Antikoncepce Yadine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
30.8.12 22:46
@floralife píše:
Nepít, aby se neměla krev z čeho udělat? tím se krev maximálně zahustí.

Jak u koho. U někoho to má vliv a u někoho ne. Znám holky, které když pijí málo, tak to prostě nedostanou dokud se nezavodní (aspoň 2,5 litru tekutin za den) a znám i takové, u kterých je to jedno a dostanou to stejně. Záleží na organismu, každý má svoje pochody jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
31.8.12 10:04
@Sweetis píše:
To je blbost, akorát si rozhážeš hormony a nic z toho. Ta antikoncepce nebsahuje nic, co by samo o sobě dokázalo menzes jakoby potlačit. Jestli máš Norethisteron tak tím se to oddálit dá. V každém případě je to pěkně blbý vůči organismu. Nedělala bych ani jedno. Jediný co můžu s klidem doporučit je málo pít, aby se ta krev neměla z čeho udělat, ale to zas riskuješ bolesti hlavy z nedostatku tekutin.

COŽE???
Nejdřív jsi nastuduj co je vůbec antikoncepce a co obsahuje a pak vypouštěj takový výšplechy do éteru prosím TĚ!!!No větší kravinu jsem nikdy neslyšela a to dělám 11 let ve zdravotnictví…Jen tak mimochodem-antikoncepce obsahuje hormóny-estrogeny a gestageny-podle toho která jaké-protose to jmenuje hormonální antikoncepce víš? A když ji bereš a nechceš dostat MS tak prostě ji nevysadíš a MS se nedostaví protože hormóny zabrání vajíčku aby se z folilikulu dostalo tudíž nedojde k ovulaci a taky následně k menstruaci…nevím proč by to měl být pro organismus záhul…záhul je když dostaneš mega dávku hormónu při IVF!!!A co ženykteré mají ANOVULAČNÍ CYKLUS to mají taky záhul na organismus, když jejich tělo produkuje samo tolik hormónů že se jim blokuje ovu a tím pádem taky MS? Jo a prosím tě Norethisteron máš pravdu je taky na blokování MS ale je to nárazová dávka a daleko horší jak když pokračuješ v antikoncepci a HLAVNĚ když bereš antikoncepci NORETHISTERON nesmíš brát-to můžou jenom ženy bez antikoncepce když jsi chtěji oddálit MS a víš proč? Protože obsahuje stejné hormóny jako antikoncepce jenom ve velké nárazové dávce :zed: Tak budˇpříště tak hodná a nejdřív jsi to zjisti aby jsi zbytečně tady takové kydy nevypouštěla…štve mě, že lidí kterí o něčem nic nebo málo vědí dělají chytrolýnky největší :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
31.8.12 10:13
@Sweetis píše:
Jak u koho. U někoho to má vliv a u někoho ne. Znám holky, které když pijí málo, tak to prostě nedostanou dokud se nezavodní (aspoň 2,5 litru tekutin za den) a znám i takové, u kterých je to jedno a dostanou to stejně. Záleží na organismu, každý má svoje pochody jiné.

Ještě jsi neslyšela náhodou o tom, že pokud málo piješ ve spojení s antikoncepcí vystavuješ se riziku trombózy-samozřejmě velkou rolu tam hraje genetika jestli máš předispozici nebo ne…a pokud nebereš antikoncepci tak se vystavuješ jiným dalším rizikům třeba přes zánět močového měchýře který může dojít až k zánětu ledvin k tzv. pyelonefritídě která se dlouho léčí a je to velice nepříjemné, pak tě může ohrožovat trombóza-a taky mám známou bez genetické predispozice a taky ji měla a když se ti trombus utrhne tak může dojít až k embolii třeba plic a může být fatální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20856
31.8.12 16:41

Příspěvky obsahující urážky jsem smazala, přispívejte prosím k tématu - i opačný názor lze napsat slušně.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
31.8.12 17:16

@Gabika83 Dobře tak tedy jinak. Po dvou měsících bez antikoncepce si těžko někdo může vzít den před MS jen tak pilulku a doufat, že se díky ní MS nedostaví. Snad nemusím opakovat jak se ATK má brát a co může způsobit, když se na to nedbá nebo ano? Co se Norethisteronu týče, běžně se předepisuje k oddálení MS například kvůli léčbě. Sama jsem psala, že osobně bych nedělala ani jedno. A věř tomu, že hormony v těle dokáží udělat pěknou paseku, když se s nimi špatně zachází. Jako zdravotnice by jsi to měla vědět. Co se babské rady týče, omezit tekutiny neznamená nepít vůbec, ale například místo 3 litrů denně omezit na 2 litry. Kdyby to aspoň u někoho nefungovalo a já sama s tím neměla ať už přímou či nepřímou zkušenost z okolí, nepsala bych to sem to dá rozum. Navíc je známé, že když má žena MS, má zvýšit příjem tekutin a proč asi?! :zed: Takže nějaký vliv to mít bude.
A naposledy také opakuji, že slečna už dva měsíce antikoncepci nebere, takže nevim co sem pleteš trombózu z nedostatku tekutin při požití antikoncepce či užití Norethisteronu při ATK. Člověku, který jí nebere stačí 2 litry tekutin denně bohatě.
Takže příště si tady laskavě neotvírej hubičku na ostatní. Nebo si aspoň pořádně přečti, čeho se příspěvky týkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonyyyym
6.9.12 17:44

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Nejsem ještě tak sběhlá v používání antikoncepce, když beru Yadine a doberu ji, můžu mít stále styk než přijde menstruace? a potom, když si po menstruaci vezmu zase první pilulku, jsem stále i po tom co jsem vzala jen další pilulku z nového balení chráněná???
Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
vokurka44
24.10.12 19:57

yadine

Ahoj, používám antikoncepci YADINE a jsem sní moc spokojená.. je sicedražší než jiné HA ale o to je podle mého kvalitnější… váhově jsem díky antikoncepci nestloustla ani o deko. Myslím však, že to zavisí na konkrétní osobě. Každý máme jiné tělo a každé tělo jinak reaguje na různé věci. Já vyzkoušela 4 druhy dražší antikoncepce a až s Yadine jsem dosáhla spokojenosti. Brala jsem například HA BELARA a pro mě naprosto hrozný ( bolesti břicha a menstruace 14 dni v kuse)… a Tu nejlevnější koupíš v lékárnách DR.Max nebo na internetu.. Některé holky je prodávájí protože přešli na jiné a tudíž jím jsou zbytečné.. (hledej na googlu: Prodám antikoncepci Yadine ) určitě něco najdeš…

• Citovat
  • Upravit
vokurka44
24.10.12 19:58

Ahoj jasně že jo..:) i během něj pokud to tvému příteli nevadí:)

• Citovat
  • Upravit
vokurka44
24.10.12 20:00
@Anonyyyym píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Nejsem ještě tak sběhlá v používání antikoncepce, když beru Yadine a doberu ji, můžu mít stále styk než přijde menstruace? a potom, když si po menstruaci vezmu zase první pilulku, jsem stále i po tom co jsem vzala jen další pilulku z nového balení chráněná???
Díky za odpověď.

Ahoj, ano jsi chráněna během celé doby menstruace…:)

• Citovat
  • Upravit
7276
24.10.12 20:01

Yadine jsem nasazovala dvakrát-před dítětem a po :mrgreen:,pokaždé bez problému, nepřibrala jsem, zlepšila se mi pleť…teDˇjsem jí vysadila a už po týdnu jsem byla jak puberťák, samý pupínek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.10.12 16:03

Bez problémů

Ahojky, brala jsem Yadine několik let a naprosto bez problémů. Ale je pravda, že na každého to působí jinak.

Upraveno administrátorem 2.11. 18.03 - prodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laura 5566
9.12.12 08:57

Ahoj, chtěla bych se zaptat, zda můžu 3× po sobě spojit platíčka antikoncepce Yadine. A taky jak dlouho před otěhotněním bych měla Yadine vysadit (otěhotněla jsem 2× hned v prvním měsíci, ale to jsem nebrala tenrkát antikoncepci). Moc Vám děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Janca123123
9.1.13 08:23

Dobry den
Prosim Vas, Ja mam problem beru yadine mesic mam pauzu a menstruace se mi nedostavila..je to normalni?

• Citovat
  • Upravit
Tereza S. M
17.1.13 12:59

Zdravím dámy, za me rozhodne NE. Sice jsem nepřibrala, hlava me nebolela ale neudrží mi menstruaci. Predtim jsem vždycky vynechavala menstruaci, ne vzdycky ale občas, ze jsem brala leky z dalsiho platicka bez pauzy. Ted jsem to tak chtela udelat a u těchto prášku to nelze. Vydrželo to 6 dni a pak jsem ji zcela necekane dostala. Asi jsou tyto prasky příliš slabe

• Citovat
  • Upravit
Lili Pilátová
31.1.13 23:01

Dobrej večír...

Chci se prosím zeptat, prášky Yadine jsem teď po půl roce zase začala brát, teď beru 1ní platíčko a mám za sebou 2hý prášek a dnes jsem měla sexuální styk s přítelem bez ochrany a udělal se do mě. Vadí to nebo ne? je na to určitá hranice kdy ten sex mám po 1ním týdnu braní Yadine mít? Není doufám riziko že budu těhotná…fungujou hned ty prášky??? Děkuji předem za odpověď. A prosím, jen opravdu vhodné odpovědi děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1