HA Minerva, problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
330
30.4.12 06:46

HA Minerva, problémy....

Krásné ránko. Mám problém. Začala jsem brát Minervu(Pro šťoury: přesně podle návodu :mrgreen: )a ze začátku(po dobu krvácení) bylo relativně vše ok. Po sedmi tabletách mám, ale průjem jak blázen a do toho mi sice menstruace skončila, ale dva dny jsme bez krvácení a pak šplách jak blázen a zase dva dny nic a zase šplách. Do toho mám pocit, že jsem začala nabírat. Takže mám několik vedlejších příznaků. Jsem rozhodnutá okamžitě jí přestat brát(ani nedobrat platíčko), takže potřebuju ve svém rozhodnut podpořit a zeptat se jestli některá z vás nezná něco podobnýho. Děkuju za reakce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
30.4.12 08:12

Ahoj, já brala Minervu pět let, zkus si prvně zavolat gynekologovi, ať ti řekne co a jak. Ale já ji po pěti letech přestala brát, protože jsem měla tři roky šílené migrény, cystu v prsu a bolesti žil na nohách. Až po třech letech mi lékař řekl, že to MŮŽE být HA. Takže jsem ji přestala brát a měla jsem klid. Po porodu jsem zkoušela brát - tři měsíce- Azalii , ale to bylo ještě horší. Myslím, že každá HA je takové malé zlo, já už ji neberu a brát nebudu. Nehledě na to, že jsem v zaměstnání jako sestra viděla dost mladých slečen a žen, které měly trombózy dolních končetin, o kterých se mi ani nezdálo. Za mě HA ne, ale jsou i takové, kterým HA nikdy nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.4.12 08:22

Právě, že gynekolog má jako na potvoru tenhle týden dovolenou. Mě jinak ha před těhu nic nedělala, takže i proto se na to chci vyďobnout. Hlavně já neměla ani žádný problémy po šestinedělí než jsem to dostala a to probíhal i sexík a docela fyzicky nárožný rozdvičky s malým (Není drobeček :porodní váha 4kg a teď už má pomalu 6kg.). Probírala jsem to i s drahou polovičkou a domluvili jsme se, že jsou i jiný metody ochrany než ha. Že než si rozhazovat organismus hormonama dlouhodobě, tak že je lepší si ho rozhodit teď krátkodobě tím, že přeruším užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
30.4.12 08:38

@Weencaa
Jj, mně manžel řekl, že už to ,,svinstvo" brát nebudu. Neberu a je mi líp :palec: .Jak říkáš, jsou i jiné metody, než hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí