak zavolej na pohotovost a zeptej se, nebo ti nekdo musel Postinor napsat, proc ses nezeptala tam? Tady ti to tezko nekdo rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.2.15 13:10
@Azeretereza píše:
Tak zavolej na pohotovost a zeptej se, nebo ti nekdo musel Postinor napsat, proc ses nezeptala tam? Tady ti to tezko nekdo rekne.

Postinor už je bez předpisu :roll: Ještě mě napadlo zavolat na gyndu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 13:11

@Azeretereza Postinor je volně prodejný už snad od roku 2011. Ptám se tady, protože tu třeba má někdo s tímto zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
14637
10.2.15 13:11
@Anonymní píše:

Gynekolog je taky příbuzný? Zavolej mu a sděl název antibiotik, měl by tušit nebo umět zjistit, jestli se můžou ovlivnit. Vždycky ale spíš počítej s tím, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
10.2.15 13:13
@Anonymní píše:
@Azeretereza Postinor je volně prodejný už snad od roku 2011. Ptám se tady, protože tu třeba má někdo s tímto zkušenost.

Fakt jo? To jsem nevedela, neuzivam to. Ona cizi zkusenost je dobra, ale jaksi neprenosna, zavolej na pohotovost nebo na gyndu, tam ti poradej lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 13:42

Postinor už je starej jako metuzalém, snad ho užívala už generace mé mamky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí