Antikoncepce Luisea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
4.2.17 17:55

Ahoj, Luiseu beru už dva roky a nemohu si ji vynachválit. Pleť se mi zlepšila a ani se mi nezvedla kila. Nedávno jsem ji teda na pár měsíců vysadila, ale teď, když jsem ji nasadila znovu, mi přijde, že mám zvýšenou chuť na sladké. Podle mě je to spíše o tom, aby si to tělo na tu antikoncepci opět zvyklo. Nemám v plánu tuto antikoncepci měnit. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
16.2.17 17:03

Ahoj holky, beru ted Luiseu 11dni..předtím 4roky nic. A co 2dny vecer krvácím, pak pres den dobrý a potom zase. Všude píšou, že si tělo 3měsíce zvyka..no, jestli tímhle stylem nebudu za chvíli chudokrevna. Kdysi jsem brala 5let Jeanine a takový problém jsem s ní neměla. Že by se tělo po 2 porodech tolik změnilo? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.17 16:46

Omlouvam se že ruším ale chtela bych se zeptat 8o antikoncepci Luisea beru již druhym měsícem. Předtim jsem brala Bonadeu a ted beru poprve dvoufazovou zhruba pred dvouma tydnama jsem mela dostat menstruaci ale nic zhruba tyden pred dobranim plata jsem nedopatřenim zapomela vzit 3 prášky :( a mela s partnerem styk. Menstruace furt nikde :? Tak nevim jestli je to tim ze jsem byla zvykla prásky vysazovat a je to pro telo šok a nebo jsem v tom :nevim: na gyndu se mi nechce abych neplašila… Neporadil by mi nekdo :nevim: předem moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
1
4.5.17 11:41

Nabízím Luiseu

Hezký den, neměl byste někdo zájem o 2 a půl platíčka ha Luisea? Prodám za 400,– bohužel mi nevyhovovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.6.17 11:38

Prodám antikoncepci Luisea

Dobrý den, prodám celé balení (všechna tři platíčka) HA Luisea, cena 300 Kč z důvodu končící expirace 9/2017. Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.11.17 20:06

Já jsem jí teď začala brát 1 měsíc. Zatím ok, cyklus upraven, ta předešlá už nefungovala. Jen se mi trochu zhoršila pleť, ale doktor říkal, že první 3 měsíce jsou horší a pak bude ok. Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 18:14

Dobrý den, zbylo mi tu jedno celé balení Louise, expirace 3/2020. Kdyby měl někdo zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.1.18 08:09
@Ewush1 píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Antikoncepci Luisea mi paní doktorka předepsala nově. Předtím jsem měla Katya a dneska jsem dobrala poslední tabletku Katyi a po ní mám udělat vždycky 7 dní pauzu, než začnu brát další platíčko. Nevím jak na to navázat tu Luiseu, abych to brala dobře a navíc u ní jsou nějaký nálepky na nalepení dnů. Prosím poraďte. Děkuji :) :) 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.1.18 08:15

Ahoj, ty nálepky jsou aby sis mohla nalepit den kdy je začneš brát. Každá ta nálepka začíná jiným dnem, takže když si vezmeš první prášek v sobotu najdeš si nálepku, která začíná sobotou a nalepis ji hned od prvního prášku. Lepí se to nad první řadu pilulek, aby jsi měla přehled který den už jsi prášek vzala. ;) Já už ji beru víc jak rok, ale teď jsem vysadila. Jinak měsíčky po ní jsou velmi slabé a trvají tak 3az4 dny. Ani jsem nepocitovala že je mám. Bez antikoncepce krvácím masivně a dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80319
18.1.18 08:17

@Zelyška normálně pokračuj jako bys brala Katyu, po 7 dnech vezmeš Loiusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.2.18 13:41

Zdravím holky,

chtěla bych si posunout periodu při Luisea a četla jsem, že tehdy stačí jen zkrátit placebo užívaní tablet. Včera jsem měla placebo, chtěla bych vždy užívat tablety od pondělí. Stačí tedy, když už ostatní placebo jíst nebudu a vemu si hned aktivní tabletku z nového balení? :)
Případně… je vůbec nutné ty placebo brát? V lékarně mi paní řekla, že to brát nemusím. Beru, ale když zapomenu, je to asi při placebo jedno ne?

Případně, ak po jedné placebo tabletě začnu s novým platem, dostaví se teď menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
14.7.18 22:47

@Mirulinečka ahoj, máš ji ještě? Nebo už jsi ji prodala? Měla bych zájem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.18 16:31

@lesniboruvka - už prodáno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.19 11:36

Luisea

Zdravím, teď beru antikoncepci Luisea třetím měsícem. Druhý měsíc mi menstruace začala silná, ale trvala pouze jeden den, pak jsem zhruba dva dny pouze špinila. V prosinci ale nastaly problémy a jak čtu komentáře ostatních, tak by to mohl být nějaký vedlejší účinek. Čtyři dny vkuse mi bylo neustále na zvracení, ale nic nešlo ven a hrozně mě bolelo břicho. Měla jsem podezření na vředy, jelikož mi bývalo špatně po jídle, ale teď už mi bývá špatně i normálně. Těhotenství ale vylučují. Myslíte, že by to mohlo být právě těmi prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.22 00:20

Luisea

Zdravím, mám nově antikoncepci Luisea. Chtěla bych se zeptat jak se začíná brát? A jaké jsou nežádoucí příznaky děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí