Antikoncepce a dřívější MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
485
15.2.15 09:50

Antikoncepce a dřívější MS

Ahoj maminky mám takový dotaz. Jsem 3 měsíce po porodu a beru antikoncepci, teď jsem ještě nedobrala platíčko a začala jsem z ničeho nic v noci špinit a ráno zase nic. Stalo se to některé z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
15.2.15 10:02

@Adis89 : kojis? A jakou beres HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.2.15 10:13

@myskalucka nekojím od 6.týdne neměla jsem mléko, a HA beru Ayreen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64918
15.2.15 10:34

První tři měsíce braní antikoncepce můžou být různé vykyvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
1.3.17 09:52

Ahoj holky! Měla bych dotaz. Beru antikoncepci Menyan (jednofázová), jsem s doktorem domluvená, že budu brát 3 platíčka za sebou, pak vysadím a přijde MS. Jenže teď přišla MS dříve (během braní HA - mám ještě poslední 4 prášky v platíčku). Tak teď nevím, jestli mám ty 4 prášky dobrat nebo udělat tu 7 denní pauzu. Doktor je na dovolené mimo ČR, takže se ho nemůžu zeptat. Předem díky za vaše zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.3.17 09:59

Ano, to se stává, když bereš několik plat za sebou, hormony už to neudrží… já vždy prášky dobrala a udělala normální pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
1.3.17 10:13

@Saffiraa presne to se mi taky stava u dlouhych cyklu, ja dalsi prasek uz neberu a udelam rovnou pauzu, stejne bys ty 4 dalsi dny spinila. Co mi pomaha je brat prasky fakt presne na cas, mam na to upominku v mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
1.3.17 10:14
@radkka píše:
Ano, to se stává, když bereš několik plat za sebou, hormony už to neudrží… já vždy prášky dobrala a udělala normální pauzu.

Aha, mě se to ještě nestalo. Takže doberu ty 4 prášky, během té doby proběhne MS, pak udělám 7 denní pauzu a začnu brát znovu. A budu během toho vysazení plně chráněná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
1.3.17 10:15

@Saffiraa dobirat je nemusis, chranena budes porad stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
1.3.17 10:16
@xammy píše:
@Saffiraa presne to se mi taky stava u dlouhych cyklu, ja dalsi prasek uz neberu a udelam rovnou pauzu, stejne bys ty 4 dalsi dny spinila. Co mi pomaha je brat prasky fakt presne na cas, mam na to upominku v mobilu.

Já mám také budík v mobilu. Tak teď tedy nevím, jestli to dobrat nebo ne?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
1.3.17 10:17

Mne prave kdyz jsem dobirala platicko ms neprobehla, pouze spineni a az po vysazeni zacla ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
1.3.17 10:18

Je to jedno, vliv na spolehlivost to nema, u dlouhych cyklu muzes vysadit kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
1.3.17 10:19
@xammy píše:
Je to jedno, vliv na spolehlivost to nema, u dlouhych cyklu muzes vysadit kdykoliv

oky, tak dnes už brát prášek nebudu a udělám tu 7 denní pauzu. Moc díky za radu! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
1.3.17 10:20

Nemas zac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie