Antikoncepce Luisea

231
24.9.14 18:55

Antikoncepce Luisea

Ahoj holky mate s touto Luisea antikoncepci zkusenost? Doktor mi ji dnes napsal, ze prej je dobra, tak se chci zeptat jestli ji nekdo pouziva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
873
1.10.14 09:52

Ahoj, taky mi ji teď na gyndě předepsala…napsala mi jí kvůli tomu, že prý se po ní nepřibírá, ba naopak, ale na netu jsem o ní nic nenašla…v lékárně mi jí museli objednávat, prý je to snad horká novinky, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
1.10.14 09:57

Me ji obednavat nemuseli, ale doktor taky rikal ze je dobra na plet a nepribira se po ni a taky jsem nic nenasla, tak sem zvedava :) uz beru treti den a zatim dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.14 00:49

Ja ji beru uz tri mesice a budu ji muset vysadit protoze me po ni hrozne boleji prsa… v nezadoucich ucinku se tam pise bolesti prsa cysta v prsu… a ja kdyz jsi saham na prave prso tak je citit boulicka… sem objednana k doktorovi t
Ak uvidim co a jak…ale myslim jsi ze to mam z tehle antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
22.2.15 14:11

@Misha1993 já si taky po tomto nahmatala bouličku, i gyndařka mi to potvrdila, tak už od listopadu neužívám a teď neberu žádnou antikoncepci a je to lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.3.15 20:31

Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Antikoncepci Luisea mi paní doktorka předepsala nově. Předtím jsem měla Katya a dneska jsem dobrala poslední tabletku Katyi a po ní mám udělat vždycky 7 dní pauzu, než začnu brát další platíčko. Nevím jak na to navázat tu Luiseu, abych to brala dobře a navíc u ní jsou nějaký nálepky na nalepení dnů. Prosím poraďte. Děkuji :) :) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 15:59

Ahoj chci se zeptat.. Dneska sem byla u gyneložky a dostala sem předpis na Luiseu.. Kdy jí mám začít brát? Hned zítra nebo po skončení měsíčku? :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.15 07:30

Luisea

Ahoj všechny co berete také Luiseu. Já ji beru už 4 měsíce a vzhledem k tomu, že to má byla antikoncepce po které se nepřibírá, tak to teda zrovna u mě tak nevypadá, už mám 3 kila nahoře, věčnou chuť na sladké, která nejde korigovat, prsa se mi zvětšily a jsou dost citlivé, bolestivé. Pleť se zatím zlepšuje, ale abych ji brala kvuli pleti a zároveň nabrala kdo ví kolik kilo a ješte měla bolestivá prsa to se mi nelíbí. Za sebe nedoporučuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.5.15 09:30

Luisea a štítky?

Ahoj ženy, nevíte prosím některá jak se lepí ty štítky na tu antinu? Začínám brát totiž v sobotu, ale jak pak ostatní dny :oops:? Jsem z toho blbá :roll:. Děkuji za rady :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.5.15 19:55

Dlouhá menstruace?

Dobrý den,
začala jsem brát Luiseu na začátku menstruace… uběhlo 9 dní a stále mám krámy.. sice slabé, ale docela mě to znepokojuje.. Myslíte, že se to srovná? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
18.5.15 21:42

@markashek pokud beres antinu poprve tak je to proste spineni, ktere muze trvat klidne mesic nez se to upravi. Ja to tak mela taky, od mesicku po mesicky jsem spinila a dalsi mesic uz to bylo v pohode. Myslim ze muzes byt v klidu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.15 00:51

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jaké jsou vaše zkušenosti s antikoncepci luisea??? Ja ze ji zacnu za mesic brat a když koukam na komentáře tipu ze většinu holek z ni boly prsa atd. Prosím napište své zkusenosti., dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
17.8.15 14:56

Mě při brané týhle anti skoro zmizela menstruace :mrgreen: bylo to spíš jen pár dní špinění. žádný bolení prsou, přibírání..za mě v pohodě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
30.8.15 07:44

Ahoj holky. Mam dotaz. Zacala jsem uzivat tuhle antikoncepci a uz od zacatku k ni nemam duveru a myslim ze i opravnene. Poprve v zivote beru dvoufazovou. Do ted jsem mela klasickou a prvni den kdy jsem ji zacala brat mi menstruace skoncila a ze uz jsem par antikoncepci vystridala. No a ted jsem zacala brat tohle prvni den mesicku skoro mi zmizeli a dnes beru prasek 7 den a uz 3 dny normalne regulerne krvacim kdybych spinila tak to neresim ale tohle se mi proste nezda.. a potrebuji od vas radu. Ve stredu letime na dovolenou a jiste chapete ze tam nechci resit damske problemy celou dovcu a tak premyslim ze bych se na to vyprdla vysadila ji ale nevim abych to jako znovu nedostala nevim proste jestli si tim spis pomuzu nebo jestli mam brat dal a doufat ze se to srovna. Jsem hrozne vytocena :cert: premyskim ze stejne po dovoleny zavolam na gyndu co mi to jako predepsal za smejd :cert: nikdx jsem nemeka takove problemy bolest bricha neustoupila hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.10.15 22:42

Ahojky holky ja dnes dostala nove rec.na tuto antikon. Luisela Doktorka my ji predepsala, jelikoz je nizkohormonalni ale take my vysvetlila co vse mne ceka a muze pripadne nastat. Bolesti prsou, mirna kolisavost vahy (nahoru, dolu),bolestivost a nepravidelnost menzes…Ale to trva pry u vetsiny antikon. zhruba 3 mes. jelikoz se telo s novou latkou jakoby seznamuje..chapete co tim chci rict.Ja mnela jednu za svuj zivot a ta nebyla dobra. Takze ted vyzkousim tuto i pres clanky ktere zde jsou a myslim, si ze clovek taky musi neco vydrzet kdyz nechce otehotnet…ne!!!Jinak se drzte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí