Antikoncepce Jeanine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
14.2.12 07:56

Já to beru jak mě zrovna napadne… dny tam jsou pro tvojí orientaci ale já druhou řadu vždycky začnu z opačné strany…nevadí to !!! Prášky jsou všechny stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac22
14.2.12 18:18

Ahoj, přesně tak, je jedno, jaký prášek si vezmeš, protože jsou všechny stejné. Proto je to dobré třeba i na prodlužování. :-) Jinak já ji beru 6 let, jsem spokojená, pleť se mi rapidně zlepšila a nepřibrala jsem ani deko. Akorát mě štve, že když si vemu prášek omylem později, tak třeba den, dva špiním a nevím, zda si mám udělat pauzu (když beru třeba 2. pláto po sobě) nebo mám dobrat.

• Citovat
  • Upravit
Lucei
14.2.12 18:49

Super, dík. :)

• Citovat
  • Upravit
946
14.2.12 19:29

holky a máte nějaká problém s tím že ms máte bezbolestnou ale dva tři dny před příchodem ms vás bolí fakt hoooodne bricho a podbrisek…zatim nechci menit ant. jsem spokojena az na tenhle problem tak jestli jsem jedina nebo to tak ma jeste nekdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siest
15.2.12 23:21
fifinka609 píše:
Ahoj,týden beru Jeanine a chtěla bych se zeptat jestli je možné,že antikoncepce,která má být zaměřená na léčbu akné,způsobí akné ještě v mnohem horší míře.Během toho týdne mám pupínky úplně všude :zed: .Může to být tím,že si tělo teprve zvyká a mám počkat a nebo mám tu smůlu,že to na mě působí úplně obráceně než má?Má někdo podobnou zkušenost?Za jak dlouho má být normálně viditelné zlepšení?

Mam ten samej problém,ted dobiram 2 platicko a jsem osypana jak v pubertě, měla jsem predtim logest a ten byl v poho na pleť,ale ne na psychiku

• Citovat
  • Upravit
1090
16.2.12 00:18

Taky jsem měla před bráním HA krásnou pleť. Po laparoskopii mi HA nasadili kvůli endometrióze, dostala jsem Jeanine a pleť se rapidně zhoršila. Celý ten cyklus jsem prozvracela a zhubla 3 kila, takže jsem dostala náplasti Evra. S nimi je ta pleť snad ještě horší a přidaly se nálady.
Nikdy bych to svinstvo nezačala brát jen proti otěhotnění. Dobrovolně by to do mě už nikdo nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anca123
16.2.12 20:10

Zdravim :) dobiram sve prvni plato, zbyvaji mi 2 tabletky, ale ja uz to zdrejme dostala, menstruace mi normalne trva den nebo 2 dny. Mam tedy dotaz, jestli musim dat tydeni pauzu nebo muzu naject hned na nove, bojim se, aby antikoncepce neztratila ucinnost

• Citovat
  • Upravit
946
16.2.12 21:14
Anca123 píše:
Zdravim :) dobiram sve prvni plato, zbyvaji mi 2 tabletky, ale ja uz to zdrejme dostala, menstruace mi normalne trva den nebo 2 dny. Mam tedy dotaz, jestli musim dat tydeni pauzu nebo muzu naject hned na nove, bojim se, aby antikoncepce neztratila ucinnost

Den ??? :-O Normalne dober platicko dej tyden pauzu a pak ber dalsi… taky se mi to stalo …volala sem na gyndu stat se to muze hlavne nemen system…jinak ucinnost ztrati !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evišša
2.3.12 14:12

Jeanine

ahoj, jako první jsem brala antik. diane 35, bylo to kvůli akné, ale když jsem mi pleť zlepšila ( Nevím jestli díky Diane 35 nebo díky věku, ale diane na to měla určitě také své zásluhy) přešla jsem na jeanine. Nevím, ale podle mě mám po ní takové unavové stavy a bolesti hlavy (i když mám problémy s nízkým tlakem)ale todle je děsný,hlavně jsem po ní měla záněty a hrozné výtoky, takže jdu na jinou antikon. a to by měla být úplná novinka - DAYLETTE. Tak uvidim, co ta bude dělat. Náhodou někdo s ní zkušenosti nemáte? Nejraděli bych antik. vysadila úplně, jsou to hrozný srač..y pro tělo akorát…

• Citovat
  • Upravit
Evišša
2.3.12 14:14

jooo a ještě k tomu po Jeanine nemusíte dostat skoro vůbec menstruaci…rapidně ji zmenší…takže je to hrozně slabé…takhle sloubou jako mívám po ní, jsem nikdy neměla…což má své výhody i nevýhody..

• Citovat
  • Upravit
Emma720
30.4.12 14:51

možnost otěhotnění?

Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat zdali mi hrozi otehotneni, kdyz jsem si zapomnela na konci prvniho tydne vzit prasek a vzala si ho asi tak se zpozdenim 13ti hodin, nez ho beru obvykle… pohlavni styk jsem mela i predtim a i potom.. tak jen jestli treba nekdo nemate se zpozdenim branim zkusenost, ci nejakou radu?? Diky moc a hezky den, kdyz je venku tak slunecno! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13837
30.4.12 15:11

Mně se to stalo několikrát a vzpomněla jsem si na to třeba až za 2 dny a těhotná nejsem, nevím, jestli štěstí nebo náhoda :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adra1
30.4.12 16:12

Jeanine už beru několik let a je to nejlepší HA jakou jsem kdy měla. Někdy se stane, že 1× špiním, ale to je málokdy. MS mám krátce a málo intenzivní. Pleť je super (v pubertě jsem vypadala hrozně!!) a na vlasech jsem si teda ničeho nevšimla. Mastily se mi vždycky. Zeptej se třeba kadeřnice, jestli nemá dobrý šampon na mastné vlasy. Mají super přípravky (sice dražší, ale stojí to za to). Jeanine bych určitě nevyměnila (ale cenu bych snížila :think: )

• Citovat
  • Upravit
Juli10
9.5.12 16:46

Ahoj holky. S Jeanine jen ty nejhorší zkušenosti (beru ji rok). Chtěla jsem antikoncepci, která mi zmírní bolesti břicha při MS a dr. mi doporučila tuto. První 3 měsíce bolesti úplně zmizely, ale poté se vrátily a v mnohem horší míře než dříve. Dále mě od ovulace do konce MS bolí prsa, což jsem dříve neměla a hlavně jsem přibrala 5kg…Před těhotenstvím jsem měla Loette, ale koukala jsem, že má oproti Jeanine hodně vysoké dávky hormonů. Tak asi zkusím nějakou úplně jinou.

• Citovat
  • Upravit
SASA1111
10.5.12 21:59

Ahoj prosim o radu :)kdyz to nebudu chtit dostat ted v utery mam si vzit o pilulku vic v dalsim baleni nebo to mam vyresit nejak jinak ? dekuju za pomoc :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1