Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli máte někdo dobrou antikoncepci,co se dá brát při kojení…beru Azalii,a začíná mi silně nevyhovovat ![]()
Ahojky, ja jsem brala od konce sestinedeli po celou dobu kojeni (do 20ti mesicu veku dcery)Cerazzette a maximalne mi vyhovovala
. Je pravda, ze jsem na ni cetla i negativni zkusenosti, ale to clovek zjisti az po vyzkouseni. Tak preji dobrou volbu, at Ti HA nedela problemy
.
Ahoj, já brala Cerazzetten a ten mi silně vadil. Tak mi doktor napsal Azalii a ta letěla do koše asi po týdnu.
Takže u mě bylo všechno špatně.
Ahoj Momi. koukni na tuto diskuzi.
https://www.emimino.cz/…zalia-49219/
Docela mě to překvapilo. A v únorátkách 2010 holky hodně Azalii vysazovali kvůli špinění.
Mě doktor tvrdil že obě zmiňované antiko jsou složením naprosto stejné jen jiný výrobce. Beru Azalii. První 3 měsíce jsem z ní byla nešťastná. Furt jsem špinila a z ničeho nic se to spravilo a teď o ní ani nevím.
Markit.Hl píše:
Ahoj Momi. koukni na tuto diskuzi. Docela mě to překvapilo. A v únorátkách 2010 holky hodně Azalii vysazovali kvůli špinění.
Jojo,tohle jsem včera četla,a posílilo to jen moje rozhodnutí Azalii přestat brát ![]()
Jackie píše:
Mě doktor tvrdil že obě zmiňované antiko jsou složením naprosto stejné jen jiný výrobce. Beru Azalii. První 3 měsíce jsem z ní byla nešťastná. Furt jsem špinila a z ničeho nic se to spravilo a teď o ní ani nevím.
já jí beru cca od listopadu-prosince 2009,a špinit jsem začala až teď poslední týden ![]()
Hele zkus to vydržet. Já jsem byla taky hrozně naštvaná a špinila jsem snad v kuse a hrozně. Až jsem přišla za gyndařem že už ji nechci. Právě mi řekl to že jsou dvě a složení totožný tak jsem u toho vydržela a fakt to z ničeho nic přestalo a ob té doby jedinej problém.
ja jsem brala cerazette mesic a tedka ji vysazuji uz jsem dvakrat krvacela co tyden po sobe a furt spinim ![]()
Jen mě napadlo,může se lepit Evra při kojení?Dneska jsem jí viděla na jedné dívčině,a co si vzpomínám,tak cenově je to asi podobné.chodím cvičit,a budu chodit 2× týdně do bazénu,vydrží to? ![]()
Holky vytahuju tohle téma bayhc nezakládala další…dá se používat ten kroužek během kojení?