Antikoncepce a nafouklé břicho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.1.23 11:32

Antikoncepce a Nafoukle břicho

Ahoj všichni, chtěla bych se poradit, až už jsem si myslela, že jsem si vším prošla, tak bohužel. Beru hormonální antikoncepci, beru ji pečlivě bez zpoždění každý den, je pravda, že co začínám brát antikoncepci mám nafoukle bříško, ale ne až tak. Mám nějaký ten den už nafoukle bříško, jakoby podbrisek. Už je to nějaký den a je to zvláštní, každé ráno mám bříško hubené, ale jen co se vzbudím do pár hodin, jak kdybych byla těhotná. Chtěla bych se poradit, zda někdo neví co s tím, že bych měla být Tehu bych asi vyloučila, MS jsem dostala tak jak jsem měla :nevim: jen po vysazení jsem měla styk s přítelem, kdy jsem ho udělala a pak si na něj sedla, ale nemyslím si, že by to něčemu mělo vadí ( bylo to asi po 3-4 minutách a spermie by už měli být mrtvé :nevim: ) ano jsem blbá v té chvíli mě nenapadlo to utrit :roll: děkuji za všechny ohlasy! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
26.1.23 12:53

Může to být jako vedlejší účinek antikoncepce. Stejně tak to ale může mít mnoho jiných příčin, přes problémy s trávením, po příznaky PMS.

Jestli je tím vysazením myšlana jen pauza mezi blistry určená k dostavení krvácení, tak žádný stres. Při správném užívání je člověk chráněný i během této pauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.23 20:37

@Kate8888 Je to velmi možné, často mě kručí v břiše, i přesto, že hlad nemám.. Až je to nepříjemný, jak kdybych nejedla, měla hlad apod.

Ano, myslím tím přesně tuto dobu na čekání k dostavení krvácení. Snad vše bude v pořádku, to břicho mě děsí, je možné, že teď jsem také trochu ve stresu, jak na to myslím. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2
1.12.23 05:10

Dobry den. Chtela bych se zeptat.
Druhy tyden beru antikoncepci Katya a vsimla jsem si, ze posledni tyden mam stale pocit nafoukleho bricha. Drive jsem chodila normalne na velkou 3× denne a ted chodim jen jednou. Stale mam nafoukly podbrisek. Nemate prosim nekdo radu co s tim, nebo nejake rady?
Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.12.23 13:18

Dobry den. Chtela bych se zeptat.
Druhy tyden beru antikoncepci Katya a vsimla jsem si, ze posledni tyden mam stale pocit nafoukleho bricha. Drive jsem chodila normalne na velkou 3× denne a ted chodim jen jednou. Stale mam nafoukly podbrisek. Nemate prosim nekdo radu co s tim, nebo nejake rady?
Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.23 19:17

@Mak661 dobrý den, já beru HA už 3. Rokem a pokaždé mám nafouklé bříško i podbrisek, klidně hnedka druhy den po vezmutí prvního prášku po pauze…jak kdybych byla v tom… nevím čím to je a přitom ráno mám krásné ploché břicho a i při sedmi denní pauze. :( ale vždy to bylo jen nafouklé. Také by to mohlo být antikoncepci ne každá značka sedne :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1