Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat jestli máte také problémy s tím když si jdete koupit antikoncepci MYWY. Dost často se mi stává že je v lékárnách nemají a musejí mi je objednat. Dneska jsem si je byla kupovat ale musela jsem obejít všechny lékárny ve městě nakonec když jsem byla v té poslední tak je tam také neměli tak mi nezbývalo nic jiného než aby mi je objednali.
Byla jsem si je vyzvednout a přišli mi tři krabičky a v každé z nich bylo jedno platíčko a stálo mě to o hodně více než když si je kupuji. ![]()
Nech si předepsat Daylette nebo Eloine… je to úplně to samé a třeba Eloine určitě budou mít v lékárnách běžněji
MYWY má v současné době výpadek ve výrobě, taky jsem sehnala až v 9. lékárně, ale já si je nejdřív obvolala, abych nelítala.
Jinak to objednání po jednom platu se sakra prodraží.
@TTerezaa
Tak to netuším, nejsem výrobce.
mám ji teď poprvé, tak doufám, že ne. ![]()
@SussieS
Já právě hned koukla, kdyby ten výpadek trval dlouho, a je to jednou tolik.
tuhle mi dr. doporučovala, právě že má parametry nějaký drahý, ale je to levnější verze.
No jen doufám že se tyto výpadky nebudou stávat často!
Jsou to mé jediné prášky které beru rok jiné jsem nezkoušela a ani nepotřebuji, krásně jsem si na ně zvykla hlavně se mi u nich líbí to že se berou každý den tak že se mi nestává že bych na ně mohla zapomenout! ![]()
@Camael Ještě jsem našla že je Nyssiela, a ta je cenově srovnatelná s Mywy
@TTerezaa
Jen škoda, že mají jen číselný označení a ne dny. Dr. mi u nich vybájila hory doly, tak jsem zvědavá. ![]()
@SussieS
Díky.
já sehnala to jedno balení na 3 měsíce, tak kdyby to vypadalo na delší výpadek, optám se.
Vždy je kupuji za 425 kč ale tet jak mi je museli objednat tak jsem počítala těch 530 kč ale když na mě vybalili 760 kč
kolik za ně dáváte přibližně vy? ![]()
@TTerezaa
Tak trojbalení jsem teď brala za 430, ale po jednom mi to nabízeli za 240/ks, což se sakra prodraží.