Antikoncepce Sylviane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fnwv3tref
6.6.13 12:34
@fnwv3tref píše:
Jo to odvodňuje :) už tolik neotíkam jako před tim, ale celkově sem po HA nabrala a mam pořádný kejtičky :D a je fakt, že po tutej antikoncepci tolik neotíkam :)

Hlavně v létě, když mam uzavřenější boty tak to je po mě konečná

• Citovat
  • Upravit
petka.zimmi
6.6.13 17:59

No, tak to znám..vypadá to, že se nedá nic dělat..no pokud ještě více přiberu, tak opět nastolím pohyb a počítání kj..at nejsem kulička..proč tohle neřeší pánové..
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
fnwv3tref
6.6.13 18:07
@petka.zimmi píše:
No, tak to znám..vypadá to, že se nedá nic dělat..no pokud ještě více přiberu, tak opět nastolím pohyb a počítání kj..at nejsem kulička..proč tohle neřeší pánové.. :nevim:

Protože chlapy jsou pohodlný a na tabletky by zapomínali…a do pláštěnky se jim nechce :D i když mezi náma :D já s nima taky nekamarádim :D a nějaký to kilčo navíc taky neuškodí :D ať nás mají za co chytit :D nemám pravdu? :D

• Citovat
  • Upravit
petka.zimmi
6.6.13 18:30

To taky..pokud je to jen o zabránění početí..no ale já to mám, abych si upravila cyklus a spravila jakési polypy, abych nemusela na výškrab..tyto potíže mi začaly po porodu. Jinak bych ji asi nebrala.No a já jako mám tak 20kg navrch..A to jsem bývala na velikosti i xs, no ted mám xl..jinak určitě lepší mít proporcičky a když jsou pevné, tak i ta žena si musí připadat více přitažlivá, než když je kost a kůže..No u mě by to mohlo být méně..No ale když mi bylo 23 jéééé : :dance: To byla bombááá :lol:

• Citovat
  • Upravit
fnwv3tref
6.6.13 20:31
@petka.zimmi píše:
To taky..pokud je to jen o zabránění početí..no ale já to mám, abych si upravila cyklus a spravila jakési polypy, abych nemusela na výškrab..tyto potíže mi začaly po porodu. Jinak bych ji asi nebrala.No a já jako mám tak 20kg navrch..A to jsem bývala na velikosti i xs, no ted mám xl..jinak určitě lepší mít proporcičky a když jsou pevné, tak i ta žena si musí připadat více přitažlivá, než když je kost a kůže..No u mě by to mohlo být méně..No ale když mi bylo 23 jéééé : :dance: To byla bombááá :lol:

Já ji beru proti početí, na urovnání menstruace a zmírnění bolestí ( i když ty mam pořád) a hodně se mi zlepšila pleť, občas se mi objeví nepřítel státu, ale už to neni po celym obličeji a na zádech se mi už nedělají naštěstí :)
Tak to držim palce, aby na ty problémy zabrala :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
petka.zimmi
7.6.13 09:22

I ty bolesti časem přejdou..nevím jak u ostatních holek, ale mě doopravdy po porodu tyto problémy s bolestí přestaly..Takže časem to bude o. k. třeba. Jinak taky pozoruju, že plet je lepší, že se zpravila, to je pravda. I za tu chvilku.
Díky a mějte se :mavam:

• Citovat
  • Upravit
31
17.6.13 16:31

Přemejšlím ještě o změně, někdo kdo by mi doporučil nějakou dobrou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.13 16:33

Nekuřte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewisek
10.7.13 18:25

Ahojky, já beru Sylviane už skoro rok a jsem s ní spokojená, ani jsem nezhubla a ani nepřibrala a na pleť taky nemá žádný vliv..moje doktorka mi říkala, že by měla být i mnohem šetrnější než takové ty běžnější antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit
mon1k1
11.8.13 12:28

špinění u Sylvianne

Minulý měsíc jsem začala brát Sylvianne, a téměř celý měsíc jsem lehce špinila. pauza mi měla vyjít na dovolenou takže jsem začala brát druhé platíčko a stále špiním. Máte někdo podobnou zkušenost? Počkám ještě po pauze na menstruaci zda se to pak srovná a kdyžtak zajdu na gyndu, ale chtěla jsem se poradit zda má někdo s tímto zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Kaacenka.x
14.8.13 17:39

Chlupatění?!

Ahoj,
chtěla bych se zeptat na jedný diskuzi jsem četla že nějaká slečna po téhle antikoncepci zhubla a začala chlupatět. Má někdo zkušenosti že by po téhle antikoncepci chlupatěl? Mám jí začít brát a chlupatá po ní být nechci. :D

• Citovat
  • Upravit
petka.zimmi
15.8.13 08:18

chlupatění

:lol: No chlupatá určitě nebudete…pravda je, že si častěji holín nožky atak :) Ale není to tak strašné, určitě mi nerostou vousy..malinko se mi zdá, že jsem zhubla. Což u mě je pozitivum, no ale je to tak co já vím 3 kg..Takže jinak v pohodě. První tři měsíce mi malinko ujížděla nálada, no pak se to srovnalo..
tak se mějte :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kaacenka.x
15.8.13 08:55

Děkuji tak to se mi ulevilo docela mě to vyděsilo. :lol: Na náladovost jsem si zvykla u minulé antikoncepce pořád jsem po ní byla vzteklá ale horší už to snad ani být nemůže a zhubnout by mi taky nevadilo. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1
20.8.13 14:35

@Cranberrka Ja bych zajem měla. Máš ho ještě??
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.12.13 16:18

Ahoj, nabízím k prodeji HA Sylviane. Prodám celé balení, tedy tři platíčka. HA je nenačatá, v originální krabičce s příbalovým letákem. Expirace je 12/2015. Pořídila jsem si jí za 625,– a případné zájemkyni ji prodám za 490,– + dobírka. Krabička je malá, takže si myslím, že bude stačit, když jí pošlu v bublinkové obálce. (Na dobírce netrvám, je možno dohodnout se i jinak a pokud žijete v Plzni je možný „osobní odběr“ :D ). Hezký den všem, M. Boudová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí