Antikoncepce Sylviane

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
27.4.12 19:13

Antikoncepce Sylviane

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s touhle antikoncepcí? Bylo mi řečeno že zabraňuje nabírání hmotnosti a nevím co si o tom mám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pessily
11.5.12 18:35

ahoj je to pravda:) já ji beru druhý měsíc a mam 3 kila dole a to jim úplně normalne jako dřív:)

• Citovat
  • Upravit
2
14.5.12 14:09

Ahoj, nevíte, jaký vliv má tato HA na pleť? Brala jsem Chloe, ale začala jsem strašně přibírat, tak mi pan doktor doporučil tuto antikoncepci, jen mám strach, aby se mi nevrátilo akné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.5.12 13:47

Ahoj, já ji beru necelý měsíc a pleť zatím v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kesie
21.5.12 18:09

Ahoj a zvětšily se ti po ní prsa? :D

• Citovat
  • Upravit
sančýz
3.6.12 10:33

ahoj, já jí beru druhý měsíc a prsa se mi hrozně zvětšily, a furt mě bolí.tak doufám že to přestane :? :? :,(

• Citovat
  • Upravit
Name´5121310
3.6.12 19:05

Ahoj, opravdu se ti prsa zvětšily?? A přibrala jsi po ní? Měla jsi ze začátku nějaké promlémy? Co se týče krvácení, nebo tak? :)

• Citovat
  • Upravit
Nellynka19
4.6.12 11:25

Super

Ahojda holky,
ja beru ted Sylviane už tří měsíce a nemůžu si ji vynachválit :) nejen, že bych řekla že jsem po ní dokonce zhubla, ale taky se mi perfektně zlepšila pleť a už nemám i takové problémy jaké jsem měla s jinou antikoncepcí :) takže jako fakt, doporučuju, sice to není zrovna nejlepší HA, ale existují i dražší a řekla bych že tahle je fakt super :) tak ji aspoň vyzkoušejte :)

• Citovat
  • Upravit
ich-Natalka
23.8.12 08:12

Ajojky holky, chci se zeptat, příští týden budu přecházet z Jeaniny na Sylviane a kdy mám začít brát z nového platíčka nové antik. klasicky 8mý den, nebo nemám dělat pauzu. Předem děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Nills
24.8.12 17:58

HA Sylviane

Ahoj holky, po Sylviane sem nepřibrala a prsa mám stejně velká i přítel to říkal. Beru ji 3 týdny a zhubla jsem kilo a žeru, jak jsem žrala, pořád stejně moc:D.
Jen jedno mínus mám, že jsem krvácel 14dní od začátku braní a nebylo to vůbec fajn, ale už nerkrvácím a jsem za ni ráda:).

• Citovat
  • Upravit
Widunka
24.8.12 18:02

Tak já s tím třeba nemám dobrý zkušenosti.. začala jsem ji brát a od tý doby furt krvácím, nějak mi to rozrušilo systém.. hrůza :(

• Citovat
  • Upravit
terka1230
26.8.12 10:47

Ahojky, antikoncepci Sylviane beru 2měsíce zhubla jsem 3kg a pleť mám bez pupínků. Jsem sní spokojená akorát se mi po ní zmenšily prsa a přestávám mít chuť na sex.

• Citovat
  • Upravit
2
28.8.12 14:38

Po 4 měsících braní Sylviane se mi trochu zmenšily prsa, mastí se mi více vlasy a začaly se objevovat pupínky, tak snad se to nebude zhoršovat :-( Ale jinak se po nich určitě cítím lépe, než po Chloe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.10.12 21:09

Antikoncepce Sylviane

Porostli vám někomu po této antikoncepci prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.10.12 23:32

Ahoj, chtela bych se zeptat antikoncepci sylviane beru kratce a nyni jsem opet zacala kourit.Tak jsem se chtela zeptat jestli nekdo nevite jestli to na tuto antikoncepci nejak nevadi a treba jestli to ensnizuje jeji ucinek. Predem dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí