Antikoncepce Yadine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
1.6.06 10:12

Na tri mesice stoji + - 850,– Korun

• Citovat
  • Upravit
66
1.6.06 10:16

yadine jsem brala před těhotenstvím a bylo to bez problémů, pleť jsem po ní měla o něco lepší, ale žádný zázrak. Co vím, tak na pleť je spíš Jeanine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
1.6.06 11:11

Ségra jí má a je spokojená na 100%. Měla bolestivou menstruaci, že párkrát musela do nemocnice na injekce a teď je to v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.06 11:41

Re: Antikoncepce Yadine

lendulka píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit. Měly jste některá tuto antikoncepci a byly jste s ní spokojeni. Napiště. Díky.

Ja jsem vynechala JEDEN prasek tehle antikoncepce a otehotnela jsem :oops: je pravda, ze to bylo v blbou dobu, pred ovulaci…ale i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.6.06 13:54

tak to koukam, ze jsem mela kliku - ja na dovolene zapomnela si vzit 3 prasky, sex v tu dobu byl a nastesti vse v poradku, bez nasledku :)

• Citovat
  • Upravit
Missorka
1.6.06 13:57

Medičko,

fakt mě děsíš… :-)

• Citovat
  • Upravit
1.6.06 15:10

no já se taky divila..a to hodně…

Já ten prášek totiž vyzvracela(po podařenem firemním večírku jsem ráno vstala s kocovinkou, vzala si prášek a za pul hodiny šla zvracet…)

Tahle HA je prý hodn섚etrná“ ale možná až moc :oops:

Jak vidíte, je z toho metřík a 14tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.6.06 18:42

Ještě aby mé informace o antikoncepci byly úplné, když jsem jí začala brát, tak jsem asi tři měsíce měla pěknou depresi, než se moje tělo umoudřilo z těch hormonů. Hlava mě boblela děsně, teď co jí půl roku neberu, tak bolí taky , ale o dost míň. Mám mnohem lepší náladu, nejsem přecitlivělá a tak. Přeju hodně štěstí v rozhodování. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
2.6.06 09:47

Tuto HA užívám od února. První týden či dva jsem měla příšerný bolesti hlavy, už jsem zvažovala, že s ní skončím (takový bolesti jsem nikdy neměla), ale pak to přešlo (naštěstí). S váhoup ořád bojuju, ale je fakt, že už nezadržuji vodu, že ty výkyvy mám daný jídlem:))) MS mam pořád 5dní, ale slabší. Pro HA si jezdím do OC Smíchov, mají za necelých 840,–- na 3měs. Jediné negativum je, že se mi před MS vyrojí vždy jeden dost bolavý a ošklivý , nooo…beďar:))) Bolí to dost a trvá dlouho, než se toho zbavim.Ale jinak jsem spokojená.

Co se týče toho zapomínání a otěhotnění, myslim, ež to je silně individuální. Já jsem na zapomínání expertka (doufám, že nebudu jako při Logestu před těhu, kdy jsem zapomínala pravidelně 2× měsíčně 2dny po sobě…a neotěhotněla jsem ani omylem). Už i s Yadine se mi stalo, žejsem zapomněla…(zrovna si musím jít dát) - navíc začínám brát platíčko až 5den cyklu, takže v tom pak mam taky lehčí hokej…a zatím nic…

Ovšem budu muset nejspíš vy:,–(it, protože semi vracejí předtěhu problémy, který jsou dle mého názoru a mojí zkušenosti (kterou jsem měla i právě s Logestem, kdy jsem 5let chodila po dr a problém se vyřešil maximálně na týden) způsobeny užíváním HA obecně…ale to už je jiná věc.

Každopádně si myslím, že je všechno silně individuální…

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
17.7.06 12:39

Ahoj holky.

Já jsem zrovna přišla od gyn.dr. a dostala jsem recept na Yadine na 3m.K tomu jsem zdarma dostala platíčko na měsíc a takové jako stříbrné pouzdro na tabletky do kabelky.
Ptala jsem se doktora jak při zvracení a říkal že po polknutí trvá hodinu až hod.a půl než se vstřebá - takže holky hlavně nezvracet.
Jsem ráda že jsem četla většinou kladné ohlasy :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
17.7.06 13:08

Tak jsem si obvolala místní lékárny(když jste uváděly tak rozdílné ceny) a u nás v lék.v Kuflandě jí mají za 788,– a v další za 798,–.V ostatních 836,–
Takže oproti jinému městu je to až 100kč rozdíl a to je teda nářez.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
17.7.06 13:21

Marti,

já mám zkušenost negativní - migrény, točení hlavy, absolutní nechuť k sexu…

Ale antiko je dost individuální, třeba tobě sedne. Jen nevím, jestli hned vyzvedávat trojbalení (já pak plato prodávala).

• Citovat
  • Upravit
980
17.7.06 13:37

Ahoj Missorko.

U poslední antik.jsem měla broblémy 1 týden a potom ok.Doktor mě upozorňoval že první 3m jsou zvykací tak snad to u mě bude ok.Jinak určo taky změním.

Mě nejvíc lákalo vlastně to nezadržování vody.Týden před porodem jsem se tak zavodnila že váha ukázala 10kg navíc.3týdny po porodu jsem měla průjem jak jsem se odvodňovala a teď v sobě taky nějaký litřík mám.

Určitě dám vědět jestli sedla nebo ne.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.10 15:05

:cry: božínku to snad ne mám extrémní problém s padáním vlasů mě jí před měsícem předepsala doktorka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Allizea
2.12.10 14:36

Já jsem byla také z Yadine nadšená…nepřibrala jsem, menstruace opravdu krátka a vše ok…problém byl ovšem v něčem jiném…moje chuť na sex byla na bodě mrazu…absolutně nic…a to se musím přiznat, že dříve jsem byla v tomto směru hodně aktivní…způsobuje to prý vysoká hladina estrogenu, která v těchto práskách je, takže jsem chtě nechtě šla měnit, jelikož mě a mému přítelovi už to vážně vadilo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1