Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mate s touto Luisea antikoncepci zkusenost? Doktor mi ji dnes napsal, ze prej je dobra, tak se chci zeptat jestli ji nekdo pouziva ![]()
Ahoj, taky mi ji teď na gyndě předepsala…napsala mi jí kvůli tomu, že prý se po ní nepřibírá, ba naopak, ale na netu jsem o ní nic nenašla…v lékárně mi jí museli objednávat, prý je to snad horká novinky, tak nevím ![]()
Me ji obednavat nemuseli, ale doktor taky rikal ze je dobra na plet a nepribira se po ni a taky jsem nic nenasla, tak sem zvedava
uz beru treti den a zatim dobry ![]()
Ja ji beru uz tri mesice a budu ji muset vysadit protoze me po ni hrozne boleji prsa… v nezadoucich ucinku se tam pise bolesti prsa cysta v prsu… a ja kdyz jsi saham na prave prso tak je citit boulicka… sem objednana k doktorovi t
Ak uvidim co a jak…ale myslim jsi ze to mam z tehle antikoncepce
@Misha1993 já si taky po tomto nahmatala bouličku, i gyndařka mi to potvrdila, tak už od listopadu neužívám a teď neberu žádnou antikoncepci a je to lepší ![]()
Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Antikoncepci Luisea mi paní doktorka předepsala nově. Předtím jsem měla Katya a dneska jsem dobrala poslední tabletku Katyi a po ní mám udělat vždycky 7 dní pauzu, než začnu brát další platíčko. Nevím jak na to navázat tu Luiseu, abych to brala dobře a navíc u ní jsou nějaký nálepky na nalepení dnů. Prosím poraďte. Děkuji
![]()
Ahoj chci se zeptat.. Dneska sem byla u gyneložky a dostala sem předpis na Luiseu.. Kdy jí mám začít brát? Hned zítra nebo po skončení měsíčku?
![]()
Ahoj všechny co berete také Luiseu. Já ji beru už 4 měsíce a vzhledem k tomu, že to má byla antikoncepce po které se nepřibírá, tak to teda zrovna u mě tak nevypadá, už mám 3 kila nahoře, věčnou chuť na sladké, která nejde korigovat, prsa se mi zvětšily a jsou dost citlivé, bolestivé. Pleť se zatím zlepšuje, ale abych ji brala kvuli pleti a zároveň nabrala kdo ví kolik kilo a ješte měla bolestivá prsa to se mi nelíbí. Za sebe nedoporučuji. ![]()
Ahoj ženy, nevíte prosím některá jak se lepí ty štítky na tu antinu? Začínám brát totiž v sobotu, ale jak pak ostatní dny
? Jsem z toho blbá
. Děkuji za rady
.
Dobrý den,
začala jsem brát Luiseu na začátku menstruace… uběhlo 9 dní a stále mám krámy.. sice slabé, ale docela mě to znepokojuje.. Myslíte, že se to srovná? ![]()
@markashek pokud beres antinu poprve tak je to proste spineni, ktere muze trvat klidne mesic nez se to upravi. Ja to tak mela taky, od mesicku po mesicky jsem spinila a dalsi mesic uz to bylo v pohode. Myslim ze muzes byt v klidu. ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jaké jsou vaše zkušenosti s antikoncepci luisea??? Ja ze ji zacnu za mesic brat a když koukam na komentáře tipu ze většinu holek z ni boly prsa atd. Prosím napište své zkusenosti., dekuju ![]()
Mě při brané týhle anti skoro zmizela menstruace
bylo to spíš jen pár dní špinění. žádný bolení prsou, přibírání..za mě v pohodě ![]()
Ahoj holky. Mam dotaz. Zacala jsem uzivat tuhle antikoncepci a uz od zacatku k ni nemam duveru a myslim ze i opravnene. Poprve v zivote beru dvoufazovou. Do ted jsem mela klasickou a prvni den kdy jsem ji zacala brat mi menstruace skoncila a ze uz jsem par antikoncepci vystridala. No a ted jsem zacala brat tohle prvni den mesicku skoro mi zmizeli a dnes beru prasek 7 den a uz 3 dny normalne regulerne krvacim kdybych spinila tak to neresim ale tohle se mi proste nezda.. a potrebuji od vas radu. Ve stredu letime na dovolenou a jiste chapete ze tam nechci resit damske problemy celou dovcu a tak premyslim ze bych se na to vyprdla vysadila ji ale nevim abych to jako znovu nedostala nevim proste jestli si tim spis pomuzu nebo jestli mam brat dal a doufat ze se to srovna. Jsem hrozne vytocena
premyskim ze stejne po dovoleny zavolam na gyndu co mi to jako predepsal za smejd
nikdx jsem nemeka takove problemy bolest bricha neustoupila hruza…
Ahojky holky ja dnes dostala nove rec.na tuto antikon. Luisela Doktorka my ji predepsala, jelikoz je nizkohormonalni ale take my vysvetlila co vse mne ceka a muze pripadne nastat. Bolesti prsou, mirna kolisavost vahy (nahoru, dolu),bolestivost a nepravidelnost menzes…Ale to trva pry u vetsiny antikon. zhruba 3 mes. jelikoz se telo s novou latkou jakoby seznamuje..chapete co tim chci rict.Ja mnela jednu za svuj zivot a ta nebyla dobra. Takze ted vyzkousim tuto i pres clanky ktere zde jsou a myslim, si ze clovek taky musi neco vydrzet kdyz nechce otehotnet…ne!!!Jinak se drzte