Antikoncepce Luisea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3319
12.11.15 18:27

Ahoj holky, jsem tu nová ale snad poradíte :). HA Luisea beru druhý měsíc, předtím jsem měla Regulon. Nějak s ní mám ale stále problémy první měsíc jsem dostala menstruaci týden před dobráním plata a tento měsíc jsem ji nedostala vůbec. Moje doktorka říká, že je to během tří měsíců normální, že si HA musí sednout a že mám vydržet. Tak by mě zajímalo jestli jste to taky některá měla a jestli si to opravdu sedne samo nabo spíš budu muset měnit antikoncepci, což by se mi znovu nechtělo. Děkuji za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
13.11.15 08:27

Vydrž 3 měsíce, pokud se to potom neupraví, tak asi nikdy. Držím palečky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.3.16 13:42

Ahoj holky mela jsem antikoncepci Nuvaring, ted mesic sem byla bez anti a nyni mi doktor napsal tuto. Dnes jsem dostala menses tak jsem nasadila a do hodiny prestala krvacet. je to normalni? jake mate zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.3.16 18:11

Prosim, jaka.je cena teto antiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.3.16 18:57
@xnops píše:

ja platila necelych 600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.3.16 18:57
@xnops píše:

ja platila necelych 600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.5.16 11:10

AHoj holky mam dotaz. Dnes jsem zacla brat treti platicko a v době placebo tablet se menses nedostavila. mate taky tuto zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.5.16 21:50

Ahoj holky, chci se zeptat, používám HA Luisea uz asi 2roky. Ve 2. Tydnu bráni antikoncepce jsem jela pryč, neměla jsem u sebe antikoncepci a mela jsem sex, bylo to v úterý spis ve stredu uz no, tak jsem si prášek nevzala, partnerovi jsem to říkala aby se teď snažil byt Opatrny, ale nikdy nevíme. Je tu šance ze bych mohla byt těhotná? Vzala jsem si ho hned ve stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.5.16 21:50

Ahoj holky, chci se zeptat, používám HA Luisea uz asi 2roky. Ve 2. Tydnu bráni antikoncepce jsem jela pryč, neměla jsem u sebe antikoncepci a mela jsem sex, bylo to v úterý spis ve stredu uz no, tak jsem si prášek nevzala, partnerovi jsem to říkala aby se teď snažil byt Opatrny, ale nikdy nevíme. Je tu šance ze bych mohla byt těhotná? Vzala jsem si ho hned ve stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.16 15:19

Já beru tuhle antikoncepci 2 měsíc a nabrala jsem 4 kg. Upravila se mi sice pleť, ale jinak si přijdu jak nafouklej balon a mám chuť na sladký. Tak přemýšlím, že jí změním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
15.6.16 21:14

Ahojte, já luiseu před týdnem po dvou letech vysadila… Prášky jsem brala přesně tak, jak jsem měla e i tak jsem při MS trpěla na velké bolesti a zvracení, pleť se mi sice zlepšila ale přibrala jsem.. No a teď poslední kapka byla že jsem v půlce plasticka dostala MS a nejspíš jsem otěhotněla a prodělala potrat.. Měla jsem žluté tělísko na vaječníku, zvýšený těhotenský hormon v krvi… A to přes antikoncepci.. Ja osobně nedoporučuji.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 17:21

Váha

Ahoj holky, tuhle antikoncepci beru již druhým rokem, měsíčky jsem měla ze začátku 3 měsíce v kuse a jelikož říkal doktor, že se z tého antikoncepce nepřibírá, tak za rok 10 kg nahoru :( A to se moje životozpráva nějak nezměnila abych měla nějak jiný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.9.16 00:12

Ahoj, já jsem nejdřív 2 roky brala Katyu, pak 5let Sunyu a teď mám 5. měsícem Luiseu. Když jsem četla různé diskuze, tak jsem se bála s ní vůbec začít.. zbytěčně:) zatím musím zaťukat, že mi vždy každá anti sedla. S Luiseou jsem ani nepřibrala, ani mě nic nebolí, funguju normálně. Menses téměř nemám, jen tak lehce cca dva dny, spíš špinění, což mi teda fakt nevadí:D Jen si pořád nemůžu zvyknout na 24+4 po těch letech s 21 :)) ale jinak vše ok. Jediné, co mi (zatím) na Luisee trochu vadí je o dost vyšší cena než na jakou jsem byla zvyklá u Katyi a Sunyi.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
2.10.16 22:31

Beru ji asi rok a pul, sice se vahove drzim, obcas pri brani placeba krvacim, nekdy jen lehounce zaspinim, ale prsa me boli temer porad a navic se asi po pul roce dostavilo stridani nalad a hlavne nechut k sexu, coz jsem nikdy predtim nemela.. Tak nejspis uplne vysadim, jen resime co dal, manzel neni z kondomu nadseny, ja uz prasky nechci. A dve deti zatim staci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
2.10.16 22:57

@pet01 co tělísko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie