Přítel nechce kondom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.1.23 22:01

Přítel nechce kondom

Zdravím,
Užívám antikoncepci, ale vzhledem k tomu že je mi 21 a studuji na VŠ, úplně nemám 100% důvěru v antikoncepci a ráda bych pro svůj vnitřní klid užívala i kondom. Ale vidím jak se příteli naprosto příčí užívání kondomu, prý mě „necítí“.
Někdo podobný problém, jak na to jdete s chlapy vy? Ráda bych našla nějaký kompromis, např. užívání ultra thin kondomů, má s nimi Někdo zkušenost?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
23.1.23 22:05

Mě ty ultra thin, Real feel apod. přijdou stejný, jako obyč. Manžel taky nemá pocit, té by to s nimi byli nějaké lepší než s těmi obyč. :nevim:
Takže osobně to považuji spíš za „placebo“ a marketing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.23 22:15

Nechce kondom, nebude mít sex. :nevim: Já bych do sebe hormony nikdy dobrovolně neládovala, je to strašnej blivajz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
23.1.23 22:20

To miluju, sex by chtel, ale kondom nee a ty mas do sebe prat humusy a on chuderka malo citi. Nazdar, co dalsiho pro tebe a tvuj klid asi nebude chtit delat. Na otcovstvi se citi ze je tak v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
23.1.23 22:23

To je silene spatne podle me. Zaprve postrada respekt k tobe a tvemu rozhodnuti. Zadruhe ty jsi ochotna jist ha, mel by se umet obetovat i on. Zatreti stavi svoje pohodli nad bezpecnost. Nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
23.1.23 22:23

Pokud vás skutečně miluje, pak by měl respektovat vaše přání i s důvody, které k tomu máte. Užívání bez kondomu přijde se zakládáním rodiny.

@Anonymní píše:
Zdravím,
Užívám antikoncepci, ale vzhledem k tomu že je mi 21 a studuji na VŠ, úplně nemám 100% důvěru v antikoncepci a ráda bych pro svůj vnitřní klid užívala i kondom. Ale vidím jak se příteli naprosto příčí užívání kondomu, prý mě „necítí“.
Někdo podobný problém, jak na to jdete s chlapy vy? Ráda bych našla nějaký kompromis, např. užívání ultra thin kondomů, má s nimi Někdo zkušenost?
Děkuji
  • Citovat
  • Upravit
3792
23.1.23 22:25

Jsi vysokoškolačka, otevři si tinder a uvidíš, jak můžeš kluky přehazovat vidlema. Přestaň se ponižovat a pošli toho vola do pr***e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.1.23 22:25
@tini píše:
To miluju, sex by chtel, ale kondom nee a ty mas do sebe prat humusy a on chuderka malo citi. Nazdar, co dalsiho pro tebe a tvuj klid asi nebude chtit delat. Na otcovstvi se citi ze je tak v klidu?

Necítí. Zakladatelka otěhotní a on ji pošle na potrat. Bohužel to tak často bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
23.1.23 22:37

Vyměň přítele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
23.1.23 22:46

Jak bych jako na to měla jít? :D Jednoduše - buď kondom, nebo nic. V tomhle žádný kompromisy a zbytečná diplomacie. Kdyby něco - odskáčete to jako ženská vy, ne on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.1.23 22:53

Jednoduche - nechces gumu, nezasuneš.

• Citovat
  • Upravit
23.1.23 23:12

Souhlas se všemi, pošli ho někam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14581
23.1.23 23:12

Jednoduše, vzhledem k tomu, že moje libido se při užívání antikoncepce začalo limitně blížit nule, běžel můj manžel pro kondomy, až se mu za patami prášilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
23.1.23 23:34
@Anonymní píše:
Zdravím,
Děkuji

Pokud necítí, tak necítí, s tím nic neuděláte, buď se v sexu shodnete nebo ne. Pokud on bude nosit kondom kvůli vám a nebude se v něm cítit dobře, nebo ustoupíte Vy a nebudete se cítit dobře zase Vy, povede to k tomu, že sex půjde do kytek a pak i vztah.

Ultra thin je nesmysl stejně jako alternativní materiály jako polyuretan, stejně Vám to znecitliví.

Alternativou může být přerušovaná soulož + počítání plodných a neplodných dní (i s HA to lze).

Možná bych se i zamyslel nad tím, jestli Vaše nedůvěra skutečně souvisí jen s čistou statistikou nebo třeba nechcete sex s s ním, případně nejste na sex zralá obecně. Netvrdím, že to tak máte, ale jako zástupný důvod se to může objevit pod tlakem - vztah = musí být sex. On sex je i o tom, že je to činnost, která přináší následky, třeba v podobě těhotenství a člověk by pak měl být dostatečně zralý to řešit. (a to není jen o věku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
23.1.23 23:38
@tini píše:

Tak je otázka, jestli zakladatelku do HA někdo nutí, může používat i nějaký sofistikovaný systém pro přirozenou antikoncepci jako LadyComp, který má v podstatě stejnou klinicky testovanou úspěšnost, jen prostě nelze sexovat kdy chcete, ale kdy Vám to počítač povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí