Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojda maminy nebrala jste některá rovamycin? Nevíte zda se při jejich braní mužou mléčné vyrobky??Děkuji za odpovědi ![]()
Ahoj, četla jsem příbalový leták, a myslím, že není žádné dietní opatření.
http://www.porodnice.cz/…dny/63/37976 .. takže bych řekla, že normálka můžeš ![]()
přeju brzké uzdravení ![]()
Super
Děkuji už abych je měla dobraný průjem sice už nemám ale střeva stejně asi dostavaj dost zabrat :/Sice k tomu beru laktobacily ale nejak to není ono.Tak uvidím jestly aspon ty jogurty atd. to trosku sklidnej.
Rovamycine jsem brala dlouho a teda bylo to strašné od té doby všude uvádím, že tyhle atb. nee. Půjem, zvracení, bolesti a křeče v břiše, závratě, kopřivka..no děs
Tak ja průjem mela jen na zacatku, na zvraceni mi neni ale pobolívá mě bricho a je to fakt otravný. Byla jsem uz i u obvodáka a ten mi rekl ze to po dobrani prejde ale uz zkousim vse mozný. A to jsi mela takovyhle obtize celou dobu po brani rovamycinu?
@berusina JJ celou, brala jsem ho měsíc a celou dobu jsem trpěla jako zvíře, nakonec mi ho vyměnili za cosi jiného a ty jiné jsem měla další 2 měsíce, takže opruz ![]()
Tak to je super teda.Taky me to břicho už fakt štve. Já brala předtím asi 14 dní Amoksiklav a potom mi gyn. nasadil tyhle jeste mam pred sebou 3 krabicky
a pak snad uz zadny nebudou.