Změna antikoncepce z Lndinette20, kterou zvolit?

419
13.2.15 09:43

Poradíte antikoncepci?

Ahoj holky, Přemýšlím nad změnou antikoncepce, řekla bych že mě nýnější (asi 8 měsíců beru Lyndinette20) vyhovuje s tím problém nemám, ale ráda bych nějakou která má pozitivní vliv na pleť (nikdy jsem ji neměla nějakou úžasnou, nějaky pupínky mám pořád není to žádné extrémní, ale ráda bych ji měla hezčí). Uvažovala jsem nad Jeanine (je sice dražší, to už bych asi zvladla zafinancovat) jen jsem hodne cetla a v diskuzích jsem se docetla ze hodne zenam vymizela menstruace uplne, a to já nechci. Pak mám strach z tloustnuti (s nynejsi mam 4 kila nahore, ale asi je to i spatnou stravou) doporucily byste mi neco jineho? Chci se poradit i s mojim dr. ale abych mela trochu prehled ;) moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
13.2.15 09:46

Pokud ti tahle vyhovuje, tak já osobně bych do toho moc nešťourala… A pleť bych řešila vhodnou kosmetikou, případně na kožním. Když nemáš nějaké výrazné problémy tak to určitě půjde relativně snadno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
13.2.15 09:56

Ahoj, já jsem užívala Jeaninne a jednou mi na gynekologii místo ní nabídli Dienille. tato HA má prý totožné složení a ta druhá je o něco levnější. Na pleť mi taky trošku oba druhy pomohly. Ale já ji nikdy neměla v kritickém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
13.2.15 09:57
@SussieS píše:
Pokud ti tahle vyhovuje, tak já osobně bych do toho moc nešťourala… A pleť bych řešila vhodnou kosmetikou, případně na kožním. Když nemáš nějaké výrazné problémy tak to určitě půjde relativně snadno :)

Zatím mám Garnier Peeling proti akné s aktivní složkou uhlí Pure Active 150 ml a Garnier - PureActive čistící tonikum proti akné, asi druhy mesic a zadna zmena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
13.2.15 10:47

Drive jsem brala ruzne antikoncepce, aby jsem mela lepsi plet. Bohuzel zadne zlepseni nenastalo. Nebo jen kratkodobe.
Na plet mi pomaha az to, ze se snazim co nejvice vyloucit cukr, mleko a bilou mouku. Po 6 mesicich vidim zlepseni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.2.15 10:51

Ahojky :) Kamarádka měla veliké problémy s pleti. Měla pupinky i v dekoltu atd.
Od gynekolozky dostala antikoncepci jménem Minerva a do dvou měsíců měla absolutní pokoj. Ani nepribrala. A hlavně prý ani není drahá :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.2.15 21:45

Já užívala cca 10 let Jeanine, problémy s pletí úplně vymizely, pleť jak z alabastru, to je pravda…horší však po vysazení :roll: problémy se opět objevily, menstruační cyklus nenajel, vyvolávací injekce apod…nakonec konečne po 3/4 roce těhotenství. Teď jsem přestala kojit a opět budu řešit, jakou HA zvolit - kvůli pleti bych brala Jeanine, ale uvažuji o dalším dítěti a mám strach, že by otěhotnění mohl být zase problém :think: Jinak z tloustnutí bych strach neměla, po této HA jsem nepřibrala ani deko. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
14.2.15 00:00

@Kaczenkax dekuji, uz zase nevim :nevim: snad mi nějakou kdyztak poradi i dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí