Antidepresiva prosím

231
14.9.22 15:47

Antidepresiva prosím

Dobrý den ráda bych se zeptala na antidepresiva beru již 4 týdny Trittico na spaní a helex retard dnes už jsem nevydržela a jela na kontrolu dřív paní doktorka tam byla jiná takže mi dala pořád to Trittico ale dala mi k tomu neurol 0,5 a + místo toho helexu mi dala Asentru nějakou. Mělo by to být už lepší neříkám že odpoledne to lepší není ale po ránu mám pořád šílené stavy nemůžu vůbec fungovat proto jsem jela o 14 dní dřív paní doktorka mi chtěla dát injekci na uklidněný ale to jsem odmítla řídila jsem A bala jsem se a můj dotaz zní měla jste to někdo taky tak jedny prášky zabraly třeba jen na půl tak vám dali jiné a za jak dlouho zabraly bude to zase trvat tak dlouho nebo by mohl dřív a na neurol ale na ten mi asi každý řekne že je špatný prý ho mám jen na chvíli díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9209
14.9.22 17:29
@Lucie411 píše:
Dobrý den ráda bych se zeptala na antidepresiva beru již 4 týdny Trittico na spaní a helex retard dnes už jsem nevydržela a jela na kontrolu dřív paní doktorka tam byla jiná takže mi dala pořád to Trittico ale dala mi k tomu neurol 0,5 a + místo toho helexu mi dala Asentru nějakou. Mělo by to být už lepší neříkám že odpoledne to lepší není ale po ránu mám pořád šílené stavy nemůžu vůbec fungovat proto jsem jela o 14 dní dřív paní doktorka mi chtěla dát injekci na uklidněný ale to jsem odmítla řídila jsem A bala jsem se a můj dotaz zní měla jste to někdo taky tak jedny prášky zabraly třeba jen na půl tak vám dali jiné a za jak dlouho zabraly bude to zase trvat tak dlouho nebo by mohl dřív a na neurol ale na ten mi asi každý řekne že je špatný prý ho mám jen na chvíli díky

Ahoj, léky nezabírají hned, tedy AD, to Trittico ti nepomohlo ani na spaní? Kolik ho bereš? Já ho taky brala a nepomohlo mi tedy vůbec. Asentru jsem taky brala. Chce to vydržet a do začátků máš právě ten Neurol. AD najíždí tak od 3. týdne, někdy i třeba za 2 měsíce. Jinak já raději nebudu psát, kolik léků jsem už vyzkoušela a efekt pořád není úplný. A chodíš i na terapie? Mohl by to být vhodný doplněk l léčbě AD. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.9.22 17:33

@Lollitka Ježíš maria fakt žádný prášky nepomohly jo? Já vím ze ne ale už je beru 4 týdny jo na spaní zabrali až na par dnů super. Bylo to Trittico beru jeden prášek večer 0,75 myslím ze to je. Fakt? :( ach jo těch prášku je tolik pravé nevím fo mám dělat dneska mi to vyměnila mám neurol si vzít teď v 6 a k tomu tu Asentru a za dvě hodiny potom si mám vzít to tritico není to moc? Vůbec nevím co mám dělat 🥺 😳 ale takhle mi to napsala a ráno hned neurol a zase tu asentru to chápu po ránu ale večer tolik prášku? Mám nejhorší rána odpoledne už je to lepší ale ty rano nejdou zvládnout to je něco hrozného proto nrvim co mam dělat mqm ty prášky takhle teda vzít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
14.9.22 17:46
@Lucie411 píše:
@Lollitka Ježíš maria fakt žádný prášky nepomohly jo? Já vím ze ne ale už je beru 4 týdny jo na spaní zabrali až na par dnů super. Bylo to Trittico beru jeden prášek večer 0,75 myslím ze to je. Fakt? :( ach jo těch prášku je tolik pravé nevím fo mám dělat dneska mi to vyměnila mám neurol si vzít teď v 6 a k tomu tu Asentru a za dvě hodiny potom si mám vzít to tritico není to moc? Vůbec nevím co mám dělat 🥺 😳 ale takhle mi to napsala a ráno hned neurol a zase tu asentru to chápu po ránu ale večer tolik prášku? Mám nejhorší rána odpoledne už je to lepší ale ty rano nejdou zvládnout to je něco hrozného proto nrvim co mam dělat mqm ty prášky takhle teda vzít?

Určitě se řiď v užívání léků podle psychiatričky. Jako Asentra se sice spíš bere ráno, ale asi ani večer není výjimka. Já ji třeba brala takhle Asentra 100 mg 2-1-0. Takže s večerním užíváním nemám zkušenost. Ale jinak, já třeba jeden čas v nemocnici brala 25 prášků denně, večer třeba 7, takže 3 ještě podle mě jdou, ale fakt se na to ptej psychiatričky, když se ti to nezdá. A ten Neuro máš jen přechodně, než najedou AD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.9.22 17:49

@Lollitka Dobře moc ti děkuju tolik prášku jako fakt a furt nejsi v pohodě to přece není možný jo já jsem blbec se nezeptala prostě my jich napsala tolik a bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
14.9.22 17:54
@Lucie411 píše:
@Lollitka Dobře moc ti děkuju tolik prášku jako fakt a furt nejsi v pohodě to přece není možný jo já jsem blbec se nezeptala prostě my jich napsala tolik a bylo

Tak jí můžeš zavolat/ napsat e-mail atd.? Ale já si myslím, že to, co ti napsala, je ok, Neurol časem vysadíš a budeš brát Asentru a Trittico a tahle kombinace je častá poměrně. No jako já to mám jako na houpačce, ale já mám víc diagnóz a mezi nimi i poruchu osobnosti, na kterou vlastně léky nejsou, tak je beru jen na přidružené příznaky - úzkosti, deprese, psychóza… Ty se léčíš s depresí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.9.22 17:56

@Lollitka Ježíš mě je tě tak moc líto to mě mrzí no já nevím pořádně mi nikdo nic neřekl prý nějaká úzkost no napsat ani zavolat i teď nemůžu byla tam jako záskok Já se prostě jen bojím si vzít dvoje antidepresiva + neurol na noc co to se mnou udělá jaká budu ráno víš a ráno znovu jedny antidepresiva + neuro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
14.9.22 18:00
@Lucie411 píše:
@Lollitka Ježíš mě je tě tak moc líto to mě mrzí no já nevím pořádně mi nikdo nic neřekl prý nějaká úzkost no napsat ani zavolat i teď nemůžu byla tam jako záskok Já se prostě jen bojím si vzít dvoje antidepresiva + neurol na noc co to se mnou udělá jaká budu ráno víš a ráno znovu jedny antidepresiva + neuro

Aha, ale fakt se neboj, Dr. tě viděla, ví, co ti napsala… Já brala třeba to Trittico taky k AD, konkrétně k Fevarinu, to je taky SSRI AD jako Asentra a k tomu jsem brala Rivotril (to je zas benzáč, jako Neurol). Po Neurolu i Tritticu můžeš být ospalá, Asentra mě nikdy netlumila. A budeš chodit i na terapii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.9.22 18:04

@Lollitka mám terapeutku on-line pravé poprvé jsem měla vvpondeli a teď dalsi pondělí :(
Takže opravdu to mám vzít? V 6 tohle a v 8 to Trittico

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
14.9.22 18:12
@Lucie411 píše:
@Lollitka mám terapeutku on-line pravé poprvé jsem měla vvpondeli a teď dalsi pondělí :(
Takže opravdu to mám vzít? V 6 tohle a v 8 to Trittico

No já bych se řídila pokyny Dr., já nejsem psychiatr, tak ti to nemůžu ordinovat. Ale fakt se toho neboj, Dr. ví, co dělá.
Tak super, že jsi měla i terapii a jaká terapeutka byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.9.22 18:15

@Lollitka náhodou byla super sice on-line ale
Super tak zase v pondělí :) bylo to poprvé takže takové nevím :) no donre vemu si ty prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
14.9.22 18:18
@Lucie411 píše:
@Lollitka náhodou byla super sice on-line ale
Super tak zase v pondělí :) bylo to poprvé takže takové nevím :) no donre vemu si ty prášky

Aha, tak to jsem ráda, že na tebe udělala dobrý dojem. A osobně to s ní tedy nejde? Mně terapie online strašně nevyhovovala… Tak dej třeba pak vědět, co v to pondělí zas s terapeutkou.
Jinak ty léky fakt podle Dr., já ti můžu napsat svoji zkušenost, ale každý jsme jiný a já je zas beru, jak mi je moje Dr. napsala… Takže tohle je fakt na tvé důvěře k Dr. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.9.22 18:20

@Lollitka děkuji vzala jsem si to
No uvidíme jaké to hude on-line snad to půjde no :) kdy myslíš ten neurol zabere? Už jsem si ho vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
14.9.22 18:27
@Lucie411 píše:
@Lollitka děkuji vzala jsem si to
No uvidíme jaké to hude on-line snad to půjde no :) kdy myslíš ten neurol zabere? Už jsem si ho vzala

Jo, někomu to online sedí, tak uvidíš, mně ale vůbec ne, já tam potřebuji s tím terapeutem být prostě. Neurol tak snad do cca 20-30 minut, možná rychleji, nevím přesně. Kolikátkový Neurol máš? Já tedy Neurol taky brala, ale moc mi neulevoval, tak právě ani nevím, jak rychle by to zabralo mně. Ale Rivotril mi před lety zklidnil panickou ataku tak právě do těch 20 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.9.22 18:29

@Lollitka a myslíš ze mi nebude hůř? Po něm? Třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí