Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc nechápu, ty jsi udělala normálně pauzu, ale ne celých sedm dní, jen 4? To nevím, jestli tím krvácení oddálíš.
@vokishka Mám 4. den pauzy, ale menzes se měla dostavit už dnes(3.-4.den), jako každý měsíc, nedostavila. Tak jsem tento 4. den pauzy vzala aktivní pilulku a teď to chci dobrat do konce balení a pak teprve udělat pauzu
@Anonymní píše: Více
Vždyt víkend už byl a když jsi ji dodnes nedostala, proč jsi začala brát další platíčko. Poznáš, jestli jsi ji oddálila. Dělá se to tak, že se rovnou pokračuje bez pauzy s druhým platíčkem.
@vokishka Ale víkend co teď bude.. Začala abych měla nějak trochu jistotu že i tak nepřijde v následujících dnech, protože bych jí měla i do toho víkendu.. Kdyby prišla dnes, jako vždy, tak bych to neřešila
nevím upřímně
@vokishka a ty víkendové plány se naskytly až dnes. Kdybych věděla dřív, tak ji oddálím normálně.
No, když si zacala brat prasky, tak muze prijit jeste pozdeji, takže sis moc nepomohla.
@j.a.n.i1 Všude jak čtu tak čtu jen že,,je možné, že krvácení nepřijde vůbec nebo jen jako lehké špinění" ne že by přišlo v normální verzi..
No, vsude je to psaný na variantu, že neuděláš pauzu vubec a ne ze ji budes zkracovat na 4 dny… To uz klidne muze prijit v normalni verzi a později.
A co s tím maji společného víkendové plány? Když něco beru, tak mám na to taky informace, jak se to ma brát. Ne ze si z toho udělám vlastní pravidla braní ![]()
@Dahlia0409 Když nemáš jak hezky poradit, nebo říct, že jsem to pokazila, tak se ani nevyjadřuj ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Jsi natvrdla? Se jí naskytl nějaký pich ne a nechce mít krvácení.
@JancaS84 píše: Více
Nejsem, jen pak nechapu, proč se chodí někdo ptát na brani a ucinnost HA, kdyz si to bere jako lentilky
Kdyby se zeptala nejdřív, jestli to tak může vzít
Ahoj holky
jsem ted v 4. dnu pauzy (kdy bych normalne mela dostat menzes a nedostala) a zacla jsem brat nove platicko pilulek, protoze se mi neco o vikendu naskytlo.
Minuly mesic sem kvuli dovolene taky oddalila menzes, takze ted je to 2. mesic, co ji snad nebudu mit.
Je to bezpecne? Prijde menzes normalne dalsi termin pauzy? kdyby ne, co mam delat? Dekuji za odpovědi předem
Snad jsem neudelala blbost.