Antikoncepce Jeanine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.5.15 19:29

Ahoj holky, ráda bych se Vás zeptala na Vaše zkušenosti. HA Jeannine jsem brala od svých 16ti let (tedy 6 let). Tenhle rok v únoru jsem jí vysadila z důvodu plánování těhotenství. Do dubna se nedostavila MS. Testy vycházely negativně. U doktora jsem dostala vyvolávačku s tím, že MS by měla do 14ti dnů přijít. Dostavila se hned po týdnu, pouze ale na dva dny. Od té doby bohužel zase nic. :nevim: Proto bych ráda věděla, jestli měla nebo má některá z Vás takovéto zkušenosti po vysazení HA Jeannine. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 16:58
@liluska23 píše:
Já mám s antikoncepcí Jeannine ty nejlepší zkušenosti. Naprosto mi po ní zmizelo těžké akné. Můžu jen doporučit. :-D

Za jak dlouho vam zmizelo? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
6.2.18 20:02

jeannie

Já po jeannie neměla nechuť k sexu, MS klasika 6 dní. Momentálně bez prášku, už jsem měla asi6 druhů ale žadné mě nevyhovují. Buď přiberu 10 kilo, nebo není chuť, a nebo nějake zdravotní problemy, sama nevim co mam dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
6.2.18 20:32

@katerinak1995 A máš stálého partnera? Nechceš uvažovat o nehormonální antikoncepci s tím, že tam holt o fous větší riziko otěhotnění bude?
Já sice HA beru (právě také Jeanine) a vyhovuje mi, nechuť k sexu mi nezpůsobuje, ale přeci jen už také nějakou dobu uvažuju nad tím, se na to vykašlat, žádný elixír zdraví to není. :think: Ale je pravda, že by pro mě těhotenství neznamenalo nějakou velkou tragédii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.2.18 20:33

S antiandrogenní antikoncepcí jako je Jeanine (já jsem brala generikum se stejným složením Dienille) mi akné zmizelo kompletně po 3 měsíční kúře :) Opravdu ale až po těch 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
6.2.18 20:36
@kelly123 píše:
S antiandrogenní antikoncepcí jako je Jeanine (já jsem brala generikum se stejným složením Dienille) mi akné zmizelo kompletně po 3 měsíční kúře :) Opravdu ale až po těch 3 měsících.

Aktuální dotaz zní jinak, odpovídáš na půl roku starý dotaz. ;) Byla obnovená diskuse novým příspěvkem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
6.2.18 22:11
@katerinak1995 píše:
Já po jeannie neměla nechuť k sexu, MS klasika 6 dní. Momentálně bez prášku, už jsem měla asi6 druhů ale žadné mě nevyhovují. Buď přiberu 10 kilo, nebo není chuť, a nebo nějake zdravotní problemy, sama nevim co mam dělat.

Taky jsem brala+zkusila jine, vse hruza, bylo mi i zle, v noci kolem 2h a pak rano, hrozne stavy. Nakonec jsme pouzivali kondom+spermicidni cipky do dokonceni VS, pak uz jen kondom.Ted po detech jen kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 06:45
@klamonožka píše:
@katerinak1995 A máš stálého partnera? Nechceš uvažovat o nehormonální antikoncepci s tím, že tam holt o fous větší riziko otěhotnění bude?
Já sice HA beru (právě také Jeanine) a vyhovuje mi, nechuť k sexu mi nezpůsobuje, ale přeci jen už také nějakou dobu uvažuju nad tím, se na to vykašlat, žádný elixír zdraví to není. :think: Ale je pravda, že by pro mě těhotenství neznamenalo nějakou velkou tragédii.

No stálého partnera momentálně nemám, prášky žádné neberu, ale co se pleti týče tak hrůza jinak všechno v pohodě. Ale obávám se otěhotnění, pro mě by to nebylo zrovna vhodné, na děti mám spousty času s pokaždé s kondomem to taky není nejlepší. Nejradši bych začla brát znova HA ale nevím jakou měla jsem sunyu, katyu a lindenete a poo těch sem pokaždé nabrala, akorat po lindenete byla chuť šílená, 24 hodin a člověk nezničitelný, po lunafen a matailon šílené bolesti hlavy, břicha a na nakonec jeannie a ta mě vyhovovala ale vzhledem k odporem k sexu sem vysadila prozatím prášky úplně na doporučení doktora. Tak tet řeším co dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
7.2.18 08:31

Tak jestli nemáš stálého partnera, tak bych se osobně spokojila s tím kondomem, není to přeci jen o neotěhotnění, ale i o různých nemocech. Chápu, že když je někdo ve stálém vztahu, tak jsou ty kondomy otravné, ale takhle. :nevim: Případně v kombinaci s něčím spermicidním, co se snese s kondomy.
Není možné, že máš tu pleť hroznou právě kvůli tomu divokému střídání a braní-nebraní HA? Brát ji jen kvůli pleti, no nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 08:51

@klamonožka A v létě hlavně kvůli oddálení MS. Já pleť právě měla vždy pořádku, jak dětskou prdelku co mi všichni záviděli??? a tet poslední měsíc co neberu nic je to děsné :/ jinak ano kondom to je samozřejmostí, já sem na tohle opatrná. Ale stejně i přes to se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660
11.3.20 08:35

Ahoj holky, zkouším zda se podaří obnovit diskuzi - Jeanine jsem brala a vše co bylo avizované tak splnila - byla účinná, nepribrala jsem, menstruace slabá a bezbolestna a na 100% zmizely problémy s akné ( na zádech i v obličeji).
Kvuli zdravotním problémům jsem bohužel musela hormonální antikoncepci přestat užívat a nyní mi doma zbylo několik balení - celkem čtyři plata - jedno balení Original i s tou pečeti neotevrene plus jedno plasticko. Expirace 01/2022.
A tak se ptám zda vy se to někomu nehodilo?? Vím ze není nejlevnější a přijde mi skoda, aby to u mě doma leželo v šuplíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 00:06

Antikoncepce Jeanine

Jaké bylo vysazení této antikoncepce? Máte někdo zkušenost? :)

• Citovat
  • Upravit
12.5.21 20:32

Jeaninne

Ahojky, zacinam s antikoncepci jeaninne ciste kvuli akne. Jsem zoufala, zkusila sem od očisty střev, po vyřazeni lepku, cukru (celkove zdravá výživa) cistim 2× denne, za ty vsechny alternativy a procedury bych uz mela 2 dovci na maledivach :D pomohla nekomu jeaninne na akne? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
12.5.21 20:35

@Kristynkaak Ano, mně s akné pomohla dost. Ale pokud bych ji nepotřebovala jako antikoncepci, tak jen kvůli pleti bych s tím nezačínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.21 20:44

Jsem uz urcite rozhodla, protoze mi to zasahuje do zivota (zavírá se doma, vyhybam se přímému kontaktu a na denním svetle nesnesu blízký pohled)
Stálého partnera mám, aon to i ocení. Sex s antinou je oroste lepsi - nemusi se nic hlidat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí