Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@ibis zajímají mě osobní zkušenosti, od toho tahle stránka je. Přívalový leták mám přečtený ![]()
@Anonymní píše:
@ibis zajímají mě osobní zkušenosti, od toho tahle stránka je. Přívalový leták mám přečtený
Tak to je super 👍 Na případné nežádoucí účinky tě má když tak upozornit lékař, když ti je předepisuje, ne?
Já je dostávala na zánět zubu a vždy bez problémů.
Prosím tě, co řešíš. Máš je předepsané? Máš. Tak je jez. Až se nějaký nežádoucí účinek projeví, tak pak ho řeš.
Být pos-raná předem; to je opravdu životní strategie… ![]()
@Birds tady se někdo asi blbě vyspal. Není to první příspěvek kam píšeš jak nevrlá babka která stojí frontu na máslo a nezbyde na ní… tohle je diskuzní fórum, lidé sem píšou veškeré dotazy a pokud si zadáš do vyhledávání “ZKUŠENOSTI S LÉKY/ATB/KAPKY… nejsem jediná, je dobré znát zkušenosti ostatních lidí.. seber si odsud svých pět švestek a padej. Nikdo na to není tady zvědavý. Nemocný člověk, jsi zralá/ý na AD ![]()
@Anonymní píše:
@Birds tady se někdo asi blbě vyspal. Není to první příspěvek kam píšeš jak nevrlá babka která stojí frontu na máslo a nezbyde na ní… tohle je diskuzní fórum, lidé sem píšou veškeré dotazy a pokud si zadáš do vyhledávání “ZKUŠENOSTI S LÉKY/ATB/KAPKY… nejsem jediná, je dobré znát zkušenosti ostatních lidí.. seber si odsud svých pět švestek a padej. Nikdo na to není tady zvědavý. Nemocný člověk, jsi zralá/ý na AD
Vyspala jsem se dobře, děkuji za péči.
Tak jako ty sháníš zkušenosti s Dalacinem, tak ti já můžu úplně klidně říct, že řešíš blbosti místo toho, abys je prostě polkla a teprve potom řešila případný problém, pokud se vůbec nějaký objeví. A řešila ho s doktorem, protože jedině ten to s tebou může vyřešit.
Když ti tady dvacet lidí napíše, že jsou v pohodě, budeš klidná? Přitom dalších 800 lidí, co sem nechodí, s ním třeba měli problémy… Tak co teď s tím, viď ![]()
Nebo ti tady dvacet lidí napíše, že je bolelo břicho, a přitom dalších 800 lidí ho snášelo dobře. Tak je pro jistotu nepolkneš a radši si ponecháš tu neléčenou bakterii? To je patálie…
A přesně z těchto důvodů jsou tyhle typy diskuzí naprosto zbytečné, protože antibiotika každý z nás snáší různě. Jednomu se motá hlava, druhý má nechutenství, třetímu hučí v uších, čtvrtý je unavený, pátého svědí kůže, šestý má nadýmání… ale dalším sto dvaceti pěti nebylo nic. Takže jaký smysl mají tyhle diskuze?… Nemáš za co.
Jen takový detail - nemocný člověk jsi ti, ty máš antibi. ![]()
Ahoj. Máte někdo prosím zkušenosti s ATB Dalacin?
Měli jste nějaký vedlejší účinky?