Antikoncepce Jeanine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ida1984
29.9.10 20:56

Ahoj, pred otehotnenim jsem brala Jeanine,byla jsem s ni velice spokojena, plet jsem po ni mela krasnou, jen jsem mela nekdy navaly horka.Pak jsem mela spontanni potrat a ed po pulroce jsem zacala Jeanine uzivat znova. Prvni pilulku jsem zacala uzivat v prvni den menstruace a ted uz uvivam 13. tabletku z prvniho platicka a porad spinim a poboliva me bricho.Chcise zeptat, jestli je to normalni a nebo jestli mam navstivit sveho lekare nebo jestli je to zbytecny a srovna se to casem samo? Moc dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
2473
2.12.10 10:18

beru tuhle ant už několik měsíců a nemůžu si stěžovat,jen ze začátku mě pobolíval žaludek ale to už je v pohodě,srovnalo mi to ms a jsem spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.1.11 20:43

bolesti zad

:mavam: je možné aby mě z antikoncepce bolely kyčle,záda??Nevím jestli to není náhoda ale při posledních menses jsem si uvědomila že mě záda nebolí a pak po týdnu nebraní bolesti zpět......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.1.11 13:54

beru Jeanine cca 5 let a jsem s ní spokojena, před ní jsem brala Diane 35 kvůli pleti, ale není vhodné ji prý brát dlouhodobě, tak jsem přešla na doporučení Dr. na Jeanine a jsem spokojená, sice je trochu dražší, ale za pěknou pleť to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Honey123
18.1.11 20:26

Já Jeanine beru skoro rok a nemůžu si stěžovat, nepřibrala jsem, nebolí mě hlava, nic..doporučuju..ale je fakt, že každému vyhovuje něco jiného.. :-) Předtím jsem užívala Minervu, z ní jsem měla časté změny nálad a přibrala jsem 3 kg..s Jeanine tyto problémy nemám.

• Citovat
  • Upravit
28
14.2.11 18:16

ahoj muzu se zeptat jak si byla zpokojena s mercilon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
liluska23
8.3.11 22:51

Bezvadná!!!

Já mám s antikoncepcí Jeannine ty nejlepší zkušenosti. Naprosto mi po ní zmizelo těžké akné. Můžu jen doporučit. :-D

• Citovat
  • Upravit
cumelka
18.3.11 00:08

Logest jsem brala 3 roky.. po trech letech mi zpusobil hormonalni poruchu a nabrala jsem za 3 mesice 12kg :-(

• Citovat
  • Upravit
Petka0808
4.4.11 09:42

Diane 35 je složením úplně stená jako Jeanine, jen je dražší, protože ji vyrábí jiný výrobce.

• Citovat
  • Upravit
Megiee
27.5.11 11:30

Já užívám Jeanine zatím 3 měsíce a problémy jako migréna, změny nálad nebo špinění v průběhu měsíce nemám. Je naopak pravda, že menstruace je výrazně slabší, ale zase víc cítím typické bolesti břicha, i když jen na začátku (1-2 dny). Žádný výrazný účinek na pleť to nemělo. Takže zatím v pohodě ;-)

• Citovat
  • Upravit
1580
27.5.11 20:14

Brala jsem Jeanine před 4mi lety a všechno vpohodě. Teď jsem zase začala a musím říct (nevím, jestli je to tím), ale tak rozlítostněná a labilní jsem ještě nebyla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.11 13:36

Užívám Jeanine teprve jeden měsíc, ale už mám dole 3kila, pleť mám stále stejnou..takže jsem se smířila s tím, že lepší to nebude, hlavně aby to nebylo horší… Zatím jsem tedy spokojená..
Moje starší sestra je také brala, také mi hrozila, že se po nich tloustne. Bála jsem se, že když jsme sestry, že bych na ně mohla reágovat stejně, ale zatím se nestalo. Jinak po jejich vysazení se sestřičce narodila zdravá holčina…takže zatím mám k těm pilulkám kladný vztah :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gi
53
8.6.11 10:06

Ahojky dámy . začínám brát opět Jeanine ale nějako sem prošvihla první dem MS. myslíte že jí můžu začít brát den po skončení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janca255
16.6.11 16:27

Dienille

Já brala nejdřív asi půl roku Minervu, měla jsem po ní špinění, poté jsem přešla na Jeanine. Cenově je to docela pálka, ale neměla jsem s ní žádný problém, předtím jsem měla hrozně silnou týdenní menstruaci, velké bolesti, teď to mám asi 4 dny a velice slabé oproti dřívější intenzitě krvácení a bolesti skoro také skoro zmizely. Sice jsem během 2 let přibrala asi 10 kilo, ale to spíš než antikoncepcí bude tím, že jsem přestala závodně sportovat a přestala dospívat. Před půl rokem mi doktor předepsal Dienille, prý je to to samé, bylo to levnější jako novinka na trhu, ale po koupi posledního balení mi přijde, že se ceny už srovnaly. Má někdo zkušenosti s Dienille po přechodu z Jeanine? Nemáte nějaké vedlejší účinky? Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
1580
17.6.11 11:19
Gi píše:
Ahojky dámy . začínám brát opět Jeanine ale nějako sem prošvihla první dem MS. myslíte že jí můžu začít brát den po skončení?

To bych neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital