Antikoncepce při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
6.9.10 19:14

Antikoncepce při kojení

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli máte někdo dobrou antikoncepci,co se dá brát při kojení…beru Azalii,a začíná mi silně nevyhovovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
729
6.9.10 19:22

Ahojky, ja jsem brala od konce sestinedeli po celou dobu kojeni (do 20ti mesicu veku dcery)Cerazzette a maximalne mi vyhovovala :wink: . Je pravda, ze jsem na ni cetla i negativni zkusenosti, ale to clovek zjisti az po vyzkouseni. Tak preji dobrou volbu, at Ti HA nedela problemy :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
6.9.10 19:38

Já jsem měla taky Cerazzette a nemůžu si stěžovat! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
6.9.10 19:41

Cerazette a taky v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.9.10 19:44

Ahoj, já brala Cerazzetten a ten mi silně vadil. Tak mi doktor napsal Azalii a ta letěla do koše asi po týdnu. :-( Takže u mě bylo všechno špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.9.10 19:58

Ahoj Momi. koukni na tuto diskuzi.

https://www.emimino.cz/…zalia-49219/

Docela mě to překvapilo. A v únorátkách 2010 holky hodně Azalii vysazovali kvůli špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
6.9.10 19:59

Beru cerazette a naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.9.10 20:06

Mě doktor tvrdil že obě zmiňované antiko jsou složením naprosto stejné jen jiný výrobce. Beru Azalii. První 3 měsíce jsem z ní byla nešťastná. Furt jsem špinila a z ničeho nic se to spravilo a teď o ní ani nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.9.10 20:07
Markit.Hl píše:
Ahoj Momi. koukni na tuto diskuzi.

https://www.emimino.cz/…zalia-49219/

Docela mě to překvapilo. A v únorátkách 2010 holky hodně Azalii vysazovali kvůli špinění.

Jojo,tohle jsem včera četla,a posílilo to jen moje rozhodnutí Azalii přestat brát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.9.10 20:08
Jackie píše:
Mě doktor tvrdil že obě zmiňované antiko jsou složením naprosto stejné jen jiný výrobce. Beru Azalii. První 3 měsíce jsem z ní byla nešťastná. Furt jsem špinila a z ničeho nic se to spravilo a teď o ní ani nevím.

já jí beru cca od listopadu-prosince 2009,a špinit jsem začala až teď poslední týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.9.10 20:11

Hele zkus to vydržet. Já jsem byla taky hrozně naštvaná a špinila jsem snad v kuse a hrozně. Až jsem přišla za gyndařem že už ji nechci. Právě mi řekl to že jsou dvě a složení totožný tak jsem u toho vydržela a fakt to z ničeho nic přestalo a ob té doby jedinej problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
12.9.10 20:48

ja jsem brala cerazette mesic a tedka ji vysazuji uz jsem dvakrat krvacela co tyden po sobe a furt spinim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.9.10 21:57

Jen mě napadlo,může se lepit Evra při kojení?Dneska jsem jí viděla na jedné dívčině,a co si vzpomínám,tak cenově je to asi podobné.chodím cvičit,a budu chodit 2× týdně do bazénu,vydrží to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
6.10.10 07:53

Holky vytahuju tohle téma bayhc nezakládala další…dá se používat ten kroužek během kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí