Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, tak to znám..vypadá to, že se nedá nic dělat..no pokud ještě více přiberu, tak opět nastolím pohyb a počítání kj..at nejsem kulička..proč tohle neřeší pánové..
![]()
@petka.zimmi píše:
No, tak to znám..vypadá to, že se nedá nic dělat..no pokud ještě více přiberu, tak opět nastolím pohyb a počítání kj..at nejsem kulička..proč tohle neřeší pánové..
Protože chlapy jsou pohodlný a na tabletky by zapomínali…a do pláštěnky se jim nechce
i když mezi náma
já s nima taky nekamarádim
a nějaký to kilčo navíc taky neuškodí
ať nás mají za co chytit
nemám pravdu? ![]()
To taky..pokud je to jen o zabránění početí..no ale já to mám, abych si upravila cyklus a spravila jakési polypy, abych nemusela na výškrab..tyto potíže mi začaly po porodu. Jinak bych ji asi nebrala.No a já jako mám tak 20kg navrch..A to jsem bývala na velikosti i xs, no ted mám xl..jinak určitě lepší mít proporcičky a když jsou pevné, tak i ta žena si musí připadat více přitažlivá, než když je kost a kůže..No u mě by to mohlo být méně..No ale když mi bylo 23 jéééé :
To byla bombááá ![]()
@petka.zimmi píše:
To taky..pokud je to jen o zabránění početí..no ale já to mám, abych si upravila cyklus a spravila jakési polypy, abych nemusela na výškrab..tyto potíže mi začaly po porodu. Jinak bych ji asi nebrala.No a já jako mám tak 20kg navrch..A to jsem bývala na velikosti i xs, no ted mám xl..jinak určitě lepší mít proporcičky a když jsou pevné, tak i ta žena si musí připadat více přitažlivá, než když je kost a kůže..No u mě by to mohlo být méně..No ale když mi bylo 23 jéééé :To byla bombááá
Já ji beru proti početí, na urovnání menstruace a zmírnění bolestí ( i když ty mam pořád) a hodně se mi zlepšila pleť, občas se mi objeví nepřítel státu, ale už to neni po celym obličeji a na zádech se mi už nedělají naštěstí ![]()
Tak to držim palce, aby na ty problémy zabrala
![]()
I ty bolesti časem přejdou..nevím jak u ostatních holek, ale mě doopravdy po porodu tyto problémy s bolestí přestaly..Takže časem to bude o. k. třeba. Jinak taky pozoruju, že plet je lepší, že se zpravila, to je pravda. I za tu chvilku.
Díky a mějte se ![]()
Přemejšlím ještě o změně, někdo kdo by mi doporučil nějakou dobrou? ![]()
Ahojky, já beru Sylviane už skoro rok a jsem s ní spokojená, ani jsem nezhubla a ani nepřibrala a na pleť taky nemá žádný vliv..moje doktorka mi říkala, že by měla být i mnohem šetrnější než takové ty běžnější antikoncepce.
Minulý měsíc jsem začala brát Sylvianne, a téměř celý měsíc jsem lehce špinila. pauza mi měla vyjít na dovolenou takže jsem začala brát druhé platíčko a stále špiním. Máte někdo podobnou zkušenost? Počkám ještě po pauze na menstruaci zda se to pak srovná a kdyžtak zajdu na gyndu, ale chtěla jsem se poradit zda má někdo s tímto zkušenost.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat na jedný diskuzi jsem četla že nějaká slečna po téhle antikoncepci zhubla a začala chlupatět. Má někdo zkušenosti že by po téhle antikoncepci chlupatěl? Mám jí začít brát a chlupatá po ní být nechci. ![]()
No chlupatá určitě nebudete…pravda je, že si častěji holín nožky atak
Ale není to tak strašné, určitě mi nerostou vousy..malinko se mi zdá, že jsem zhubla. Což u mě je pozitivum, no ale je to tak co já vím 3 kg..Takže jinak v pohodě. První tři měsíce mi malinko ujížděla nálada, no pak se to srovnalo..
tak se mějte ![]()
Děkuji tak to se mi ulevilo docela mě to vyděsilo.
Na náladovost jsem si zvykla u minulé antikoncepce pořád jsem po ní byla vzteklá ale horší už to snad ani být nemůže a zhubnout by mi taky nevadilo. ![]()
Ahoj, nabízím k prodeji HA Sylviane. Prodám celé balení, tedy tři platíčka. HA je nenačatá, v originální krabičce s příbalovým letákem. Expirace je 12/2015. Pořídila jsem si jí za 625,– a případné zájemkyni ji prodám za 490,– + dobírka. Krabička je malá, takže si myslím, že bude stačit, když jí pošlu v bublinkové obálce. (Na dobírce netrvám, je možno dohodnout se i jinak a pokud žijete v Plzni je možný „osobní odběr“
). Hezký den všem, M. Boudová
Hlavně v létě, když mam uzavřenější boty tak to je po mě konečná