Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tuhle angínu beru už 8let, měsíčky max 3dny a slabé. Jinak necítím žádné negace. Trápí mě bolest hlavy, ale to není jisté čím je. Teprve jdu na vyšetření. Takže za mě je asi ok. Luca ![]()
@Janiicka33 píše:
Ahojky holky z důvodů náhlé nutnosti přestat užívat antikoncepci nabízím celé balení, jen rozbalené ke kontrole obsahu. Expirace 10/2023. Měl by někdo zájem. Cena se slevou.
Víte, že je to nelegální, že?
Ahoj mám otázku ohledně luisea antikoncepce chtěla jsem se zeptat zda ji mohu začít užívat dříve něž v den menstruace?
@jessi18 píše:
Ahojky holky ja dnes dostala nove rec.na tuto antikon. Luisela Doktorka my ji predepsala, jelikoz je nizkohormonalni ale take my vysvetlila co vse mne ceka a muze pripadne nastat. Bolesti prsou, mirna kolisavost vahy (nahoru, dolu),bolestivost a nepravidelnost menzes…Ale to trva pry u vetsiny antikon. zhruba 3 mes. jelikoz se telo s novou latkou jakoby seznamuje..chapete co tim chci rict.Ja mnela jednu za svuj zivot a ta nebyla dobra. Takze ted vyzkousim tuto i pres clanky ktere zde jsou a myslim, si ze clovek taky musi neco vydrzet kdyz nechce otehotnet…ne!!!Jinak se drzte
Ahoj ja ji brala trictvrte roku a mela jsem silene stavy. I mne doktor rekl, ze ctvrt roku muze trvat nez si to sedne. Dala jsem tomu cas a i presto nepravidelna menstruace, do toho spineni, takze ja byla v,,suchu" tak tyden v mesici. Navic mne zacali bolet prsa a pnuti v podbrisku, tezke nohy a abych nezapomnela rozjeli se mi uzkosti a deprese 😵💫 A aby toho nebylo malo ted po rocni preventivni prohlidce mi doktor nasel cystu na vajecniku, takze muj nazor TODLE UZ V ZIVOTE NE 🤷🏼♀️ (Po trictvrte roce brani Luisei jsem volala doktorovi, aby mi napsal jinou). Po me zkusenosti bych tomu cas urcite nedavala. Zatim co jsem tak procitala na netu recenze, jsem na ni moc dobre ohlasy necetla, ale nerikam, ze nekomu nemuze sednout 🙂 tak preji hodne stesti