Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, je to pro mě trošku citlivé, psala jsem už i své gynekoložce ale zjistila jsem že ma teď dovolenou. Každopádně k věci, v pátek večer mi začala menstruace a běžně ji mívám 4-5 dní a v sobotu jsem měla dost krve, akorát jak to mívám a v neděli už to pomalu přestávalo a dnes už nemám skoro ani kapku. Beru antikoncepci, myslíte že to má nějaký vliv na to? Mela jsem 7 denni pauzu a mela jsem si v sobotu vzít prášek ale bohužel si ho musím vzít až zítra protože jsem si je nechala doma a jsem ted mimo, a myslela jsem že se během té doby ještě vrátím domů ale nakonec ne. Myslite ze to je kvuli tomu že si takhle prodloužím pauzu o 3 dny? Já tomu opravdu nerozumím… vždy jsem menstruaci měla pravidelnou a ted bohužel ne. Co myslíte že by to mohlo být? Jinak antikoncepci beru uz skoro 2 roky.
Při braní HA nemáš klasickou menstruaci, ale pouze krvácení z důvodu vysazení hormonů. To, že trvá jen 2,5 dne se stát může
(mě osobně se, když jsem HA brala postupně také takhle zkrátila, že to pak už v podstatě byl jen den krvácení a pak 2 dny špinění).
PS: Pokud nové plato začneš brát až se 3 denním zpožděním, chraň se tenhle měsíc i jinak, HA nemusí správně účinkovat
@Anonymní 57863749 Strašně moc děkuju za informace. Opravdu moc. Budu se toho držet. ![]()