Tritico 75mg a dávkování

231
22.8.22 11:35

Tritico 75mg

Ahoj chci se zeptat dostala jsem tritico na spani
Zabral hned první den ale je to skoro týden a já si dála jednu celou dneska poprvé než sem šla spát a ráno sem byla hrozné rozlamaná a už od rána mám strach sucho v puse 🥺 a jako by mi někdo sedel na hrudníku je to normální? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.8.22 12:09

Uplne to nechapu. Vzalaf sis poprve celou a predtim jsi brala jednu nebo 2/3? A ty ti sedely dobrw. Pri vzeti vyssi davky nez kolik potrebujes je tahle reakce normalni, mela jswm to taky. Nejspis to proste znamena ze mas brat min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.8.22 12:10

@Snehulkabledulka opravdu? No to jsem potřebovala slyšet já pravé měla 1/3 dva dny pak 2/3 dva dny a teď už cely. A ten jsem si vzala pravé včera poprvé večer. I ty dny predtim jsem byla po ránu taková divná ale nebylo to tak jak dneska 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.22 22:07

Ja nych to povazovaka za dobrou zpravu ze vlastne nepotrebujes tolik. Ja beru uz 150 ani ta uz me neuspi😁musim k tomu vzdy vypit cbd caj nebo si dat kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.8.22 22:28

@Snehulkabledulka no jo jenže co když to hude na chvíli a za chvíli budu potřebovat taky o dost vic? ????🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
23.8.22 10:09

@Snehulkabledulka A prosím tě ty taky bereš Trittico nebo co bereš ty měl bych pár dotazů jen jestli máš taky nebo měla jsi takové vedlejší účinky dneska jsem se vzbudila teď už mám dokonce průjem a bolí mě břicho ale zase nemám to sucho v puse tady jsem tak rozlámaná jako včera potom celém prášku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 23:44
@Lucie411 píše:
@Snehulkabledulka no jo jenže co když to hude na chvíli a za chvíli budu potřebovat taky o dost vic? ????🤣

Tak mas porad dost moznosti jak zvysovat davky… 😁 pardon jestli to je nevhodny koment. ❤️ ja uz moc nemam kam dal jit. KdZ je nejhur beru tiapridal nebo neurol. Co s tim nevim a snazim se tim netrapit prptoze to tu nespavost samozrejme jeste zhorsuje. Vzhledem k tomu ze jsem kvuli nespavosti mela fakt chut uz skocit z okna, jsem rada ze ted spim a ze ziju😁 prasky neprasky, hlavne ze me uz proboha neco uspi…👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
24.8.22 09:28

@Snehulkabledulka to mas pravdu je mi jedno jestli budu mít prášky nebo ne do konce života ale na druhou stranu chci aby to už zabralo 😱 mám je týden asi je to málo ani v noci už spím ale zase přes den to proste není ono bohužel už od rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.8.22 13:10

Doporučuji se s takovým problémem obrátit na lékaře, ktery lék předepsal. Zde vám nikdo odborně neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí