Antikoncepce Yadine

125
31.5.06 19:48

Antikoncepce Yadine

Ahoj holky, potřebuji poradit. Měly jste některá tuto antikoncepci a byly jste s ní spokojeni. Napiště. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6954
31.5.06 19:54

Lendulko,
brala jsem a spokojená jsem byla moc. Nepřibírala jsem, hlava nebolela a MS byla krátká a slabá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.5.06 19:56

Sajso, jak tato antikoncepce působila na pleť? Viděla jsi nějaké zlepšení? Myslím akné. Mně se strašně mastí vlasy, četla jsem, že je i proti nadměrnému mastění vlasů. Pozorovala jsi nějakou změnu? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
31.5.06 19:59

Ano, tak to každopádně. Vlasy jsem měla o dost lepší a pleť ne tak výrazně, ale já ji nemám hroznou ani bez Yadiny. Ale na vlasech jsem viděla velký rozdíl - mám jemné a s Yadinou mi podstatně líp držely a nemastily se vůbec. Je to láce, ale fakt doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.5.06 20:03

Fakt jo? To jsi mě fakt potěšila. Já to chci hlavně kvůli vlasům. Hrozně se mi mastí. Kéž by to tak dobře působilo i na mě. Jsi první, kdo mi to potvrdil, co bral tuhle antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
31.5.06 20:08

Asi fakt záleží na tom, jakou máš kvalitu vlasů. Vždy jsem si dávala objemovou trvalou, pak mi to začalo perfektně držet i bez ní a když jsem ji vy:,–(ila, tak to ještě chvíli bylo dost dobrý, pak jsem si říkala, že mě kadeřnice asi nějak jinak ostříhala, že mi to tak nedrží a musím mýt častěji a pak mi to došlo… Ono z druhé strany i kvůli ceně není Yadina zrovna masově užívaná, tak těch zkušeností není tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
31.5.06 20:12

Vlasy potvrzuju, ale hlava mě teda bolí skoro každej den… Zkusím ještě přitvrdit pitnej režim, ale nevím, jestli to nebudu muset odpískat…

Nicméně každému sedne něco jiného… :-)

• Citovat
  • Upravit
1274
31.5.06 21:49

Menstruace je krátká - skoro o ní nevím :oops: nebolestivá ( normálně je to děs běs), pleť asi dobrá ( nevím nikdy jsem problémy neměla) a vlasy super (mám dlouhé, tak mě mytí zabere moc času - sušení) teď myju 1-2× týdně :oops: :oops: :oops: :oops: Jen ta cena mě vždycky naštve :evil: Ale zatím funguje 100 % a to je důležité :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.5.06 22:38

Taky potvrzuji spokojenost s touto antikoncepci. U mne je hlavni, ze pred menstruaci behem PMS neotekam a nezadrzuju vodu. A menstruaci s Yadine mam tak 3 dny. S pleti problemy nijak nemam a vlasy se mi tak nemasti.

• Citovat
  • Upravit
914
31.5.06 22:53

A kolik ten zázrak stojí,prosíííím,prosíííím,řeknete mi to někdo :?:
to by se mi hodilo,kvůli těm vlasům. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
31.5.06 23:46

Já jsem ji taky brala, a nemůžu si stěžovat. Vlasy byly krásné a lesklé, menstruace krátká a nebolestivá, stála nějak kolem 890,– na tři měsíce. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
1.6.06 08:14

U nás v lékárně 840,– na 3 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
125
1.6.06 09:27

Holky, myslíte, že by mi mohla Yadine pomoci i při padání vlasů. Už skoro rok mi hrozně padají vlasy. Mám strach, aby to nebylo spíš naopak a ještě se to nezhoršilo. Četla jsem příbalový leták a tohle mi přijde divný.
V Upozornění se psalo: Drospirenon má také antiandrogenní aktivitu (působící proti mužským hormonům), proto může zlepšovat akné a snižovat nadměrný růst ochlupení kůže a vlasů.
Nevím, jestli jsem to správně pochopila, ale jako že může snižovat nadměrný růst vlasů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.6.06 09:57

Lendulko,
mužské hormony způsobují nadměrný růst ochlupení na těle, zvýšenou produkci kožního mazu a také ono vypadávání vlasů… Pokud má něco antiandrogenní aktivitu, působí proti tomu, co píšu… Takže by neměly nadměrně růst chloupky po těle, ale určitě ne vlasy, pokud je vypadávání vlasů a problémy s pokožkou hormonálního původu, antiandrogeny by měly stav vylepšit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.6.06 10:05

Ahoj ja teda musim řict,že s Yadine mam špatné zkusenosti.Padaly mi strasne vlasy. Kamaradka na tym byla uplně stejne tak jsme ji vy:,–(ily a bylo po padani..Ale každý to snaši jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí