Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s touhle antikoncepcí? Bylo mi řečeno že zabraňuje nabírání hmotnosti a nevím co si o tom mám myslet.
ahoj je to pravda:) já ji beru druhý měsíc a mam 3 kila dole a to jim úplně normalne jako dřív:)
Ahoj, nevíte, jaký vliv má tato HA na pleť? Brala jsem Chloe, ale začala jsem strašně přibírat, tak mi pan doktor doporučil tuto antikoncepci, jen mám strach, aby se mi nevrátilo akné ![]()
ahoj, já jí beru druhý měsíc a prsa se mi hrozně zvětšily, a furt mě bolí.tak doufám že to přestane
![]()
Ahoj, opravdu se ti prsa zvětšily?? A přibrala jsi po ní? Měla jsi ze začátku nějaké promlémy? Co se týče krvácení, nebo tak? ![]()
Ahojda holky,
ja beru ted Sylviane už tří měsíce a nemůžu si ji vynachválit
nejen, že bych řekla že jsem po ní dokonce zhubla, ale taky se mi perfektně zlepšila pleť a už nemám i takové problémy jaké jsem měla s jinou antikoncepcí
takže jako fakt, doporučuju, sice to není zrovna nejlepší HA, ale existují i dražší a řekla bych že tahle je fakt super
tak ji aspoň vyzkoušejte ![]()
Ajojky holky, chci se zeptat, příští týden budu přecházet z Jeaniny na Sylviane a kdy mám začít brát z nového platíčka nové antik. klasicky 8mý den, nebo nemám dělat pauzu. Předem děkuji za odpověď
Ahoj holky, po Sylviane sem nepřibrala a prsa mám stejně velká i přítel to říkal. Beru ji 3 týdny a zhubla jsem kilo a žeru, jak jsem žrala, pořád stejně moc:D.
Jen jedno mínus mám, že jsem krvácel 14dní od začátku braní a nebylo to vůbec fajn, ale už nerkrvácím a jsem za ni ráda:).
Tak já s tím třeba nemám dobrý zkušenosti.. začala jsem ji brát a od tý doby furt krvácím, nějak mi to rozrušilo systém.. hrůza ![]()
Ahojky, antikoncepci Sylviane beru 2měsíce zhubla jsem 3kg a pleť mám bez pupínků. Jsem sní spokojená akorát se mi po ní zmenšily prsa a přestávám mít chuť na sex.
Po 4 měsících braní Sylviane se mi trochu zmenšily prsa, mastí se mi více vlasy a začaly se objevovat pupínky, tak snad se to nebude zhoršovat
Ale jinak se po nich určitě cítím lépe, než po Chloe…
Porostli vám někomu po této antikoncepci prsa?
Ahoj, chtela bych se zeptat antikoncepci sylviane beru kratce a nyni jsem opet zacala kourit.Tak jsem se chtela zeptat jestli nekdo nevite jestli to na tuto antikoncepci nejak nevadi a treba jestli to ensnizuje jeji ucinek. Predem dekuji za odpoved.