Antikoncepce Drovelis a menstruace

8
22.8.22 13:48

Antikoncepce Drovelis a menstruace

Dobrý den, má někdo zkušenosti s antikoncepcí Drovelis. Máte menstruaci při užívání této antikoncepce? Já nekrvácím vůbec a mám závratě. Nevím jestli to může být z antikoncepce. Děkuji za odpovědi. Lenka :srdce:

Příspěvek upraven 22.08.22 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5960
22.8.22 14:15

Ano mám. Beru jí po porodu cca půl roku. Menstruaci mám, ale pouze 2 dny a hodně slaboučkou, kdybych neřešila hygienu, tak první den by mi stačil i 1 tampon na den, ten druhý už nosím jen intimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.10.22 05:51

Zdravím začala jsem brát 2 platicko a menses jen úplně slabounkou může to být touto antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.23 12:36

Ahoj,
určitě už máte nějaké zkušenosti s touto HA.
Beru první plato (HA po 14 letech). Začala jsem ji užívat s prvními příznaky menstruace. Již po první tabletce se mi menstruace nerozjela. Nyní ji beru asi 6 dní a stále nic. První dva dny jen slabší špinění.
Je tento stav normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.4.23 14:46

@Lucinecka.cz ahoj Drovelis jsem po třetím platíčku přestala užívat, jelikož se mi menstruace nerozjela vůbec a hlavně jsem měla stále závratě. Celkově mi po ní bylo divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.4.23 14:54

Ahoj mě se menstruace vždy rozjede ale slabší už ji beru skoro rok a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.1.24 15:25

@85Eva dobrý den, děkuji za vaši nabídku. Drovelis jsem před rokem vyřadila. Nevyhovoval mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí