Antibiotika Klacid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.11.22 16:12

Antibiotika Klacid

Krásný den ženy, už nevím kudy kam. Malá má půl roku a já jsem po operaci kolene, a teď jsem chytila od ní angínu jak vyšitou, jenže moje lékařka. Má dovolenou a já se s tou nohou nikam nedostanu. Nemá prosím někdo na prodej antibiotika Klacid. Angínu mívám co 5 let a vždy hned zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64997
23.11.22 16:21
@MonikaMull píše:
Krásný den ženy, už nevím kudy kam. Malá má půl roku a já jsem po operaci kolene, a teď jsem chytila od ní angínu jak vyšitou, jenže moje lékařka. Má dovolenou a já se s tou nohou nikam nedostanu. Nemá prosím někdo na prodej antibiotika Klacid. Angínu mívám co 5 let a vždy hned zaberou.

tak doktorka má zástup, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
23.11.22 16:23

Tak jednak toto není legální, jednak klacid na angínu není vůbec indikovaný.

• Citovat
  • Upravit
23.11.22 16:24

@vokishka asi ano, ale jde mi i to že jsem pár dnů po plastice vazů, kdo neprodělal neví, tak zkouším zda někdo doma náhodou nemá. S těží se dobelham na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.22 16:25

@Kolicek95 u mě ano pokud nemůžete penicilin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64997
23.11.22 16:28
@MonikaMull píše:
@vokishka asi ano, ale jde mi i to že jsem pár dnů po plastice vazů, kdo neprodělal neví, tak zkouším zda někdo doma náhodou nemá. S těží se dobelham na záchod.

je to nezákonné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
23.11.22 16:28
@MonikaMull píše:
@Kolicek95 u mě ano pokud nemůžete penicilin

Směr zástup :nevim:. Ať tě chlap odveze. Eventuálně ORL ambulance.

• Citovat
  • Upravit
23.11.22 16:30

@Kolicek95 s tou nohou po plastice vazů když se s těží dobelham na záchod v bolestech. Kdo nemá nepochopí. Jen jsem chtěla kdyby někdo náhodou měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.11.22 16:31

Me ho teda doktorka pise, pac mam alergii na PNC a za ral mi pokazdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
23.11.22 16:33

@TeSudička
Jaký typ alergie na PNC máte? Pokud jen kožní, tak lze předepsat i cefalosporiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.11.22 16:37

Taky beru klacid na anginu, protoze nemuzu penicilin. Ale ja nemam jen kozni reakce, dusim se z neho.

• Citovat
  • Upravit
23.11.22 16:40

@Doctus zatím jsem zjistila jej kožní, a Klacid mi vždycky zabrat na druhý den. Náhodou v zásobě něco nemáte. Já vím že můžu jít k zástupu ale nikdo nepochopí mě bolesti po plastice vazu a nikoho nezajímá že tam někde budu čekat 3 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.11.22 16:46

Klacid není na anginu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
23.11.22 16:52
@MonikaMull píše:

Uff, to je svízelná situace. Jak víš, že je to angina, není to zánět nosohltanu apod.?Dej si na noc Prissnizův zábal a třeba se to zlepší. Zkusila bych kdyžtak zavolat na zástup, ať ti pošlou atb mailem.

• Citovat
  • Upravit
23.11.22 16:59

@Hanney asi mi nic jiného nezbyde protože se tam vážně nedobelham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí