Antikoncepce Sylviane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.9.14 08:27

Ahoj holky mam dotaz, zacala js bray Sylviane v 1. Menstruace po 5dnech skoncila
A od 8.dne js zacala fest krvacet znovu
je pravda, ze jsem mezi tim mela pohlavni styk a uz na ni spolehala, to by ale nebylo tak ruchle nebo??? Volala jsem na gyndu a tami rekli ze spineni je normalni toto je ale fest menzes mam dorazit zitra pokud to neprestane, mate nekdo takovou zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
6
1.1.15 16:13

Ahoj,
chtěla bych trošku oživit diskuzi ohledně HA Sylviane. Je to moje první antikoncepce a bude to týden co jsem ji začala brát. Doktor mi řekl, abych jí začala brát 3.den ms, což mi je trošku divné, jelikož všude píšou 1.den ms a to už bych měla být chráněná. Takhle tedy ani nevím, kdy prášky začnou působit. :think:
Chtěla bych vědět zda jste s ní spokojené a jak na vás působí a tak, jelikož tu jsou příspěvky staré i víc jak rok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.1.15 20:45

Ahoj,

já jsem Sylviane začala brát včera. V příbalovém letáku jsem se dočetla, že pokud se bere od 1. dne menzes, tak jsem chráněná, pokud HA začnu užívat 2. nebo 3. den, tak bych měla ten měsíc raději použít ještě další ochranu…
Jinak zatím se necítím nic moc - od včerejška mě bolí nohy a dneska se k tomu přidala i hlava… Je to normální??? Podle letáku bych měla HA hned vysadit, což mi zatím přijde trošku hysterický… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.1.15 19:34

Ahoj,
Jojo to jsem se také dočetla jenže mi to bylo prostě divný…
Mě ze začátku bolela taky hrozně hlava a ruce, nevím proč teda ruce nijak jsem je nenamáhala, ale fakt hrozně. Zhruba po 3 dnech to odznělo a je to pryč. :)
Uvidím co a jak dál. Doktor mi řekl, že bych po ní neměla přibrat, ba naopak i možná zhubnout. Pak jsem se i tady dočetla, že s ní někdo spokojený je velice a někdo moc ne. Mě teda jen příjde, že mám takový nateklejší břicho. Možná jen pocit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.1.15 20:05

No, taky je mi dneska už líp. Snad to bude normální na začátku a časem to odezní… Je to hodně individuální - někomu to sedne, někoho to může zabít… Já jsem před těhotenstvím HA brát nemohla, tak to zkoušíme po druhém porodu znovu. Prý se těhotenstvím leccos změní. Uvidíme. :-)
Ale příbalové letáky bych nepodceňovala - o neplánovaném těhotenství něco vím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.15 23:31

Pozitivní účinky

Brala jsem ji pulroku a měla jsem naprosto dokonalou pleť (ikdyž na akné ani nic jiného netrpím) - prsa se mi zvětšily o 2 čísla a celkově byla fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.15 18:22

Ahoj,
začala jsem brát svou první antikoncepci Sylviane. Vzala jsem si jí přesně jak se má, hned v 1. den menstruace. Dobrala jsem platíčko v sobotu, teď je středa a menstruaci jsem ještě nedostala. Trochu se bojím, napište jestli máte někdo taky takové zkušenosti.
Předem díky za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
1460
25.3.15 18:32
@Anonymní píše:
Ahoj,
začala jsem brát svou první antikoncepci Sylviane. Vzala jsem si jí přesně jak se má, hned v 1. den menstruace. Dobrala jsem platíčko v sobotu, teď je středa a menstruaci jsem ještě nedostala. Trochu se bojím, napište jestli máte někdo taky takové zkušenosti.
Předem díky za odpověď :)

V prvních 3 měsících braní jakékoliv antikoncepce tyhle výapdky jsou snad v normě, mě to aspoň takhle říkala má dr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.15 18:39

@NikolH takže další platíčko mám začít brát po té 7 denní pauze?

• Citovat
  • Upravit
1460
25.3.15 19:46
@Anonymní píše:
@NikolH takže další platíčko mám začít brát po té 7 denní pauze?

Ano přesně tak, ono se to urovná, já brala taky Sylviane a po porodu se k ní vrátím protože jsem byla moc spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
4.6.15 17:11

Ahojky, dnes sem si donesla Silviane domu, dobiram jeste prasky pro kojici, nevite jak na to najet? mam mit tyden pauzu nebo hned vzit prasek? u ty kojici antiko jsem mela ms druhy tyden brani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.12.16 22:28

Tuto antikoncepci mám od svých 14 let kdy mi byla předepsána dětskou gynekoložkou. Dnes je mi 18 a jsem s ní stale spokojená. Menses mám 3-4 dny, neztloustla jsem po ní, ale přijde mi, že dlouhodobým užíváním mě omrzela aktivita v sexu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.18 02:07

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jestli jsem teda chráněna když jsem začala brát HA hned prvni den menstruace . Stalo se některé z vás že jste otěhotněla? Děkuji :P :P

• Citovat
  • Upravit
30.11.18 13:52

Sylviane antikoncepce

Čaute všichni, zlepšila se vám po téhle antikoncepci pleť nebo naopak ? Docela na akné teď trpím a nechci si to třeba ještě zhoršit:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.20 19:22

Sylviane je pry velmi nizkohormonalni antikoncepce, tak se chci zeptat jake to ma vyhody. Jsem na stredni a nevim jestli se vyplati platit 2400 za antikoncepci kdyz jsou i levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí