Antikoncepce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
19.6.14 11:31

No, bude ti pravděpodobně blbě, můžeš mít rozhozený cyklus, ale nic světoborného se nestane.
Pokud jsi měla nechráněný pohlavní styk v době tři dny před a v době do očekávané ms, zašla bych raději pro postinor, můžeš si zajít i na gyn. v nemocnici, nikdo tě nevyžene. další platičko bych týden nechala účinkovat, než bych styk měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.6.14 13:09

Nechráněný pohlavní styk jsem měla už v sobotu, po němž jsem poctivě brala antikoncepci (sobota, neděle, pondělí) a pak jsem v úterý a ve středu zapomněla. A dnes jsem to teda dohnala dvojitou dávkou, což už vím, že nemám :( Takže si myslím, že postinor v tomto případě by byl teď už zbytečný né? Tak já dám na tvé rady, dnes si dám poslední pilulku z platíčka a dám pauzu. A pak budu pokračovat jako vždy a styk v prvním týdnu braní nového platíčka vynechám :) Snad to bude všechno v pořádku. Děkuji moc za odpověď :-) Moc mi pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.7.14 21:18

Dobrý den chtěla jsem se zeptat dneska jsem zjistila že jsem bud nějaký den vzala dva prášky antik. nebo jsem jeden den vynechala :/ Beru anti. Triquilar. A teď mám strach jestli můžu být těhotná a kdy mám začít nové plátičko. Vždycky jsem končila v sobotu ve čtvrtek jsem dostala menstruaaci a v neděli jsem začala brát nové, ale ted mi tam jeden chybí tak že anti, doberu v pátek tak nevím kdy začít nové a hlavně jestli můžu otěhotnět!!! |:(( prosím o rychlou radu!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
22.12.15 16:47

Dítě mi strčilo pilule do mikrovlnky…výbuch a smrad všude. :cert: :roll:
Asi tak 5 se jich odsmažilo, co s tím zbytkem? Můžu ho normálně dobrat a o to dříve si udělat pauzu, nebo radši začít brát nové plato? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.12.15 17:15
@kve-tinka píše:
Asi tak 5 se jich odsmažilo, co s tím zbytkem? Můžu ho normálně dobrat a o to dříve si udělat pauzu, nebo radši začít brát nové plato? :think:

Včera tu komplet balení zničil něčí pes. Asi se němé tváře snaží zvýšit porodnost. :jazyk:
No neber to, tepelně to mohlo přijít o veškeré účinky. Řekla bych já. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
22.12.15 17:30
@kve-tinka píše:
Asi tak 5 se jich odsmažilo, co s tím zbytkem? Můžu ho normálně dobrat a o to dříve si udělat pauzu, nebo radši začít brát nové plato? :think:

Evidentně chce sourozence :mrgreen: já nevím, asi bych to nebrala a začla v dalším platíčku tam, kde jsem skončila na tomhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.12.15 18:43
@Litta píše:
Včera tu komplet balení zničil něčí pes. Asi se němé tváře snaží zvýšit porodnost. :jazyk:
No neber to, tepelně to mohlo přijít o veškeré účinky. Řekla bych já. :nevim:

Taky bych to nebrala. Začni nové plato.

A udělat si pauzu dřív. No nevím jestli to takto funguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
22.12.15 18:46

Urcite nebrat, vetsina leku se ma chranit pred vysokymi teplotami, nespolehala bych se na to.
Co me ale zarazi, ze dite ma volny pristup k tve hak. Tohle bych si asi nedovolila. Zniceni platicka v mw je to nejmensi co se mohlo stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.12.15 18:51
@histep píše:
Urcite nebrat, vetsina leku se ma chranit pred vysokymi teplotami, nespolehala bych se na to.
Co me ale zarazi, ze dite ma volny pristup k tve hak. Tohle bych si asi nedovolila. Zniceni platicka v mw je to nejmensi co se mohlo stat.

Jednak k lékům a jednak k mikrovlnce. Jestli to spíš neudělala omylem sama. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
22.12.15 19:36
@histep píše:
Co me ale zarazi, ze dite ma volny pristup k tve hak. Tohle bych si asi nedovolila. Zniceni platicka v mw je to nejmensi co se mohlo stat.

Souhlas, hlavne, ze dite nic nesnedlo. :pankac: Nebrala bych uz tuto antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
22.12.15 20:42
@histep píše:

HA leží na mikrovlnce a ta je na lince. Že si dítě dotáhne stoličku a vloží ji dovnitř to mě bohužel nenapadlo, dobře mi tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
22.12.15 20:43
@Litta píše:
Jednak k lékům a jednak k mikrovlnce. Jestli to spíš neudělala omylem sama. :jazyk:

A vy máte mikrovlnu kde? Že se dítko k ní nedostane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.12.15 20:50
@kve-tinka píše:
A vy máte mikrovlnu kde? Že se dítko k ní nedostane :think:

Nemáme ani mikrovlnku, aní dítko, ale vídám ji u lidí buď „vestavěnou“ vysoko jako se někdy dává trouba, nebo vzadu na lince, kam bych doufala, že se dítě samo nedostane, jelikož by na chodící a přisunovací dítě asi někdo měl dohlížet, aby se neplazilo po varné desce apod. :nevim: Já tedy na lince byla max. když mě tam máma párkrát za život vysadila, jinak na mě koukala. :nevim: Snad aspoň vypojuješ rychlovarnou konvici. Ale věřím, že teď už si dáš pozor, mohlo to dopadnout mnooohem hůř. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
22.12.15 21:08
@Litta píše:
Nemáme ani mikrovlnku, aní dítko, ale vídám ji u lidí buď „vestavěnou“ vysoko jako se někdy dává trouba, nebo vzadu na lince, kam bych doufala, že se dítě samo nedostane, jelikož by na chodící a přisunovací dítě asi někdo měl dohlížet, aby se neplazilo po varné desce apod. :nevim: Já tedy na lince byla max. když mě tam máma párkrát za život vysadila, jinak na mě koukala. :nevim: Snad aspoň vypojuješ rychlovarnou konvici. Ale věřím, že teď už si dáš pozor, mohlo to dopadnout mnooohem hůř. :(

Varnou desku a ani rychlovarnou konvici nemáme. Kuchyň v pronajmutem bytě nám nedovolí mít mikrovlnu jinde. Už ji prostě budu muset vypojovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
22.12.15 21:21

@kve-tinka :hug: Ted koukam, ze mas dvouletaka, ja taky a ten je taky schopny vseho. :hug: Preleze i zabranu v kuchyni. Rikam, ze mam oci i na zadech, co zacal chodit hlavne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí