Antidepresiva Coaxil

Anonymní
24.5.18 05:38

Antidepresiva Coaxil

Ahoj, má zde prosím někdo zkušenosti s AD Coaxil? Dostala jsem hodně od obvodní, neb jsem měla stavy úzkosti a to z návazné nemoci mě kamarádky, dále z různých rodinných důvodu a celkově že strachu z nemoci a smrti.
Bylo mně snad všechno, dle příznaků jsem si vygooglila že mám buď nádor, roztroušenou sklerózu nebo ALS. Doktorka udělala vyšetření a vse mám naprosto v pořádku, proto ten Coaxil. Mám teď jen stavy že se mne hodně točí hlava a jsem trochu mimo, dostala jsem i Lexaurin, ale ten jsem dala bokem, bojím se ho do sebe ladovat.
Prosím vás, nejsem magor, mám rodinu a práci, normálně funguje, jen mám strach z vážných nemoci a pořád se motam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.5.18 05:43

…ach jo, mobil si píše co se mu zlíbí, má tam být napsáno, že jsem ho dostala od obvodní a že jsem měla stavy úzkosti z vážné nemoci kamarádky (nádor na mozku)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.18 07:05

Antidepresiva jsem zkoušela brát, ale nemám zkušenost s psychickými problémy, ale na bolest,
Ano, pokaždé jsem na začátku užívání cítila, že jsem mimo plus závratě, zejména u léků, které mi nesedly.
Zkus týden/dva vydržet, jestli nežádoucí účinky pominou, pokud ne, zkontaktuj lékaře, který ti léky předepsal. nebo, pokud by ti bylo hůře a stav tě velmi obtěžoval, tak lékaře kontaktuj také.

• Citovat
  • Upravit
6388
24.5.18 07:51

Na začátku léčby se muže stav i zhoršit, motani hlavy mívám taky.. Bude zase dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 07:59

Čekala jsem že mi bude líp a místo toho mám stav, že bych nejraději zalezla do postele a spala a spala, hlavně to motání hlavy a celkově psychická bezmoc…
kamarádce našli nádor na mozku, nc jí nebylo a já jsem od té doby uplně mimo. holky děkuji za jakoukoliv pomoc, příspěvek, zkušenost…

• Citovat
  • Upravit
9371
24.5.18 08:10

Jen klid, ja si taky nasel kazdou chvili rakovinu a ted uz se nemoci nebojim. Musis jen pockat, az prasky zaberou a pak uz bude jen lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 11:17

@Emimin7 Moc děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat