Přecházení z jiné HA

59
28.4.12 19:08

přecházení z jiné HA

Holky, potřebovala bych poradit? Zapoměla jsem se na to doktora zeptat? Přecházím z Minisistonu na Daylette? Ale nevím kdy jsi mám vzít první pilulku, jestli až po sedmidenní pauze po minisistonu,nebo rovnou navázat na Minisiton? Může mi někdo poradit, prosím????díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
28.4.12 19:19

Užívání přípravku Daylette můžete zahájit nejlépe den následující po užití poslední aktivní
tablety (tablety s obsahem léčivých látek) Vaší předchozí kombinované hormonální
antikoncepce, ale nejpozději ihned další den následující po ukončení intervalu bez užívání
tablet Vašich předchozích antikoncepčních tablet (nebo po využívání poslední neaktivní
tablety předchozích antikoncepčních tablet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.4.12 19:25

Tady paní psala že jí na gyndě řekla až po pauze, tak jsem z toho jelen,ale kdybych jsi jí vzala jak říkáte, tak nebudu mít menstruaci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.4.12 19:39

to co jsem napsala, je v letáku :-). Já teď přecházím z Azalie na Lunafem (Lindynette) a mám to udělat bez pauzy. Ale to jsou teda jiné typy. Máš tam vlastně napsané, že pauzu buď mít nemusíš nebo můžeš. A pokud bys ji dala, tak v letáku bude, že prvních 7 dní máš používat i bariérovou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.4.12 19:54

Ja to taky četla v letáku takhle, tak tu pauzu radší mít nebudu, a to už budu chráněná od první pilulky (daylette)???moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.4.12 19:59

Ten Minisiston se bere 21 dní a jsi chráněná, když přejdeš z jedný na druhou hnedle, tak účinek je pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí