Antikoncepce a pochybnosti

Anonymní
11.1.24 08:16

Antikoncepce a pochybnosti

Mám dotaz. Jak to je, pokud se zapomene užít pilulka antikoncepce v prvním týdnu nebo tedy pokud by se snížila účinnost antikoncepce hned u první pilulky. V příbalovém letáku píší, že je třeba se chránit 7 dní i jinak. A pokud byl styk v týdnu před vynecháním pilulky, tak můžete být těhotná. Já jsem měla styk přesně před týdnem. Počítá se to jako styk v týdnu před vynecháním pilulky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
11.1.24 08:19

Jakože spermie v tobě budou týden čekat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.24 08:27

@medvidka To pochybuji, ale na 100% se to asi nedá vyloučit. Ptám se spíše do budoucna. Protože teď jsem tabletku užila jen jsem udělala blbost, protože jsem šla užít jinou tabletku, kterou jsem dnes už užít neměla. Došlo mi to až tehdy, když jsem ji už měla v ústech a šla jsem ji zapít vodou. Samozřejmě jsem ji neužila protože jsem ji vyplivla, ale nevím. Potrpím si na důsledné užívání HA

• Citovat
  • Upravit
11.1.24 09:38

A proč máš každou anonymní květinku jinou? :think: Nejsi náhodou ta, co má několik účtů, občas napíše slovensky, abychom ji nepoznaly a má panickou hrůzu z otěhotnění přes HA?

Jinak buď v klidu. Těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.24 10:12

@Barevné klubíčko Ne ale mám tady 2 účty. Teď píšu přes druhy, protože ho chci vymazat, ale zatím jsem nepřišla jak na to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.24 10:14

@Barevné klubíčko Pokud bys mi uměla poradit jak vymazat účet, budu věky ráda :D

• Citovat
  • Upravit
21311
@Anonymní píše:
@Barevné klubíčko Ne ale mám tady 2 účty. Teď píšu přes druhy, protože ho chci vymazat, ale zatím jsem nepřišla jak na to.

Napis @admin a oni ten druhy smaznou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
@Barevné klubíčko Pokud bys mi uměla poradit jak vymazat účet, budu věky ráda :D

Velice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.24 10:16

@Tichošlápek Jdu na to. Jelikož jsem se nikde nedopátrala jak si smazat účet

• Citovat
  • Upravit
20838
11.1.24 12:35
@Tichošlápek píše:
Napis @admin a oni ten druhy smaznou

Dobrý den,

děkujeme za hlášení. Uživatelce jsem napsala zprávu.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.24 19:59

Zapomenutá antikoncepce

Dobrý večer, beru antikoncepci bez přestávky, takže nemám pauzu a menstruaci. Moje otázka zní, jestli máte někdo zkušenost s tím, kolik prášků " je potřeba vynechat", aby žena otěhotněla. Máme dvě děti, obě na první dobrou. Abyste mě nepochopili špatně, o další dítě se nesnažíme, ani jsem nevynechala prášky schválně. V první třetině ledna jsme měli úmrtí v rodině a mě to úplně vzalo, jela jsem do konce ledna nějak na „automat“ kvůli dětem a manželovi. Dnes cca po měsíci jsem zjistila, že mi nesedí prášky se dny. Jakoby musela jsem vynechat v tom lednu takových 5-6 prášků, prostě jsem dneska u minuleho úterý, podle kalendáře do kdy mám prášky mít. Nevím, jestli za sebou, nebo přerušované, mám to období prostě v mlze :oops: Teď večer mám čas přemýšlet a uvažuji zda si mám jít koupit test, nebo zda by teoreticky, kdyby se stalo, už mělo být na testu něco vidět?… Moc děkuji všem co dočetli až sem a všem, co mě nebudou soudit.

• Citovat
  • Upravit
Janli
12.2.24 20:14

Pět prášků je na otěhotnění dost. Běž si koupit test.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1