Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě ty ultra thin, Real feel apod. přijdou stejný, jako obyč. Manžel taky nemá pocit, té by to s nimi byli nějaké lepší než s těmi obyč. ![]()
Takže osobně to považuji spíš za „placebo“ a marketing.
Nechce kondom, nebude mít sex.
Já bych do sebe hormony nikdy dobrovolně neládovala, je to strašnej blivajz.
To miluju, sex by chtel, ale kondom nee a ty mas do sebe prat humusy a on chuderka malo citi. Nazdar, co dalsiho pro tebe a tvuj klid asi nebude chtit delat. Na otcovstvi se citi ze je tak v klidu?
To je silene spatne podle me. Zaprve postrada respekt k tobe a tvemu rozhodnuti. Zadruhe ty jsi ochotna jist ha, mel by se umet obetovat i on. Zatreti stavi svoje pohodli nad bezpecnost. Nadhera
Pokud vás skutečně miluje, pak by měl respektovat vaše přání i s důvody, které k tomu máte. Užívání bez kondomu přijde se zakládáním rodiny.
@Anonymní píše:
Zdravím,
Užívám antikoncepci, ale vzhledem k tomu že je mi 21 a studuji na VŠ, úplně nemám 100% důvěru v antikoncepci a ráda bych pro svůj vnitřní klid užívala i kondom. Ale vidím jak se příteli naprosto příčí užívání kondomu, prý mě „necítí“.
Někdo podobný problém, jak na to jdete s chlapy vy? Ráda bych našla nějaký kompromis, např. užívání ultra thin kondomů, má s nimi Někdo zkušenost?
Děkuji
Jsi vysokoškolačka, otevři si tinder a uvidíš, jak můžeš kluky přehazovat vidlema. Přestaň se ponižovat a pošli toho vola do pr***e.
@tini píše:
To miluju, sex by chtel, ale kondom nee a ty mas do sebe prat humusy a on chuderka malo citi. Nazdar, co dalsiho pro tebe a tvuj klid asi nebude chtit delat. Na otcovstvi se citi ze je tak v klidu?
Necítí. Zakladatelka otěhotní a on ji pošle na potrat. Bohužel to tak často bývá.
Jak bych jako na to měla jít?
Jednoduše - buď kondom, nebo nic. V tomhle žádný kompromisy a zbytečná diplomacie. Kdyby něco - odskáčete to jako ženská vy, ne on.
Jednoduše, vzhledem k tomu, že moje libido se při užívání antikoncepce začalo limitně blížit nule, běžel můj manžel pro kondomy, až se mu za patami prášilo.
@Anonymní píše:
Zdravím,
Užívám antikoncepci, ale vzhledem k tomu že je mi 21 a studuji na VŠ, úplně nemám 100% důvěru v antikoncepci a ráda bych pro svůj vnitřní klid užívala i kondom. Ale vidím jak se příteli naprosto příčí užívání kondomu, prý mě „necítí“.
Někdo podobný problém, jak na to jdete s chlapy vy? Ráda bych našla nějaký kompromis, např. užívání ultra thin kondomů, má s nimi Někdo zkušenost?
Děkuji
Pokud necítí, tak necítí, s tím nic neuděláte, buď se v sexu shodnete nebo ne. Pokud on bude nosit kondom kvůli vám a nebude se v něm cítit dobře, nebo ustoupíte Vy a nebudete se cítit dobře zase Vy, povede to k tomu, že sex půjde do kytek a pak i vztah.
Ultra thin je nesmysl stejně jako alternativní materiály jako polyuretan, stejně Vám to znecitliví.
Alternativou může být přerušovaná soulož + počítání plodných a neplodných dní (i s HA to lze).
Možná bych se i zamyslel nad tím, jestli Vaše nedůvěra skutečně souvisí jen s čistou statistikou nebo třeba nechcete sex s s ním, případně nejste na sex zralá obecně. Netvrdím, že to tak máte, ale jako zástupný důvod se to může objevit pod tlakem - vztah = musí být sex. On sex je i o tom, že je to činnost, která přináší následky, třeba v podobě těhotenství a člověk by pak měl být dostatečně zralý to řešit. (a to není jen o věku)
@tini píše:
Tak je otázka, jestli zakladatelku do HA někdo nutí, může používat i nějaký sofistikovaný systém pro přirozenou antikoncepci jako LadyComp, který má v podstatě stejnou klinicky testovanou úspěšnost, jen prostě nelze sexovat kdy chcete, ale kdy Vám to počítač povolí.
Zdravím,
Děkuji