Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, má někdo zkušenosti s antikoncepcí Drovelis. Máte menstruaci při užívání této antikoncepce? Já nekrvácím vůbec a mám závratě. Nevím jestli to může být z antikoncepce. Děkuji za odpovědi. Lenka ![]()
Příspěvek upraven 22.08.22 v 14:18
Ano mám. Beru jí po porodu cca půl roku. Menstruaci mám, ale pouze 2 dny a hodně slaboučkou, kdybych neřešila hygienu, tak první den by mi stačil i 1 tampon na den, ten druhý už nosím jen intimky.
Zdravím začala jsem brát 2 platicko a menses jen úplně slabounkou může to být touto antikoncepci
Ahoj,
určitě už máte nějaké zkušenosti s touto HA.
Beru první plato (HA po 14 letech). Začala jsem ji užívat s prvními příznaky menstruace. Již po první tabletce se mi menstruace nerozjela. Nyní ji beru asi 6 dní a stále nic. První dva dny jen slabší špinění.
Je tento stav normální?
@Lucinecka.cz ahoj Drovelis jsem po třetím platíčku přestala užívat, jelikož se mi menstruace nerozjela vůbec a hlavně jsem měla stále závratě. Celkově mi po ní bylo divně.
Ahoj mě se menstruace vždy rozjede ale slabší už ji beru skoro rok a jsem spokojená
@85Eva dobrý den, děkuji za vaši nabídku. Drovelis jsem před rokem vyřadila. Nevyhovoval mi.