Při braní HA jsem zhubla, po vysazení jsem přibrala

21
15.8.17 07:27

Antikoncepce na hubnutí

Zdravim vsechny. Všude se docitam, ze po antikoncepci vsichni tloustnou. Ja mam ale opacny problem. Kdyz jsme poprve nasadila svou antiko tak jsme krasne zhubla a nekolik let si drzela vahu. Pak jsem se cca pred 2,5lety rozhodla vysadit. Od te doby jsem ztloustla pres 20kg. Nyni jsem po porodu a doktorka mi napsala nejakou setrnejsi antikoncepci, ale stale spinim i to pak treba v pulce baleni dostanu, nevyhovuje mi. Drive jsem mela Diane 35(cetla jsem jednou, ze ji nekde i zakazali) a pak Regulon 25. Nemate nekdo problem jako ja? Ze pri vysazeni jste tlostly a po brani hubli? Co berete za antikoncepci?
Dekuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3023
15.8.17 08:14

Vazne je to jen HA? Pokud clovek ji normalne a hybe se, nemuze pribrat. A za 2,5r 25kg? Preci uz prvni rok jsi s tim mohla neco udelat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
15.8.17 09:10
@Micaella22 píše:
Vazne je to jen HA? Pokud clovek ji normalne a hybe se, nemuze pribrat. A za 2,5r 25kg? Preci uz prvni rok jsi s tim mohla neco udelat:)

pokud není nemocný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
15.8.17 09:11

@cookina nech si zkontrolovat štítnou pokud takto přibíráš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
15.8.17 09:11

Já jsem taky antikoncepcí zhubla, vysadila jsem jí před cca 5ti lety a nabrala třeba tak 8 kilo, příjde mi, že se mi zpomalil metabolismus a stačí mi projít kolem ledničky a už mam kilo nahoře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
15.8.17 09:12

To se mi nezdá. Pokud jíš normálně a hýbeš se, tak je to divné. Proč si to neresila po prvním roce? Testy ti nějaké dělali, třeba na zlazu? Já teď tloustnu, protože mi nasadili hormony na léčbu a i lékaři mě před tím varovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
15.8.17 09:27

@cookina Tak určité látky v hormonální antikoncepci brání zadržování vody v těle, je možné, že po vysazení tu vodu zkrátka zadržuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.8.17 12:26

Testy na stitnou zlazu mi delany byly. A nic. Zivotospravu jsem nemenila a po vysazeni jsem zacala dost tloustnout. No nic zrejme tu nikdo s titmo problemem neni. Zkusim se vratit k puvodni ant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí