Antikoncepce Jeanine

125
29.5.06 13:26

Antikoncepce Jeanine

Jaké máte zkušenosti s antikoncepcí Jeanine?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
29.5.06 13:30

dej si to do vyhledávače (přímo nad diskusí položka hledat), vyjede ti to nějaké diskuse, co tu nedávno proběhly. Tuším, že holky psaly, že po ní měly migrény často…uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.5.06 13:41

Lendulko,
já jsem jí brala cca 3měsíce a teď jsem jí musela vysadit.Neustále jsem špinila, bolelo mě břicho jako při ms.No prostě u mě Jeanine totálně propadla.Schodly jsme se na tom i s kámoškou.Měla ty samé problémy jako já.Teď budu zkoušet Logest,tak jsem na to zvědavá 8O

pá Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.5.06 14:29

ja ji uzivam uz temer rok a v naproste pohode!!!! Nenasla jsem na ni jedinou chybicku a hlavne mi pan primar rikal, ze je to jedna z nejlepsich!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.5.06 14:30

Já jsem Jeanine brala rok, hlavně kvůli pleti. Trpěla jsem v 7mi denní pauze migrénami a tak jsem si ji nechala změnit, ale pleť se mi rapidně zhoršila a tak už dva měsíce jsem zpátky na Jeanine. Tentokrát mne bolí záda jako čert! Ale protože moje pleť je jedině s touhle HA v pořádku, budu ji brát i přes riziko těch bolestí, ať už hlavy či zad. Kdo řešil dlouholeté problémy s těžkým akne, jen ten pochopí proč tohle podstupuju… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.5.06 14:34

A můžeme mi ještě napsat, jestli jste pozorovali nějaký vliv této antikoncepce na vlasy? Jestli se třeba méně mastily, když to má tam skvělý vliv na pleť.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.5.06 14:36

SaliMali, na kterou antikoncepci jsi si nechala Jeanine změnit? Slyšela jsem, že je dobrá na pleť ještě Diane 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
29.5.06 14:40

Ahoj ja jsem brala Jeanine asi 3 roky, predtim jsem mela zkusenosti i s jinymi. Byla jsem s ni moc spokojena. Na vaze apod. jsem take nepribrala. Plet se zlepsila, a ani jine problemy jsem nemela. A po vysazeni jsem hned po mesici v klidu otehotnela :D Takze doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
29.5.06 14:42

Ahoj,
já jsem před otěhotněním brala Jeanine skoro 4 roky a nemůžu si na ni vůbec stěžovat. MS se mi nestále zkracovala, pleť jsem měla jako dětskou prdelku (ne tu opruzenou, tu hlaďounkou), na migrény trpím antikoncepce neantikoncepce (mám děsně nízkej tlak, takže každá změna počasí je pro mě strašná).

Na vlasech jsem žádnou změnu nepozorovala, mám je celkem slušné a myju každé 2 dny, mastí se mi tak normálně.

Co se týče Jeanine je to antikoncepce s nejnižším obsahem hormonů na našem trhu a to nemusí dělat každému dobře. Při přechodu z jedné značky na druhou se doporučuje vydržet alespoň 6 měsíců, než se to srovná.

Předtím jsem měla Diane35 (ta je hodně silná, taky dobrá na pleť, ale strašně jsem zadržovala vodu), pak jsem měla Triquilar a při něm jsem měla migrény horší než normálně, takže letěl :-)

Fakt si nemůžu na Jeanine stěžovat, až přestanu kojit, těhotnět a pak zase kojit, tak do ní určitě zase půjdu…

Pa Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
29.5.06 14:43

Jinak vlasy jsem mela asi normalni, zmeny jsem nepozorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.5.06 15:04

Na vlasech jsem také žádné změny nepocítila, ale zhubnula jsem, pak s Loette zase přibrala asi 4 kila a teď po dvou měsících s Jeanine jsem na svých 50 úplně bez jakékoliv diety. Jeanine nezadržuje vodu v těle, poznám to hlavně před MS kdy jsem s jinými HA (i Diane jsem měla, ale ta mi na pleť nepůsobila a měla akne jak puboška) musela pít až o litr více tekutin, jinak jsem měla migrény daleko dřív než když jsem se cíleně zavodňovala=kynula jak nedělní knedlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.5.06 15:07

Já myslela, že mě holky potěšíte, že by se mi mohly méně mastit vlasy. Ale bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
29.5.06 15:28

já jsem ji brala asi 3 roky před otěhotněním a byla jsem spokojená. Přestaly mi bolesti břicha, a MS byla kratší a slabší. Teď jsem jí začala brát znovu a můžu říct, že po 1 měsíci užívání mám mnohem lepší pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.5.06 15:39

Ahoj, já ji brala přes rok a myslela jsem si, že vše OK. Trápily mě bolesti hlavy migrenözního charakteru tak 3× týdně - myslela jsem, že je to od krční páteře. Mívala jsem silné výtoky se svěděním, ale nikdy žádný „bacil“ nenašli. Když jsem Jeanine vy:,–(ila, všechny problémy okamžitě přestaly ! A trochu se mi zmenšily prsa - mám D, takže jsem to uvítala. Mně dělal dobře Femoden, ale je to člověk od člověka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
29.5.06 16:23

Sice se mě po ní zlepšila pleť ale rozhodila MS, krom toho že sem ji měla v pauzách sem mezi cykly špinila takže sem přešla na jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí