Poraďte antikoncepci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
2.5.06 21:41

Poraďte antikoncepci

Potřebovala bych poradit, jaké zkušenosti máte z antikoncepcí. Na ceně mi nezáleží, jen aby neměla moc vedlejších účinků. Zlepšily se vám po nějaké vlasy nebo se přestaly alespoň tolik mastit? Budu ráda za všechny vaše názory a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2923
2.5.06 22:14

Ahoj Lendulko,

já jsem poměrně dlouho užívala Pramino, kromě lehkého zvýšení váhy jsem negativní účinky nezaznamenala. Teď nedávno jsem )rok a půl po porodu) začala na radu lékaře kvůli zhoršení pleti brát Minervu. Pleť se vážně zlepšila, ale občas cítím, že mám tendenci víc jíst( přibližně vyjádřeno), než když jsem ji neužívala. Určitě stojí za to, prokonzultovat s gynekologem, taky ti nemusí všechno sednout…

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
2.5.06 22:16

Ahojky, před tímto těhu jsem měla Yadine a super, zhubla jsem po ni 5 kg a pleť taky byla lepší. Musela jsem ji ale vysedit, protože jsem ztratila chuť na sex a výsledek je na cestě. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.5.06 22:17

Před těhu jsem měla Jeanine (stojí kolem 700,– na 3 měsíce). Neměla jsem žádné vedlejší účinky. Naopak mi přišlo, že mám menší bolesti břicha a že i méně a kratší dobu menstruuji. Ohledně vlasů a nehtů nejsem schopna říct - nijak jsem to nesledovala a nezaměřovala se na to. Co ale můžu vřele doporučit na zlepšení vlasů a nehtů - těhotenství :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.5.06 09:46

Já používám Yadine (830-900/3měs). Jsem spokojená. Nepřibírám, zpočátku jsem i hubla (to, žejsem zas přibrala, je problém něčeho jiného). Jen jsem asi první týden měla ukrutné bolesti hlavy, ale přešly. A první 2 měsíce se mi udělaly na obličeji dost velké a bolavé uhry. Ale už je to dobrý. Beru ji 4měsíc.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
3.5.06 22:20

Já jsem si nechala předepsat náplati Evra, asi taky k vůli tomu, že jsem zapomínala brát tabletky. A doktorka mi je doporučila kvůli nízkému obsahu hormonů. Zhubla jsem asi tři kila, ale to může být i tím, že mám s malým docela zápřah. Žádné vedlejší účinky nepociťuji. Jsem spokojená, ale je pravda, že každému vyhovuje něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.5.06 23:26

Ahoj,
ja jsem brala Novynette a byla jsem spokojená. Nijak jsem nepřibírala, ale pleť a nehty se po dí nijak nezměnily. Brala jsem jí asi 5 let v kuse, ale posledního půl roku už mě to nebavilo, protože se hodně snížila moje chuť na sex. A přítel to samozřejmě moc nevítal. Teď jsem vy:,–(ila a chceme mimčo, tak uvidíme.
Držím palce při výběru a nedej se odradit, pokud ti nějaká hned nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí