Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry vecer vsem, chtela bych se zeptat na zkusenosti ostatnich zen… beru antikoncepci Eloine cca 10 mesicu… pokazde jsem mela menstruaci tak stredni az silnou… nyni ale byla dost slaba oproti ostatnim mesicu… brala jsem ale v prubehu mesice medrol(kortikoidy)… vim, ze s antikoncepci muze menstruace vymizet uplne… jen jsem myslela, ze pokud tak nastane, tak od zacatku… stalo se Vam, ze menstruace zacala byt slaba nebo vymizela az po nekolika mesicich ci roce brani? Dekuji moc za odpovedi
Ne. Zato už se mi stalo, že po řadě let třídenní menstruace jsem ji minulý měsíc měla šest. Žádné léky ani zdravotní problémy, HA stále stejná už několik let, beru pravidelně. Beru to tak, že nejsme roboti ![]()
Na tvém místě bych počkala na pár dalších, z jednoho měsíce dělat závěry je hodně předčasné. ![]()
Me se to teda stalo u poslední antikoncepce. Celou dobu braní jsem mela spíš silnější menstruaci, ale posledního půl roku pomalu jen špinim. Beru sice jinou jako ty, ale myslím že na tom moc nezáleží
tuhle beru asi dva roky, ani nevím. Je to moje třetí antikoncepce. S žádnou jsem nic podobného neměla. @Flora1 ![]()