Antikoncepce...?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
3.7.14 21:18

Dobrý den chtěla jsem se zeptat dneska jsem zjistila že jsem bud nějaký den vzala dva prášky antik. nebo jsem jeden den vynechala :/ Beru anti. Triquilar. A teď mám strach jestli můžu být těhotná a kdy mám začít nové plátičko. Vždycky jsem končila v sobotu ve čtvrtek jsem dostala menstruaaci a v neděli jsem začala brát nové, ale ted mi tam jeden chybí tak že anti, doberu v pátek tak nevím kdy začít nové a hlavně jestli můžu otěhotnět!!! |:(( prosím o rychlou radu!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.7.14 21:19

Dobrý den chtěla jsem se zeptat dneska jsem zjistila že jsem bud nějaký den vzala dva prášky antik. nebo jsem jeden den vynechala :/ Beru anti. Triquilar. A teď mám strach jestli můžu být těhotná a kdy mám začít nové plátičko. Vždycky jsem končila v sobotu ve čtvrtek jsem dostala menstruaaci a v neděli jsem začala brát nové, ale ted mi tam jeden chybí tak že anti, doberu v pátek tak nevím kdy začít nové a hlavně jestli můžu otěhotnět!!! |:(( prosím o rychlou radu!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.11.16 09:43

Nesedla mi?

Antikomcepce Strelicia
Holky nějak si nevím rady, svým způsobem nemám s ničím problém, jen mě hrozně bolí hlava, na kterou ani ibalgin pomalu nezabírá, v polovině cyklu cca na 1 až 2 dny spinim (ale to si myslím že může být ovulace, i když nikdy před tím me to nedělalo). Tuhle anti beru cca půl roku a přemýšlím jestli to bylo správné rozhodnutí. A další, při menstruaci mám velké křeče v podbřišku, což jsem měla vždy ale teď se mi to po delší době zda zase silnější. A tom že nemám chuť na sex ani nemluvim, právě kvuli tomuto problému jsem původní prášky nechala změnit (Lindynette20), ale s takovou si je asi nechám napsat zpátky. Co myslíte? Mám zkusit jinou, tahle mě asi nesedla? :roll: Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
5.11.16 10:39

Pri uzivani HA nemuzes mit ovulaci. Jak dlouho ji beres? Nekdy muze trvat az tri mesice nez si telo na HA zvykne. Kdyztak se porad s lekarem, to bude nejlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.11.16 11:06

Při antikoncepci není ovulace, ovšem s tím co píšeš bych se poradila s lékařem, beres ji půl roku a to už by se mělo tělo s ni srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
5.11.16 11:39
@Milka111 píše:
Při antikoncepci není ovulace, ovšem s tím co píšeš bych se poradila s lékařem, beres ji půl roku a to už by se mělo tělo s ni srovnat

Ty jo ja se jak blbec ptam a ono je tam uvedeno, jak dlouho ji bere :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.11.16 11:55

@Lekninka91 :mrgreen: Stane se, nikdo není dokonalý ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.11.16 15:18
@Lekninka91 píše:
Ty jo ja se jak blbec ptam a ono je tam uvedeno, jak dlouho ji bere :oops: :D

V pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.16 00:48

První antikoncepce

Ahoj holky..snad pochopíte anonym..stydím se :oops:

začala jsem brát svou první antikoncepci a dneska jsem dojedla poslední prášek z plátička..kdy mám očekávat MS? A kdy začít jíst nové plátíčko?

Poslední MS jsem měla 28.10. s tím že jsem ten den začala už jíst hormonálku..takže mám jakoby cyklus o týden zkrácený..

Díky za radu :)

• Citovat
  • Upravit
419
18.11.16 22:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky..snad pochopíte anonym..stydím se :oops:

začala jsem brát svou první antikoncepci a dneska jsem dojedla poslední prášek z plátička..kdy mám očekávat MS? A kdy začít jíst nové plátíčko?

Poslední MS jsem měla 28.10. s tím že jsem ten den začala už jíst hormonálku..takže mám jakoby cyklus o týden zkrácený..

Díky za radu :)

Ahoj, mám zatím druhou antikoncepci. U první jsem to dostávala třetí den od poslední pilulky a teď u druhé antikoncepce je to spíš čtvrtý den. Během příštího měsíce budu snad memit, podle domluvy s dr. tak jsem zvědavá jestli to zůstane. U každé je to jinak ale co jsem slyšela tak je to od tří do pěti dnů od poslední pilulky. ;) Co bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.16 23:34

@kacaaa já mám sirmya. Akorát poslední týden a půl mám strašně suché bradavky a dvorce..nikdy dříve mi to nedělalo.. Tak nevím jestli to může dělat antikoncepce. No doufám že mi to moc nenaruší cyklus. Poslední týden mě poboliva podbřišek..Tak uprostřed jak je močák..tak jsem nervózní protože nevím co se děje 8o

• Citovat
  • Upravit
479
21.7.22 20:07

HA 20 prášku místo 21

Dobrý den, mám dotaz.
Brala jsem dvě plata HA za sebou rovnou bez 7mi denní pauzy, ale místo 21 prášku v posledním platu jsem vzala jen 20 a udělala pauzu, tudíž mi to teď vychází, že budu brát další plato po 7mi denní pauze o den dříve, abych zachovala správnou délku pauzy.
Je problém to že jsem nedobrala 21 prášku, ale pouze 20? Byla jsem i tak chráněna? Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.12.22 20:35

Antikoncepce

Krásný den:)

Chci se zeptat měla jsem den ovulace začala jsem ten den brát antikoncepci… ale zároveň měla pohlavní styk je tak hodně vysoká šance otěhotnění?🙈 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
12.12.22 13:56

Antikoncepční pilulky mají zabránit ovulaci. Jestliže už ovulace probíhá, potom jsou neúčinné. Z toho plyne, že nebezpečí otěhotnění je závislé na tom, jestli se partner ovládnul nebo všechno pustil do Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.24 10:44

Ahoj,
Nevalí se někomu doma antikoncepce
YADINE nebo JANGEE? Platím zlatem 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek