Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ráda bych zjistila, zda antikoncepce je Diane 35 je úplně totožná s Minervou. Můj doktor říká, že ano, ale dočetla jsem se, že na každého působí jinak, i když obě mají stejné složení. Je to možné? Máte s tím některá zkušenosti?
Já mám pouze zkušenosti s Dianou 35 a na mě působily dobře. Pravidelná menstruace, nebolestivá a krátká. Nevím jak ty druhé prášky. Diane byly pro mě v pohodě.
Ahoj,
tak sem sa pridam aj ja, mam tiez skusenosti l- en s Diane, u mna s nou nebol ziaden problem.
Najprv som ju mala predpisanu od koznej kvoli akne, po zlepseni som sla na gyndu, nech mi ju predpise gyndr. - ktory to ale odmietol. /netusim preco, stalo sa to este niekomu?/ Namiesto toho som odisla s inymi praskami, potom som ich vystriedala niekolko, pokial sa nasiel taky co bol relativne ok /mercilon/ Bohuzial, po nejakom case bola akne spat, tak zase na gynde na prehliadke som to zmienila /teraz u ineho dr. a v inom state/ a odisla som opat s Diane. Tak neviem, mne nesposobuje ziadny problem, hlavne je prec to akne! Skor ma nastrasil ten dr. co mi ju nechcel napisat, to by ma zaujimalo, preco? Ked ten druhy dr. mi ju este aj pochvalil, aky uzasny „liek“ to je.
Kazdu HA je asi treba si vyskusat, ci
ne, myslim ze dopredu to povedat nikto nevie, ci ten konkretny pripravok bude dobre znasany - na kazdeho rovnake zlozenie posobi inak!
cus. Legerka