Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Krásný den ženy, už nevím kudy kam. Malá má půl roku a já jsem po operaci kolene, a teď jsem chytila od ní angínu jak vyšitou, jenže moje lékařka. Má dovolenou a já se s tou nohou nikam nedostanu. Nemá prosím někdo na prodej antibiotika Klacid. Angínu mívám co 5 let a vždy hned zaberou.
@MonikaMull píše:
Krásný den ženy, už nevím kudy kam. Malá má půl roku a já jsem po operaci kolene, a teď jsem chytila od ní angínu jak vyšitou, jenže moje lékařka. Má dovolenou a já se s tou nohou nikam nedostanu. Nemá prosím někdo na prodej antibiotika Klacid. Angínu mívám co 5 let a vždy hned zaberou.
tak doktorka má zástup, ne?
Tak jednak toto není legální, jednak klacid na angínu není vůbec indikovaný.
@vokishka asi ano, ale jde mi i to že jsem pár dnů po plastice vazů, kdo neprodělal neví, tak zkouším zda někdo doma náhodou nemá. S těží se dobelham na záchod.
@MonikaMull píše:
@vokishka asi ano, ale jde mi i to že jsem pár dnů po plastice vazů, kdo neprodělal neví, tak zkouším zda někdo doma náhodou nemá. S těží se dobelham na záchod.
je to nezákonné
@MonikaMull píše:
@Kolicek95 u mě ano pokud nemůžete penicilin
Směr zástup
. Ať tě chlap odveze. Eventuálně ORL ambulance.
@Kolicek95 s tou nohou po plastice vazů když se s těží dobelham na záchod v bolestech. Kdo nemá nepochopí. Jen jsem chtěla kdyby někdo náhodou měl.
Me ho teda doktorka pise, pac mam alergii na PNC a za ral mi pokazdy
@TeSudička
Jaký typ alergie na PNC máte? Pokud jen kožní, tak lze předepsat i cefalosporiny.
Taky beru klacid na anginu, protoze nemuzu penicilin. Ale ja nemam jen kozni reakce, dusim se z neho.
@Doctus zatím jsem zjistila jej kožní, a Klacid mi vždycky zabrat na druhý den. Náhodou v zásobě něco nemáte. Já vím že můžu jít k zástupu ale nikdo nepochopí mě bolesti po plastice vazu a nikoho nezajímá že tam někde budu čekat 3 hodiny
@MonikaMull píše:
Uff, to je svízelná situace. Jak víš, že je to angina, není to zánět nosohltanu apod.?Dej si na noc Prissnizův zábal a třeba se to zlepší. Zkusila bych kdyžtak zavolat na zástup, ať ti pošlou atb mailem.
@Hanney asi mi nic jiného nezbyde protože se tam vážně nedobelham.