Antikoncepce Jeanine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
23.4.13 21:23

@Iliseek ahoj, je to ještě aktuální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.4.13 21:35

@Krista stále platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123587
5.5.13 23:40

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli v té týdenní pauze můžu mít nechráněný pohlavní styk? Nebo musím používat ještě další antikoncepční metodu? Dík :)

• Citovat
  • Upravit
16548
11.5.13 17:08

Můžeš mít styk i v tom týdnu, kdy pauzírujš. Já osobně nepoužívám žádnou jinou metodu a zatím v pohodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.5.13 12:45

Jeanine jsem brala zhruba před 2 lety (asi rok v kuse).. vše v pohodě..nyní jsem se ji rozhodla brát znovu a musím přiznat, že mě trochu zaskočilo špinění, které však po cca 15 dnech zmizelo..a nyní již dobírám druhý měsíc a je to ok..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barus 84
9.6.13 20:29

Ahoj ja brala Jeanine 6 let a super! Akorat loni jsem dobrala posledni plato v říjnu a prvni menstruaci jsem dostala az pred vanocema.Pak uz to bylo v pohode a ted se mi to seklo v dubnu a od te doby jsem to jeste nedostala! Těhotná nejsem tak nevím jestli mám jít na gynekologii a nebo ještě počkat. Břicho mě pobolívá jako bych to měla dostat ale nic…holky mi doporučovali Gynex, že to srovna menstruaci a jeste je to dobre pro planovane tehotenstvi…mate nekdo podobnou zkusenost po vysazeni Jeanine a brani Gynexu???

• Citovat
  • Upravit
2628
9.6.13 21:27
@Barus 84 píše:
Ahoj ja brala Jeanine 6 let a super! Akorat loni jsem dobrala posledni plato v říjnu a prvni menstruaci jsem dostala az pred vanocema.Pak uz to bylo v pohode a ted se mi to seklo v dubnu a od te doby jsem to jeste nedostala! Těhotná nejsem tak nevím jestli mám jít na gynekologii a nebo ještě počkat. Břicho mě pobolívá jako bych to měla dostat ale nic…holky mi doporučovali Gynex, že to srovna menstruaci a jeste je to dobre pro planovane tehotenstvi…mate nekdo podobnou zkusenost po vysazeni Jeanine a brani Gynexu???

ja otehotnela ihned po vysazeni Jeanine… Po uzivani 10let v kuse… Vzala jse posledni prasek z platicka, krvaceni z vysazeni a dalsi menstruace uz neprisla… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barus 84
10.6.13 23:45
@Bramborka85 píše:
ja otehotnela ihned po vysazeni Jeanine… Po uzivani 10let v kuse… Vzala jse posledni prasek z platicka, krvaceni z vysazeni a dalsi menstruace uz neprisla… :palec:

To je krásný ale mě cyklus nějak blbne…:-(

• Citovat
  • Upravit
Barus 84
10.6.13 23:47
@Barus 84 píše:
To je krásný ale mě cyklus nějak blbne…:-(

A těhotná nejsem…mám jít na gynekologii??

• Citovat
  • Upravit
EvaSky
19.6.13 07:51

Ahoj holky, chci se vas zeptat..antikoncepci jsem nebrala několik let..chystam se na telisko, ale az tak za rok a tak jsme se s dr. domluvili na Jeanine..před 4mesicema jsem prestala kojit a před mesicem jsem zacala užívat Jeanine..s tim, ze nemam delat pauzu, abych to vůbec nedostavala (mam totiž endometriózu). No a ted to beru asi 25.den..spinim celou dobu a 3dny zpatky jsem zacala i trochu krvácet..je fakt, ze plet mam super, ale to je asi jedine pozitivum..jsem furt nejaka smutna, takova presla a dnes to teda dodělalo, ze rano vidim na prsu mokry flek a normalne mi teklo mliko!!!Podle me mam teda uplne rozhaseny hormony, ale ted fakt nevim, jestli mam pokracovat nebo ne..doktorovi muzu zavolat az tak za 14dnu, protože nejsem v Cechach..tak zkousim vas, co mi na to někdo rekne?:) Moc diky předem za vase rady, připomínky ci zkusenosti..:) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
heida
16.7.13 23:12

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli mel nekdo z vas problem s menstruaci v dobe tydenni pauzy? Co se tyce chuti k sexu, nalad,? Je tam nejaka zmena? Stalo. s vam nekdy, ze jste zapomela prasek a pak jste to nedostala par mesicu, i kdyz nejste tehotna.diky z info. :,(

• Citovat
  • Upravit
heida
16.7.13 23:16

Co.se tyce nalad, souhlasim, podle me to ovlivnuji tabletky.Ja spis mam problem v tom, ze jsem 1 zapomeka vzit tabletku a od te doby jsem to nedostala.Uz je to 3 mesic. nevim jestli to je normalni.Pry je mozne ze po antikoncepci to vubec zenska nedostane?

• Citovat
  • Upravit
1
22.7.13 12:33

Možnost těhotenství??

Poprvé jako antikoncepci používám Jeanine a hned ten den co jsem ji obdržela jsem je začala používat a nečekala jsem na ms. Teď se měla dostavit a ono nic. Už to trvá 2-3 dny. Je tedy možnost že ty prášky jsou prozatím nefunkční a je tady možnost otěhotnění nebo je to jenom dočasná pauza od ms. Mám někdy příznaky jako by měla přijít ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uwisek
20.8.13 13:07

Ahoj mam mensi dotaz muze mi antikoncepce jeanine pomoct od zatvrdlich prsou??

• Citovat
  • Upravit
16548
20.8.13 18:22

Tak to fakt nevím. Takový problém nemám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí