Antibiotika Rovamycin a mléčné výrobky

115
8.4.13 21:17

Antibiotika Rovamycin

Ahojda maminy nebrala jste některá rovamycin? Nevíte zda se při jejich braní mužou mléčné vyrobky??Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
303
8.4.13 21:21

Ahoj, četla jsem příbalový leták, a myslím, že není žádné dietní opatření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.4.13 21:21

Já sem tam právě taky nic nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
8.4.13 21:22

http://www.porodnice.cz/…dny/63/37976 .. takže bych řekla, že normálka můžeš :-)
přeju brzké uzdravení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.4.13 21:26

Super :) Děkuji už abych je měla dobraný průjem sice už nemám ale střeva stejně asi dostavaj dost zabrat :/Sice k tomu beru laktobacily ale nejak to není ono.Tak uvidím jestly aspon ty jogurty atd. to trosku sklidnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Žofinka100
8.4.13 21:48

Rovamycine jsem brala dlouho a teda bylo to strašné od té doby všude uvádím, že tyhle atb. nee. Půjem, zvracení, bolesti a křeče v břiše, závratě, kopřivka..no děs

• Citovat
  • Upravit
115
9.4.13 08:52

Tak ja průjem mela jen na zacatku, na zvraceni mi neni ale pobolívá mě bricho a je to fakt otravný. Byla jsem uz i u obvodáka a ten mi rekl ze to po dobrani prejde ale uz zkousim vse mozný. A to jsi mela takovyhle obtize celou dobu po brani rovamycinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Žofinka100
9.4.13 19:41

@berusina JJ celou, brala jsem ho měsíc a celou dobu jsem trpěla jako zvíře, nakonec mi ho vyměnili za cosi jiného a ty jiné jsem měla další 2 měsíce, takže opruz :poblion:

• Citovat
  • Upravit
115
9.4.13 20:15

Tak to je super teda.Taky me to břicho už fakt štve. Já brala předtím asi 14 dní Amoksiklav a potom mi gyn. nasadil tyhle jeste mam pred sebou 3 krabicky :poblion: a pak snad uz zadny nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí