Antikoncepce Jeanine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
uwisek1
4.9.13 23:03

Ahoj pouzivam jeanine a antibiotika penbene dohromady a zda se mi ze ty antibiotika nezabiraji a nic mi nebylo a ted za pouhych 14dni jsem po druhe nemocna muze to zpusobovat ta antikoncepce?? Ze jsou ATB bez ucinku?

• Citovat
  • Upravit
389
5.9.13 20:53

Zdravím, já jsem po 7 letech vysadila HA Jeanine, protože HA je prostě hnus a už nikdy více…Jinak teda jsem s ní neměla víceméně žádné extrémní problémy…akorát mě trápily po delším užívání: silné migrény, otoky dolních končetin, výkyvy nálad, zadržování vody v těle a nechuť na sex. plánovat těhotenství je sice supr, ale jde to i bez umělých hormonů. Jediné, co mi z braní HA Jeanine zbylo jsou metličkové žilky po nohou. Po vysazení jsem měla cyklus ukázkově 28dní a pak 5 dní MS, která byla teda silnější, Ovulaci jsem měla cca 12 dní po vysazení - větší křeče v břiše, ale jinak v poho. Žádné zhoršení pleti ani vypadávání vlasů se u mě po vysazení nekonalo, zhubla jsem cca 4 kg. Taky mám po vysazení HA lepší a o hodně větší chuť na sex. Ale pokud se pro Jeanine rozhodnete, tak je to asi dobrá volba, protože opravdu prý obsahuje velmi malé množství hormonů, což je pro tělo šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
16.9.13 15:01

Prodej léků na předpis je nelegální, příspěvky mažu.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meggie777
1.12.13 12:05

Ahoj,
moje gynekoložka mi před měsícem zakázala Vreyu z důvodu většího rizika trombózy, měnit HA ale nechci, přotože jsem s ni plně spokojena, napsala mi tedy Mistru o které se dočítám spíše negativní komentaře. Chtěla bych se proto zeptat jak působí Jeanine co se týká pleti, menstruace a migrén.
Děkuji dámy :)

• Citovat
  • Upravit
1
27.12.13 22:57

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte po kolika dnech užívání antikoncepce Jeanine můžu bez strachu, že otěhotním, začít sexuálně žít.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
28.12.13 08:49

Tvrdí se, že od prvního dne. Ale zkusila bych to ze začátku radši ještě s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.2.14 20:17

brzká menstruace

Ahoj dámy,
ocitla jsem se v situaci, kdy jsem si nejdříve kvůli dovolené prodlužovala antikoncepci a po dobrání jednoho platíčka jsem tedy automaticky začala brát další, ovšem zapomněla jsem si asi po dvou týdnech braní toho druhého platíčka dva dny po sobě vzít prášek a dostala jsem tedy menstruaci cca o týden dříve. Aby toho nebylo málo, tak jsem v době týdenní menstruační pauzy měla dvakrát pohlavní styk. Nemáte tušení, zdali i ta neplánovaně brzká týdenní menstruační pauza byla chráněná a zda teď mohu normálně pokračovat v práškách??? Velké díky za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
20.2.14 20:22
@MyladEY píše:
Ahoj dámy,
ocitla jsem se v situaci, kdy jsem si nejdříve kvůli dovolené prodlužovala antikoncepci a po dobrání jednoho platíčka jsem tedy automaticky začala brát další, ovšem zapomněla jsem si asi po dvou týdnech braní toho druhého platíčka dva dny po sobě vzít prášek a dostala jsem tedy menstruaci cca o týden dříve. Aby toho nebylo málo, tak jsem v době týdenní menstruační pauzy měla dvakrát pohlavní styk. Nemáte tušení, zdali i ta neplánovaně brzká týdenní menstruační pauza byla chráněná a zda teď mohu normálně pokračovat v práškách??? Velké díky za každou odpověď.

jsi chráněná…i v té pauze…začni zase brát dle plánu další tablety, jako po klasické pauze…

• Citovat
  • Upravit
65312
20.2.14 20:22

@MyladEY Pokud už to bylo druhé platíčko, tak ano, menstruace se může posouvat třeba jen o 2 dny, ne o celý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.9.14 10:29
@Anonymni píše:
Chtěla bych se zeptat. Máte někdo problémy s nabíráním váhy při používání Jeaninu.Já po prvních dvou měsících přibrala 4 Kg.Děkuji.

Já po ní přibrala během čtvrt roku 10 kilo. Byla jsem hrozně zavodněná. Po nějakě to opadlo ani nevím jak. jinak si nemůžu vůbec stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.12.14 02:46

Doktor mi sebral moji oblíbenou chloe, z důvodu že je prý nebezpečná, poté jsem měla bonadeu, ale přibrala jsem a byla jsem jak menší selátko, poprosila jsem po roce užívání o změnu a doktor mi předepsal flayu… díky flaye jsem byla tlustý prase a to jsem nejedla a cvičila, ale vůbec se kila nehla a navíc jsem měla pořád bolesti prsou a po těle a na pleti jsem měla podlitý doslova vředy :( díky jeanine se mi vše spravilo a jsem fakt nadmíru spokojená a dokonce kila se hnou, takže jedině fakt doporučuji, kdo má podobnou story jako já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.15 13:17

Jeanine

Ahoj :) Potřebovala bych poradit. Je mi 15 let a chtěla bych začít brát antikoncepci. Myslíte že vzhledem k mému věku bude Jeanine nejlepší? Nevím jestli není pro mě lepší nějaká jiná, ale zatím se mi Jeanine zamlouvá nejvíc :roll:

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
17.5.15 13:26
@Anonymní píše:
Ahoj :) Potřebovala bych poradit. Je mi 15 let a chtěla bych začít brát antikoncepci. Myslíte že vzhledem k mému věku bude Jeanine nejlepší? Nevím jestli není pro mě lepší nějaká jiná, ale zatím se mi Jeanine zamlouvá nejvíc :roll:

Jeanine je dobrá, brala jsem ji ve dvaceti asi tři roky.
Předtím jsem měla jinou, která mi zadržovala vodu v těle a maličko jsem po ní přibírala, což se mi vůbec nezamlouvalo, poté, co jsem řekla o přibírání doktorovi, tak mi předepsal Jeanine a říkal, že po ní mohu i něco zhubnout, což se nestalo, ale důležité bylo, že jsem po ní nepřibírala.
Za mě doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
65312
17.5.15 15:52

@Bondatrova Já beru Foxinette, je to levnější varianta Jeanine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
17.5.15 16:05

Taky premyslim o jeanine, jelikoz po nynejsi pociťuji ze jsem trochu pribrala a boliva me hlava. Teď na prevencce jsem to tekla svymu dr, ze recept zatim nechci, ze se rozhoduji ze to změníme a on ze az si nejakou vyberu at prijdu a ze mi to zmeni. Takze hledam… Snad nejakou najdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí