Antikoncepce Jeanine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
29.5.06 16:33

Já ji brala a byla spokojená, pak jsem přešla na YADINE, která by měla být ještě lepší. MS jsem skoro neměla, pleť super, váhu také v poho. Po vysazení jsem bez problémů otěhotněla.

Ivule+Tobi 11t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.5.06 21:14

přešla jsem z Mercilonu na Jeanine (doporučují i Yadine - nízká hladina hormonů) kvůli štítné žláze. Je pravda, že pokud jsem si vzala prášek déle i jak o hodinu tak jsem den či dva špinila. Jinak jsem žádné negativní ani pozitivní příznaky nezaznamenala. Vlasy i pleť stejné, migrény mívám jen z PC a zářivek nebo teď po porodu od páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.8.08 18:09

antikoncepce

ahojky ja beru jeanine a mam hrozny problemy svedeni obcas mi bylo i blbe od zaludku a ted mam 7 deni pauzu a mam ted problemy s ms muzete mi nekdo rici jestli jste to meli taky diky moc

• Citovat
  • Upravit
1580
6.8.08 08:53

Preji hezky den, ja jsem byla s Jeanine naprosto spokojena, nebylo mi spatne, plet jsem mela jako detskou prdelku, a vlasy si mohla umyvat jednou za tyden. Ale telo si na to tak navyklo,ze kdyz jsem ji vysadila, tak mam plet jak pubertak a vlasy si musim myt kazdy den :) Ale uz jsem ji vysadila proto,ze si nechci cpat do tela zbytecne hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.10.09 19:34

Dotaz

Chtěla bych se zeptat. Máte někdo problémy s nabíráním váhy při používání Jeaninu.Já po prvních dvou měsících přibrala 4 Kg.Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
63
8.11.09 18:59

ahoj na plet dle me je nejlepší diane.-.----jeanine my vubec nepomohla......(jen na mesičky že jsem je skoro nemela.. u jeanine..)ale diane my hodne pomohlo a to mam hodne spatnou plet---…po diane jsem byla uplne v pohode.....samozřejme musi dele používat,.,!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivetka 1
19.11.09 18:14

Většinou se do diskuzí nezapojuji, ale teď musím. Jeanine jsem začala brát letos v září, za dva měsíce jsem přibrala 5 kg !! A ještě navíc se u mě projevuje úplně hrozné svědění a vyrážka, kterého se nemůžu zbavit. Řešila jsem to i u kožní lékařky. Předtím jsem užívala Yadine a Yasminelle a s radostí se příští měsíc vracím k Yadine, kde jsem neměla žádné potíže (Yasminelle je pro mě vzhledem k věku příliš málo nízkohormonální, jinak byla dobrá) :-). Ale na každého působí určitý druh antikoncepce jinak. Mějte se pěkně.

• Citovat
  • Upravit
Teera
13.1.10 16:20

beru ji sice jen 2 mesice ale potrebuji jine mt se mi po ni hlava , kazdy je jiny a nekomu muze vyhovovat me bohuzel ne.

• Citovat
  • Upravit
Ange
18.1.10 21:44

ahoj

Já taky po 3měsících nabrala 4kila. Pleť pořád hrozná. Už jsem vyzkoušela tolik HA na pleť. Už si nevím rady. Poprvé Minervu měla jsem problémy s pletí to pak přešlo ale po roce jsem krvácela týden před menstruací a plet se mi strašně zhošila. Pak sem měla asi 3jiné antikoncepce a vždy po roce se mi pleť začně zase zhoršovat. Kosmetika moc nepomahá a kožní taky ne. Myslím si že je to těma hormonama. I doktorka mi říkala ať si zmením HA ale po 3 měsících užívání Jeanine pleť pořád hrozná. Mám zase změnit HA? Ja už si nevím rady!!!!! Děkuju Andrea

• Citovat
  • Upravit
19
19.1.10 16:31

Ahoj, a jak často au antiko měníš? Myslím že měnit ji nějak často není dobré. Já brala 6 let pramino, pleť ušla, pak před rokem se mi hrozně zhoršila (i na zádech a dekoltu-hrůza, byla sem jak puberťačka). Doktorka mi řekla že je to stresem, zkusila sem vše-životosprávu,pohyb,slunce,kosmetiku-a nic, řekla sem si že to je stopro hormonama,tak sem si nechala napsat diane35, byla to docela dávka,bylo mi po ní špatně, ale pleť sem měla super.Brala sem ji cca půl roku,pleť se spravila, tak sem doktorku požádala o jinou značku s nižšíma hormonama a dala mi Jeanine. Pleť mám pořád krásnou a vlasy bych si mohla mýt jednou týdně (to se mi ani s diane nesnilo).Být tebou tak ještě jednu krabičku (ty tři měsíce) počkám a pak se skus poradit s doktorkou.A pokud si ona neví rady tak to konzultuj s jinou. Každý holt na každou značku reaguje jinak..Mé kamarádky mají moc dobrou zkušenost s Yasminele/nevím jak se to píše/je sice dražší ale prý se to vyplatí.
Tak ať ti to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ange
19.1.10 16:56

Minervu sem brala rok protože sem začala špinit týden před menstruací a na obličeji se mi začaly dělat šílené boláky. Tak sem si změnila na jinou HA a tohle me dělalo vždy po roce braní dalších 2 antikoncepcí. Měla jsem dohromady 4 jiné HA. Těd mám první 3 měsíce Jeanine a zatím skoro žádné změny. Špinění se sem tam objeví, ale prý jsem vpořádku. Tak zkusím ještě počkat. A pak se poradím asi. Děkuji za odpověď. Hezký den. Andrea

• Citovat
  • Upravit
4488
26.1.10 16:02

Ahoj,
já beru Jeanin rok,první 3 měsíce jsem přibrala 3kg,ale ty pak zase bez nějakého snažení zhubla.Mívám po antiko migrény a u této nemám vůbec.
Ale trvalo 6 měsíců,2 balení,než se moje tělo s ní sžilo.Ne že by mě po ní problémy s pletí přibývaly,ale ani neubyly,navíc jsem vždycky druhý den po vysazení prášků měla na obličeji a krku takovou kopřivku.Po půl rocce jsem to chtěla vzdát a vyměnit ji za jinou jen co doberu balení a najednou je všechno v pořádku,pleť perfektní,vyrážka nikde,kila navíc žádný,bez migrén a zadržování vody.
Takže já ji chválím i když jsem si na to musela chvíli počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacenka347
2.2.10 10:28

Tak to gratuluju.

• Citovat
  • Upravit
Kacenka347
2.2.10 10:32

Ahoj, já ji beru asi 2 roky a poslední dobou jen čekám jestli MS přijde nebo ne. Až na tuhle maličkost si na ní nemůžu stěžovat. Akorát člověk neví, když MS nepřijde, jestli neudělal něco špatně a pak je akorát ve stresu.

• Citovat
  • Upravit
Adeeeelka
8.3.10 19:49

chtela bych se zeptat za jak dlouho muzu spat s klukem bez ochrany kdyz sem teprve zacla brat Jeanine :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1