Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych vysadit antikoncepci po pěti letech. Není to ale kvůli tomu, že bychom se s přítelem chtěli snažit o miminko, zatím je to na nás ještě brzy (23 let), ale už do sebe nechci cpát umělé hormony, skoro každý rok trpím na záněty a ta chuť na sex a vlhkost je prostě nižší. Budeme se pak chránit ani kondomy, protože to tělíska taky moc nestojím.
Dáte mi prosím pár rad jak pomoci tělu se srovnat, jaké doplňky, vitaminy používat apod? Díky
@kaja231 píše:
Chtěla bych vysadit antikoncepci po pěti letech. Není to ale kvůli tomu, že bychom se s přítelem chtěli snažit o miminko, zatím je to na nás ještě brzy (23 let), ale už do sebe nechci cpát umělé hormony, skoro každý rok trpím na záněty a ta chuť na sex a vlhkost je prostě nižší. Budeme se pak chránit ani kondomy, protože to tělíska taky moc nestojím.
Dáte mi prosím pár rad jak pomoci tělu se srovnat, jaké doplňky, vitaminy používat apod? Díky
Ja pila jen kontryhelovej caj a pozdeji jsem pridala kyselinu listovou. Ale doktor mi rekl, ze doplnky atd dobry, ale stejne na srovnani cyklu atd tomu ze zacatku dat proste jen cas.
@kaja231 píše:
Nebrala jsem nic
Já vysadila po 7 letech a nic jsem nebrala, tělo se srovnalo úplně samo v podstatě hned. Řešila bych, až kdyby nastaly nějaké problémy.
Já to měla stejně jako @Popokatepetla, vysazovala jsem po 13ti letech, tělo se do pár měsíců srovnalo samo.
Úplně stejně jako holky. Vysadila jsem po 11 letech, nezaznamenala jsem žádný rozdíl. Po 2 měsících se mi zkrátil cyklus na 25 dní jako před HA a za další 4 měsíce jsem otěhotněla. Neuzivala jsem vůbec nic
Vysaď tedy antikoncepci a nemusíš brát nic. Tělo si poradí samo. Jenom bys zbytečně utrácela…
Zdravím, mám celé nerozbalené balení antikoncepce Minisiston exp.do 2027.
Nesedí mi, je možnost to tady prodat kdo to bere?
Děkuji
@Kamila001
Není. Prodej léčiv vázaných na předpis (což HA je) je nezákonný
@kaja231 píše: