HA Minerva-padání vlasů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
11.4.06 10:57

HA Minerva-padání vlasů

Jaký máte zkušenosti s antikoncepcí Minervou? Beru ji 2 roky a už rok mě trápí příšerné padání vlasů. Byla jsem u kožních lékářů, ale nikde mi nezjistili příčinu. Vyzkoušela jsem různé vitamíny a léky, injekce, ale nic nezabralo. Teď mě napadlo, zda to nemůžu mít z antikoncepce. Tak jsem se rozhodla ji vy:,–(it. Nemáte někdo podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2923
11.4.06 13:04

Ahoj Lendulko,

MInervu beru teprve od podzimu, zatim mi vlasy padaji normalne. Ale predtim jsem pred otehotnenim brala dlouha leta Pramino a je fakt, ze mi zacaly hodne padat vlasy(bohuzel nepatrim k tem, kdo maji hustou kstici). Kozni jednala dosti apaticky a pricetla to stresu studentky VS(pritom ja jsem se nijak zvlast nestresovala- presneji receno jen tim, ze mi padaji vlasy :) ). Muj prakticky lekar mi dal udelat krevni obraz, zda je neco v nepoadku, ale nic se neukazalo. Rikal mi ale, ze se setkava s vypadavanim vlasu u mladych zen setkava pomerne casto. Tehdy nepomohly ani vitaminy ani vlasove pripravky, odeznelo to nejak samo. Vim, ze jsem neporadila, ale nejsi v tom sama :wink:

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.4.07 21:41

Re: HA Minerva-padání vlasů

lendulka píše:
Jaký máte zkušenosti s antikoncepcí Minervou? Beru ji 2 roky a už rok mě trápí příšerné padání vlasů. Byla jsem u kožních lékářů, ale nikde mi nezjistili příčinu. Vyzkoušela jsem různé vitamíny a léky, injekce, ale nic nezabralo. Teď mě napadlo, zda to nemůžu mít z antikoncepce. Tak jsem se rozhodla ji vy:,–(it. Nemáte někdo podobné zkušenosti?

Ahoj Lendulko,
teprve až po přečtení Tvého příspěvku mi docvakly souvislosti. Ano, Minervu jsem brala také cca 2 roky a po prvních 3 měsících mi začaly vypadávat vlasy. Jenže jsem se dozvěděla, že vlasy mohou vypadávat i ze stresu, kterého tedy kolem mě je vždy tak nějak dostatek.. takže jsem si s tím nijak extra nelámala hlavu. Teď mám na měsíc Logest, což se za tu dobu nepozná, jaký je a pak…pak totálně netuším. Ale potvrzuji Tvoji doměnku co se týče toho vypadávání. Zuzka

• Citovat
  • Upravit
Febyna
27.2.11 21:36

Já osobně beru Minervu 5 let a vlasy mi rozhodně nezačali vypadávat, padají normálně, když se například češu a podobně, ale samovolné vypadávání určitě ne:) takže u vás možná bude problém jinde než u antikoncepce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1